Noutăți

La dezbaterea despre legea vaccinării s-a lăsat cu scandal: „companiile farmaceutice fug de orice asumare a responsabilității pentru siguranța propriilor vaccinuri” VIDEO

 •  
 •  
 •  

Potrivit ActiveNews, vineri, 26 mai, la Direcția pentru Sănătate Publică a Municipiului București a avut loc dezbaterea despre proiectul de lege al vaccinării obligatorii  iar unul dintre participanții la această dezbatere a fost George Stoian, reprezentant al Asociației „Pro Decizii Informate”.

Într-un scurt interviu acordat ActiveNews, George Stoian explică motivele pentru care nu și-a vaccinat copilul, arătând faptul că nimeni, nicio autoritate, nu a dorit să-și asume răspunderea pentru produsul care urma să fie folosit pentru vaccinarea acestuia.

„Mesajul pe care am vrut să-l transmitem în cadrul acestei dezbateri este unul simplu: vaccinarea este un drept și nu trebuie să devină niciodată o obligație. Cei care vor să-și vaccineze copii, să aibă libertatea să îi vaccineze după ce se informează, după ce discută cu medicii, după ce știu ce conțin acele vaccinuri care se injectează copiilor lor, după ce știu ce efecte adverse își asumă, ce riscuri își asumă și dacă, într-un final vor considera că merită să își asume riscul vaccinării, să aibă toată libertatea de a vaccina. 

Personal, nu mi-am vaccinat copilul. De ce?

În primul rând companiile farmaceutice care produc vaccinuri ne dau asigurări strict verbale că aceste vaccinuri sunt sigure, însă în scris nu-și asumă nimic! Practic, companiile farmaceutice care produc vaccinuri fug de orice asumare a responsabilității pentru siguranța propriilor vaccinuri. 

Un alt element foarte important care m-a convins să iau atitudine împotriva acestei legi este ceea ce s-a întâmplat în perioada 2006 – 2009 când am avut așa-zisele pandemii de gripă aviară și de gripă porcină. Am fost amenințați cu milioane de morți în 2006 sau cu zeci de mii de morți în 2009.  S-a cerut vaccinarea noastră obligatorie, s-a făcut tot ce s-a putut de către Ministerul Sănătății pentru a ni se băga în oase spaima de moarte și a ne determina să ne vaccinăm. Ulterior s-a dovedit că așa zisele pandemii de gripă porcină și aviară au fost niște escrocherii. […]       

Unde este riscul uriaș al unei asemenea legi? Riscul este că dacă le dăm dreptul să ne vaccineze cu forța, atât copiilor noștri cât și nouă, pentru că și noi ar urma să fim vaccinați, dacă le dăm acest drept le dăm dreptul ca în viitor să săvârșească noi și noi abuzuri. Dacă noi le dăm dreptul să ne injecteze cu ce vor unii, care nu-și asumă nimic, în niciun fel, înseamnă că ne întoarcem la practici medicale din Germania anilor ’30 – ’40 ai secolului trecut.

Informați-vă și dacă decideți să vă vaccinați copiii, atunci aveți toată libertatea din lume de a-l vaccina. Dar nu permiteți nimănui să ia această decizie în locul dumneavoastră. Pentru că, dacă copilul dumneavoastră va suferi, dvs. și copilul dumneavoastră veți suferi, nu ministrul sănătății, nu secretarii de stat, nu producătorii. Decizia este și trebuie să rămână a părinților.”

Sursa: ActiveNews

Text: Tomi Tohaneanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

2 Comments on La dezbaterea despre legea vaccinării s-a lăsat cu scandal: „companiile farmaceutice fug de orice asumare a responsabilității pentru siguranța propriilor vaccinuri” VIDEO

 1. Am scris recent exact despre Conventia de la Nuremberg si cum toate cele 10 puncte ale sale ar fi inalcate de o astfel de ‘lege’:
  https://xaeus.wordpress.com/2017/05/24/vaccinare-vs-conventia-de-la-nuremberg-si-lipsa-drepturilor-omului/

 2. Este o lege care lasa loc intententionat de multe interpretari ; autoritatile fug de raspundere.
  In cazul in care autoritatile, prin experti si specialisti declara o “epidemie” (a se vedea datele statistice contradictorii postate de autoritati si cat de “bine” sunt realizate statisticile) care a devenit “f. amenintatoare” si care poate provoca chiar decesul (tema emontionala intens vehiculata din dorinta de manipulare), atunci statul poate obliga toate populatia sa se vaccineze (eventual cand vor fi suficient de multe stocuri de vaccinuri care trebuie vandute)…

  Statul se eschiveaza de raspundere; trebuie introduse masuri si raspunderi (civile, penale, administrative etc) pentru autoritati la nivel personal, producatori de vaccinuri, medicii care fac lobby agresiv pt. vaccinare (oricum isi iau si medicii un comision pentru fiecare vaccin facut) etc.
  Propunerea domnilor din Ministerul Sănătății de a despăgubi copiii afectați de vaccin din banii publici este odioasă căci în banii publici se regăsesc și banii mamei al cărei copil este afectat.
  Si colac peste pupaza tot o comisie nou-infiintata la nivel judetean in subordinea Min. Sanatatii se va pronunta asupra reactiilor adverse. Oare cat de naiv poti sa fii ca sa crezi ca aceasta comisie, condusa si dirijata din umbra de Minister, va da castig de cauza celor care vor suferi de pe urma vaccinurilor? Si cum poate demonstra acest lucru ? Datele medicale pot fi cu usurinta manipulate.
  Tot Min. Sanatatii, prin Casa de Sanatate, a mai bagat pe gatul romanilor , prin forta, manipulare si intimidare, cardul de sanatate sub pretextul ca se vor economisi f multi bani si se va moderniza sistemul medical…..Judecati dragi romani cat de mult s-au schimbat lucrurile in sistemul medical dupa introducerea cardului de sanatate si a dosarului electronic de sanatate.
  Sunteti tratati mai bine la medic? Asteptati mai putin la coada? Beneficiati de dotari moderne in spitale ? Nu mai sunteti nevoiti sa dati “atentii” personalului medical?
  Reflectati si decideti daca autoritatile pot fi crezute pe cuvant in problema vaccinurilor.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii