AIM radionica curs online

Noutăți

Klaus Iohannis îl va numi în curând pe Laslo Tokes Ministru al Culturii!

Trăim vremuri urât mirositoare! Vremuri în care toate căruțele cu proști, corupți și trădători par să se fi răsturnat pe pământurile acestei țări… Și ca prin minune, în loc să-i înghită pământul, acesta, primitor cum îl știm, le-a dat să sugă până au crescut mari și puturoși, numai apți să îngroape țara prin indolență, egoism, furt și minciună.

Într-o zi, însă, a apărut el: Klaus Iohannis cel Tăcut, omul care cu un singur moment de muțenie spune mai multe decât Eminescu în Scrisoarea a III-a.

Cât de poetice și de pline de sens sunt tăcerile acestui om și ce lucruri nepieritoare nasc după un timp!…

Iată și astăzi, la puțină vreme după numirea lui Eduard Helvig ca șef al SRI (românul verde votat și de PSD în unanimitate), din puțul gândirii rarefiate a președintelui a țășnit, către veșnica aducere aminte, o nouă epopee mută… de uimire pentru noi: propunerea de numire a vașnicului luptător pentru propășirea neamului, Mihai Răzvan Ungureanu, ca șef al SIE.

Desigur, suntem convinși că epicul nostru președinte a fost inspirat în această propunere de binecunoscutul respect pe care MRU l-a arătat “marei iubitoare de români”, Ana Pauker, de “lupta lui tenace” pentru aducerea tezaurului României de la Moscova, de “recuperarea” Moștenirii Gojdu din Ungaria, ca și de simpatia imaculată și profund dezinteresată a Ungureanului pentru Chevron și Roșia Montană – Gold Corporation. Dar cel mai mult cred că a contat dicția perfectă în ebraică cu care MRU face glume tradiționale românești, ca și diplomele obținute la Tel Aviv…

Așadar, cinste președintelui că nu trădează încrederea celor care l-au votat și investit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kLAUS SI lASLO

Peste toate, am aflat din anumite surse care stau “de șase- șase” în preajma Cotrocenilor că (pe cuvântul lor de pionieri!), odată cu căderea guvernului Ponta, în noul guvern îl vom avea pe Laslo Tokes ca Ministru al in-Culturii… Sperăm să fie doar ministru al culturii de Iarba Dracului, dar cine poate ști?!…

În acest context, mă simt dator să îi propun președintelui încă câteva personalități pentru funcții de răspundere în statul roman, pentru ca ei, șmecherii din spatele președintelui, “SĂ-ȘI IA ȚARA ÎNAPOI” (!!!):

1. Csibi Barna (cel care a spânzurat manechinul lui Avram Iancu în piața publică) – șef al SPP.
2. Lucian Boia (cel care spune că NU avem drepturi istorice în Transilvania) – Consilier pe probleme de istorie.
3. Regele Cioabă (cel care… ăăă…) – Ministru al Educației.

Cu stupefiere “alarmist-conspiraționistă”, Daniel Roxin

P.S. Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

P.S. 2 – După ce am citit nenumăratele comentarii de pe facebook asociate acestei postări, îmi vine să plec în altă galaxie – majoritatea nici măcar nu au citit pamfletul, dar au postat comentarii stupide, iar alții, deși l-au citit, par că nu au înțeles nimic! Și ne mai mirăm că ne încalecă toți?!? La atâta prostie în România, e de înțeles! Păcat de românii inteligenți din țara asta – prea puțini ca să contrabalanseze stupiditatea masei de manevră majoritare!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

32 Comments on Klaus Iohannis îl va numi în curând pe Laslo Tokes Ministru al Culturii!

 1. Doamne iarta pacatele noastre si ne da noua mintea cea de pe urma!

 2. Salut Daniel. Foarte bun articol!

 3. Daniel,
  Cu sufletul plingind,vad pe zi ce trece cum se duce tara de ripa .Ma minunez ce idei idioate le vin peste noapte conducatorilor. (LASI,EGOISTI ,PLINI DE SINE,INGINFATI,SLUGARNICI).Se pare ca traim in lumi paralele.Lapte si miere(pentu ei),amaraciune si suferinta (pentru noi)
  RESPECT PENTRU CEACE FACI.

 4. Roxine,fa bine si nu mai face astfel de bancuri ca ne pierzi de clienti.Facem infarct.

 5. Sunteti siguri ca romanii l-au votat pe iohanis? Eu cred ca a venit iarasi o coada de topor la conducerea Romaniei. Macar de s-ar termina odata cu toate si s-o luam de la inceput, sa ne facem treburile in tara fara sa ne spuna altii
  ( intotdeauna aceiasi) cum.

 6. Roxine,nu mai face glume de astea,ca se vor “prinde”cei de “sus”si l-e vor pune in aplicare !

 7. Nici ca și o glumă proastă nu este bună.

  • alexandruvirginia // 21 august 2015 at 8:06 // Răspunde

   …la prima citire, acelasi fulger mi-a trecut si mie mintea: vad astia…si ne multumesc pentru idee! Le devine aplicabila (Doamne feri!)Cu drag, condeierului; faptul ca inca exista reactie la o asemenea ingrosare de gand, e semn de inca validitate-mintala; prin urmare putem fugi din aparate! Romania pare in amortirea ei, “parcata” la terapie intensiva!

 8. Dacă se întâmplă şi această chestiune, mă pun pe primul tren şi vin la Bucureşti cu intenţia clară de a trage un PÂRŢ la poarta Cotrocenului.

 9. Doamne ferește sper să fie o glumă.

 10. ildico bodo // 30 iunie 2015 at 17:01 // Răspunde

  Daca de alungul istoriei, acest popor a fost condus de neamuri straine ,si daca in deplina libertate isi alege neam strain ca presedinte, acest popor nu a evoluat.Acest popor nu are incredere in propriul neam, nu are consiinta de sine.E dureros. Nici un popor n-ar fi facut asta.Noua ne a fost bine sub turci,Carol I a vrut independenta ! Acum suntem independenti si am ajuns de rasul lumii.Nici tiganii n-ar alege bulibasa de alt neam…Despre unguri sa nu mai vorbim…Am sa mor si nu am sa inteleg, cum putem noi insine sa ne consideram, neam de categorie inferioara…Nu ca dam drepturi egale minoritatilor…ne cosideram inferiori lor. Urmatorul presedinte va fi PARPANGHEL…

 11. tomai violeta // 30 iunie 2015 at 17:19 // Răspunde

  A VENIT APOCALIPSA PESTE POPORUL ROMAN?! ,,Sculati voi oropsiti ai vietii,Voi osanditi la foame ,sus!”din pacate aceste versuri trebuie sa ne anime sa le punem in aplicare ca altfel nu vom mai fii nimic…numai un popor de vesnici IOBAGI,nu me-a ramas nimic din dirzenia inaintasilor nostrii?

 12. STAU ȘI PRIVESC CU STUPEFACȚIE, UN PREȘEDINTE CARE ÎNCET-ÎNCET, O APUCĂ PE CALEA DEJA BĂTĂTORITĂ A DICTATURII; DUPĂ CE L-A TRECUT PRIN PARLAMENT CA PRIN BRÂNZĂ PE M. R. UNGUREANU, ACUM SE APUCĂ SĂ NUMEASCĂ ȘI MINIȘTRI, ASUMÂNDU-ȘI ÎN ACEST FEL ȘI ROLUL DE PREMIER….CE SĂ SPUN, LASZLO TOKES MAI LIPSEA DIN GUVERN;
  STAU ȘI MĂ-NTREB CE NE REZERVĂ VIITORUL, PE CARE, SINCER PRIVIND, ÎL VĂD CAM ÎNTUNECAT…

 13. Incorectul politic dar extrem de actualul Mihai Eminescu, ”cadavrul din Debaraua”(Patapievici) României, 1881, fragment final, Scrisoarea a III-a :

  ….Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi
  Să ajung-a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi!
  Tot ce-n ţările vecine e smintit şi stârpitură,
  Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură,
  Tot ce e perfid şi lacom, tot Fanarul, toţi iloţii,
  Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii,
  Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii,
  Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii!
  Voi sunteţi urmaşii Romei? Nişte răi şi nişte fameni!
  I-e ruşine omenirii să vă zică vouă oameni!
  Şi această ciumă-n lume şi aceste creaturi
  Nici ruşine n-au să ieie în smintitele lor guri
  Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,
  Îndrăznesc ca să rostească pân’ şi numele tău… ţară!

  Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă
  Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă,
  Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela,
  Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa?
  Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară,
  Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
  Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,
  Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!
  Da, câştigul fără muncă, iată singura pornire;
  Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire.

  Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici;
  Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici.
  Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
  Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
  Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
  Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!

 14. Io, Ion Flondor // 30 iunie 2015 at 22:43 // Răspunde

  Sa recapitulam : presedinte, sas mut ; prim ministru, jumate jidan dupa ma-sa, jumate albanez dupa tac-su ; la SRI, alt jidan ; la SIE, jidan…s-or fi terminat romanii verzi? Mm?

 15. Acum am inteles : marea vina a lui MRU este ca a invatat limba ebraica fara sa fie evreu. Sau si asta face parte din pamflet ?

 16. NICOLETA VASILE // 1 iulie 2015 at 8:11 // Răspunde

  Tokes este un pamflet dar Ungureanu este pe bune acolo unde trebuie sa fie! Doar DUMNEZEU ne poate apara cu adevarat dar cum ati spus si d-voastra sunt prea mulți cei care au mintea ingusta si cred tot ce vad la televizor(binențeles numai anumite canale)

 17. sa fie in legatura cu noua celula descoperita in sistemul imunitar ,,nenorocitul”?asta-i o celula hazlie cind este singura si provoaca amuzament.da’cind is mai multe ai bai mare!am propus si eu acest pamflet si astia m-au propus pentru premiile Darvin!ce_s alea!??

 18. Gelu Teodorescu // 1 iulie 2015 at 11:01 // Răspunde

  Din nefericire în România trădarea este o virtute , iar calităţile de bază pentru a fi ales sunt incompetenţa , hoţia , lăcomia şi asocierea la clanuri de crimă organizată . Alegătorul român votează ilogic , sentimental sau pe bază de simpatii politice şi ceea ce este mai trist tinerii votează aşa cum dictează trendul impus de cei care au pierdut orice legătură cu realităţile din ţară . Se pare că dacă ajungi slugă la străini devii peste noapte etalon de cultură politică . Bine ar fi dacă românii ar citi zilnic Epigonii !

 19. Un Dac Adevarat de la Sibiu // 1 iulie 2015 at 17:57 // Răspunde

  Daniel, reconoaste ca l-ai votat pe Iohanis … si nu doar ca l-ai votat dar e foarte posibil sa-i fii influentat si pe altii sa o faca !

  Suntem o colonie Daniel, o colonie a intereselor straine si nu trebuie sa ne mai mire nimica. Nici macar ca in functiile cheie sunt alesi cozile de topor. Bunatatea este confundata cu prostia, destul de des. Eu nu cred ca suntem buni ci prosti. Prosti ca ii lasam.
  Iohanis a fost votat doar pentru ca e sas + anti Ponta. Acuma ne arata si ca nu are alte calitati. Sase case din meditatii, bugetar la stat. Asta nu a contat la alegeri … macar daca avea o afacere ceva ! Sincer eu am o suspiciune rezonabila ca Iohanis este doar un hoț !

  Sper ca cei ce l-au votat sa simta acuma ca si-au luat ţara inapoi ! Macar sa nu-l fi votat degeaba pe acest Basescu2 !

 20. artene veronica // 1 iulie 2015 at 22:33 // Răspunde

  Daniel,ai mare dreptate in ce zici. Iohanis m-a dezamagit profund.

 21. .??? Speer ca nu

 22. Renuntati la pamflete ! Prezentati-le oamenilor adevarul ! Poate, o sa fiti mai bine intelesi.

 23. Szabó István // 3 noiembrie 2015 at 13:23 // Răspunde

  Mare e grădina Domnului şi mulţi proşti în ea.

 24. Mãcar sã scrii corect numele lui Tőkés László.Şi despre ce istorie vorbiţi?şi de ce trebuie sã fiţi aşa de naţionalişti?sã trãim în pace români, maghiari, romi, nemţi, toţi cei care trãim în teritoriul ţãrii noastre.şi sã nu muşcãm unul pe altul, nu suntem de vinã cã ne-am nãscut cu limbi materne diferite.sã cãutaţi prieten în celãlalt om, popor, nu duşman.sper ca înţelegeţi despre ce vorbesc, sã aveţi o zi b

 25. Diversiune electorala care urmareste blocarea oricarei activitati.

  • …România o ţară cu multe valori culturale dintre care după 1989 multe s-au înstrăinat, mai are destule valori de înstrăinat şi pentru acestea trebuie creat şi un cadru legal aşa cum a fost şi după acea lovitură de stat, de a abroga nişte legi de protejare a patrimoniului.
   Cei vinovaţi de aceste înstrăinări trebuie să dea socoteală oricât de târziu făcut public cunoscuţi cu “contribuţia “lor la acest dezastru cultural al patrimoniului naţional, cei care se dau intelectualii României şi creatori de “cultură de privadă” (wc de la ţară din fundul curţii). Vă ştiţi desiguri? voi care aţi distribuit în cutiile poştale fluturaşi pentru a vă recunoaşte ca intelectuali!!! Ruşine vouă paraziţi plătiţi din banii publici…

 26. Nu este gluma este prostie.Ce rost au aceste accente antiprezidentiale când știm cu toți ca pentru toate astea sunt de vina autoritățile locale ,care nu aplica legea si apoi parlamentul care nu face legile corecte privind demnitatea noastră.Știm cu toții că președintele a retras distincția acordata lui Tokes Laslo.Dar acum este timpul tampeniilor electorale așa că dați înainte ca prosti sunt destui care să vă creadă.

 27. carianopol // 15 mai 2016 at 8:09 // Răspunde

  Cum spune mai jos, era vorba de un pamflet, dar gluma e groasa caci se adevereste in fond, chiar daca nu in forma. Si-a pus ticalosul “guvernul lui” de vanduti si antiromani, iar tara e dusa de rapa. Ticalosul declara cu gura lui ca e sluga americanilor, lucru pentru care imbecilii frumosi si liberi nu se sesizeaza( ceea ce e si firesc, ca doar n-au creier in cap). La ce-l cainezi pe acest ticalos, printre altele si hot de case cu acte-n regula? Pariez ca l-ai sustinut si pe Basescu pana in ultimul ceas, adica pe ala de l-a decorat pe Tokes. Acum ii faci lui Iohannis un titlu de glorie pentru retragerea decoratiei, dupa ce initiatorii acestui demers numai din tabara iohanisto-basista nu erau?

 28. De ce dai idei? Știi că, în România secolului 21, ideile proaste sunt cele care sunt puse în practică. Avem destulă experiență în prostie, deja, ca să ne mai îndoim de asta. Vorba românului, ”nu aduce anul ce aduce…prostul”. Dacă mai e și străin, cu atât mai rău.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii