Noutăți

Keanu Reeves, cuvinte frumoase despre Ana Ularu, iubita sa în filmul „Siberia“. Vezi Trailerul aici:

  •  
  •  
  •  

Adevarul.ro: Actriţa Ana Ularu a fost lăudată de actorul american Keanu Reeves şi de regizorul american Matthew Ross pentru interpretarea din thrillerul „Siberia“, care va avea premiera în SUA pe 13 iulie. A fost făcută publică şi o secvenţă în care starul american şi actriţa româncă apar în ipostaze intime, cei doi formând un cuplu în film.

Keanu Reeves (53 de ani) a vorbit în termeni laudativi despre partenera sa din filmul „Siberia“, actriţa Ana Ularu (32 de ani). „Este atât de curajoasă, inima ei, spiritul şi meşteşugul ei, în sine – este o actriţă cu foarte multă experienţă“, a declarat actorul american.

Şi românca s-a declarat impresionată de Revees, cunoscut de altfel ca fiind unul dintre cei mai modeşti oameni de la Hollywood, dar şi un profesionist desăvârşit. Ana Ularu l-a descris drept „un tip înspăimântător de inteligent, absolut minunat, extraordinar şi un partener ideal“.

Interpretarea Anei a fost apreciată şi de regizorul filmului, Matthew Ross, care a declarat: „Ana a adus acestui proiect o pasiune şi o energie absolută şi foarte puternică. A lucra cu ea este o experienţă de vis.“ „Nu poţi juca acest rol decât dacă ai un caracter foarte puternic, iar Ana este o forţă. I-a dat personajului său exact ce speram“, a adăugat şi Gabriela Bacher, unul dintre producătorii filmului. (Sursa: Adevarul.ro)


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii