Noutăți

Keanu Reeves, cuvinte frumoase despre Ana Ularu, iubita sa în filmul „Siberia“. Vezi Trailerul aici:

Adevarul.ro: Actriţa Ana Ularu a fost lăudată de actorul american Keanu Reeves şi de regizorul american Matthew Ross pentru interpretarea din thrillerul „Siberia“, care va avea premiera în SUA pe 13 iulie. A fost făcută publică şi o secvenţă în care starul american şi actriţa româncă apar în ipostaze intime, cei doi formând un cuplu în film.

Keanu Reeves (53 de ani) a vorbit în termeni laudativi despre partenera sa din filmul „Siberia“, actriţa Ana Ularu (32 de ani). „Este atât de curajoasă, inima ei, spiritul şi meşteşugul ei, în sine – este o actriţă cu foarte multă experienţă“, a declarat actorul american.

Şi românca s-a declarat impresionată de Revees, cunoscut de altfel ca fiind unul dintre cei mai modeşti oameni de la Hollywood, dar şi un profesionist desăvârşit. Ana Ularu l-a descris drept „un tip înspăimântător de inteligent, absolut minunat, extraordinar şi un partener ideal“.

Interpretarea Anei a fost apreciată şi de regizorul filmului, Matthew Ross, care a declarat: „Ana a adus acestui proiect o pasiune şi o energie absolută şi foarte puternică. A lucra cu ea este o experienţă de vis.“ „Nu poţi juca acest rol decât dacă ai un caracter foarte puternic, iar Ana este o forţă. I-a dat personajului său exact ce speram“, a adăugat şi Gabriela Bacher, unul dintre producătorii filmului. (Sursa: Adevarul.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii