Noutăți

Justiția cretină din România: Statul român, obligat să îi achite daune morale unui polițist… traficant (dovedit) de minore !!!!

  •  
  •  
  •  

Evz.ro: Potrivit procurorilor DIICOT, polițistul Ovidiu Gițan făcea parte, în 2015, dintr-o grupare specializată în traficul cu minore, ocupându-se cu racoloarea acestora prin intermediul Facebook. Ulterior, minorele erau exploatate sexual de grupare.

După ce și-a recunoscut faptele, Ovidiu Gițan a primit o pedeapsă de 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare. Ulterior, acesta a trimis IPJ Timiș și IGPR în judecată, solicitând daune morale din cauza condițiilor de arest de la IPJ Timiș.

Astfel, Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, dar și Inspectoratul General al Poliției Române sunt obligate, printr-o sentință pronunțată de magistrații de la Judecătoria Timișoara, să îi achite suma de 12.000 de lei drept daune morale, pentru că ar fi făcut râie și nu a avut condiții decente de cazare în pușcărie…

NOTA MEA: Vă puteți imagina așa ceva? Un POLIȚIST traficant de minore primește DOAR 2 ani și 8 luni de închisoare cu SUSPENDARE?!? Alooo! Justiția?! Cum mama dracului un infractor dovedit că făcea trafic cu minore, și polițist pe deasupra, să primească închisoare cu suspendare? În ce roman de-al lui Kafka trăim? Și cum adică  doi ani și ceva? Că doar nu a furat un sac de cartofi! Omul ăsta a distrus vieți, a ucis suflete. Pentru așa ceva ar trebui închisoare pe viață sau măcar 20 de ani de detenție fără posibilitate de eliberare condiționată. Dar asta e România în care trăim! O țară în care infractorii au mai multe drepturi decât oamenii cinstiți, în care criminalii periculoși pot primi DAUNE MORALE  de la stat. Vai de fundul nostru! Vai de judecătorii care stau țanțoși pe scaunul de judecată! Vai de legile pe care le avem! Oare chiar e România o țară pierdut definitiv în mâinile ticăloșilor?

Citește continuarea aici: Evz.ro

Iar aici puteți vedea o fotografie preluată de pe Evz.ro cu polițistul infractor:


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Justiția cretină din România: Statul român, obligat să îi achite daune morale unui polițist… traficant (dovedit) de minore !!!!

  1. A facut râie de jegos ce e, nu din cauza arestului politiei.

  2. Daca nu stiati, la admitere la Academia de Politie concurenta este de trei pe loc. Ati zice ca e cautata meseria de politist pentru ca e sigura, salariu mare, pensie mare. Ei bine nu! E cautata de interlopi. Ei isi plaseaza inca de acolo oameni in politie. Isi trimit oameni de-ai lor la studii. Dovada asta de la Timisoara.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii