Noutăți

Judecătoarea Camelia Bogdan le-a pus gând rău MASONILORr: Marea Lojă Națională ar putea fi DESFIINȚATĂ

 •  
 •  
 •  

Stiripesurse.ro: Judecătoarea Camelia Bogdan, recent exclusă din magistratură, se află de câteva luni în război cu masoneria. Aceasta intenţionează să dezvăluie numele tuturor magistraţilor care activează şi în masonerie. Judecătoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu a formulat în acest sens o solicitarea către CSM. Camelia Bogdan susţine că, în cazul în care numele magistraţilor masoni vor rămâne în continuare secrete, se poate ajunge la retragerea statului de utilitate publică Marii Loji Naţionale a României (MLNR) sau chiar desfiinţarea acesteia.

Pe ordinea de zi a unei comisii CSM din 2 mai 2017 s-a aflat o solicitare pe care judecătoarea Camelia Bogdan a făcut-o către CSM, prin care cerea să se constituie un registru public de evidenţă a judecătorilor şi procurorilor masoni. Solicitarea Cameliei Bogdan a ajuns la Direcţia legislaţie, documentare şi contencios din CSM, care a emis un punct de vedere, analizat ulterior în Comisia nr. 1.

Iată minuta Comisiei nr. 1 a CSM:

„Punct de vedere al DLDC privind solicitarea doamnei judecător Camelia Bogdan referitoare la constituirea unui registru public de evidenţă a judecătorilor /procurorilor masoni.

Comisia şi-a însuşit punctul de vedere al DLDC, urmând a fi comunicat răspuns în acest sens, precum şi cu privire la faptul că verificarea realităţii declaraţiilor de interese este de competenţă organelor de cercetare penală”.

Cameliei Bogdan a formulat, în ultimul an, mai multe cereri şi sesizări către CSM, dar şi către alte instituţii. Site-ul Lumeajustitiei.ro prezintă o asemenea solicitare, pe care Camelia Bogdan i-a adresat-o preşedintei CSM, Mariana Ghena, şi Grand Masterului al Marii Loji Naţionale din România.

“Stimată Doamna Preşedinte al CSM,

Stimate Domnule GRAND MASTER AL Marii Loji Naționale a României…

Citește continuarea aici: Stiripesurse.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on Judecătoarea Camelia Bogdan le-a pus gând rău MASONILORr: Marea Lojă Națională ar putea fi DESFIINȚATĂ

 1. Tudorache Constantin // 8 mai 2017 at 21:22 // Răspunde

  In conformitate cu legea 544/2001 …Magistratura este obligată sa faca cunoscuta listă cu persoanele care sunt in incompatibilitate..in acest caz cu magistrații care fac parte din masoneria..Judecatoarea Camelia Bogdan a tras un semnal de alarma..voi restul de judecători…avocați ..procurori..cinstiti ce mai asteptati..scoateți afara din magistratura pe cei care sunt incompatibili..faceti front comun cu Judecatoarea Camelia Bogdan

 2. Tudorache Constantin // 8 mai 2017 at 21:30 // Răspunde

  Judecătorilor judecati drept ca sa nu fiti judecati..de JUDECĂTORUL SUPREM
  Iisus Hristos-JUDECĂTORUL LUMII
  De va veti ascunde in pământ ca soarecii..in apa ca broastele..in văzduh ca păsările si nu scăpați de OCHII LUI Dumnezeu Împăratul Luminii.

 3. Marea Loja e doar una… din sutele de loje de la noi…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii