Noutăți

Jessica Biel și Justin Timberlake se alătură campaniei anti-vaccinare din SUA

ActiveNews.ro: Actrița americană Jessica Biel a participat marți la mai multe dezbateri, alături de Robert F Kennedy Jr., un binecunoscut activist anti-vaccinare din Statele Unite, iar declarațiile ei au făcut imediat vâlvă, scrie breitbart.com.

Jessica Biel face lobby împotriva unui controversat proiect de lege, denumit SB 276, care limitează libertatea medicilor de a decide dacă trebuie sau nu să vaccineze copiii.

Temându-se de complicații, Jessica Biel și soțul ei,  cântărețul Justin Timberlake, au dezvăluit presei că nu și-au vaccinat fiul, Silas Randall Timberlak, și nici nu au  de gând să o facă.  ”Mulțumesc curajoasei Jessica Biel pentru această zi plină și productivă la California State House”, a spus Kennedy într-un mesaj publicat pe Instagram.

Cei doi duc o amplă campanie împotriva legii SB 276, care urmărește să sancționeze medicii care oferă ceea ce senatorul democrat Richard Pan, inițiator al legii, descrie drept ”false scutiri medicale”.

Biel se adaugă pe lista vedetelor de la Hollywood care sprijină mișcarea no vax, criticată și demonizată de comunitatea științifică.

Actori ca Robert De Niro, Jim Carrey și Jenny McCarthy au sprijinit până acum toate campaniile anti-vaccinare, care se concentrează adesea în jurul temerilor că vaccinurile sunt dăunătoare și pot provoca probleme de sănătate mai grave.

Citește mai mult: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii