Noutăți

Japonezii apelează la intervenții chirurgicale pentru a-și modifica liniile din palmă, încrezători că în acest mod își vor schimba viitorul

Schimbarea destinului poate părea imposibilă, însă nu și pentru japonezi care apelează la intervenții chirurgicale pentru a-și modifica liniile din palme, încrezători că odată cu această operație viața lor se va schimba. Chiromanţia este o artă străveche japoneză prin care cei inițiați în tainele cititului în palmă reușeau să deslușească viitorul unui om, aruncând o simplă privire asupra „liniei vieții”.

Takaaki Matsuoka, un chirurg estetician la clinica Shonan Beautys, susține că până acum a efectuat peste 37 de astfel de operații. În 2011, când a avut primul pacient, nu știa nimic despre chiromanţie, fiind nevoit să caute informații despre efectuarea unei intervenții care să schimbe liniile din palme prin jurnalele medicale din întreaga lume. A găsit un caz în Coreea și după ce a studiat metoda colegilor săi, a efectuat operația în clinica sa, însă nu pentru mai puțin de 1.000 de dolari. Intervenția a decurs fără probleme, iar de atunci tot mai mulți tineri îi trec pragul în căutarea unui alt viitor…

operatie2

opreatie3

Dacă o să încercați să creați  linii în palmă cu ajutorul unor operații laser, acestea nu vor fi un succes, semnele se vor vindeca în timp, iar pacientul va rămâne doar cu o mică cicatrice. Trebuie să utilizați bisturiul și să efectuați o incizie șubredă în mod intenționat, deoarece liniile din palmă nu sunt niciodată complet drepte. Nu este o intervenție chirurgicală dificilă , dar trebuie să fie făcută corect”, explică doctorul.

Doctorul Matsuoka spune că procedura durează în medie 10 – 15 minute, iar pentru a se vindeca, rănile au nevoie de cel puțin o lună de zile. În tot acest timp mâinile pacientului trebuie să rămână bandajate. Doctorul nu este prea sigur dacă o astfel de intervenție schimbă viitorul pacientului său, însă crede că ar putea avea un efect placebo. Dacă cineva crede că norocul i se va schimba, s-ar putea să se și întâmple!

sursa: thedailybeast.com/

sursa: odditycentral.com

traducere și adaptare: Radu Ungureanu

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii