AIM radionica curs online

Noutăți

Italienii sunt aproape de ieșirea din UE. Statistici care arată că Occidentul se trezește din hipnoza neomarxistă

Inevitabilul se produce: abuzurile neomarxiste promovate de progresiștii fanatici din UE, în frunte cu Angele Merkel, trezesc lumea din hipnoza globalistă. Europa pe care o visa Soros, Merkel și toată șleahta de islamizatori se prăbușește. Și acesta e doar începutul…

Odată cu venirea lui Donald Trump la conducerea SUA, așa-zisa politică corectă, care însemna un pumn în gura libertății de exprimare, va fi aruncată în aer și o să putem să ne exprimăm din nou liberi. Mai mult decât atât, după modelul lui Trump, protejarea intereselor statelor națiune nu o să să mai fie o crimă naționalistă, ci un act firesc de patriotism. Tot după modelul lui Trump, Europa își va închide granițele, în sfârșit, oprind distrugerea culturii bătrânului continent.

În acest context, Italia este aproape de a ieși la rândul ei din UE. Iată statisticile care le dau fiori birocraților de la Bruxelles. conform Flux24.ro:

<<Mai puțin de jumătate dintre italieni, mai precis 48,8%, doresc rămânerea țării lor în Uniunea Europeană, pe care peste două treimi dintre peninsulari o acuză însă că nu le-au ajutat țara să facă față crizei migranților, relevă un studiu publicat joi de institutul de cercetări Eurispes, preluat de DPA.

Potrivit raportului Italia 2017, 48,8% dintre respondenți se opun ieșirii din UE, în timp ce 29,5% susțin organizarea unui referendum după modelul celui pentru Brexit.

Aceeași anchetă arată că majoritatea italienilor acuză Uniunea Europeană pentru faptul că i-a lăsat singuri în fața crizei migranților (71,5%) și pentru că a impus țării lor sacrificii economice nedrepte (70,2%).

În același context, 48,5% au răspuns că puterea lor de cumpărare s-a erodat în ultimul an, 77,2% că au cunoștințe cărora nu le ajung banii de la un salariu la altul, iar 24,2% au declarat că se consideră săraci.>>

Ce va face Italia în continuare vom vedea. Este cert însă că acest an 2017 este unul care poate schimba radical politica în UE. De ce?Pentru că atât în Franța, cât și în Germania, este de așteptat ca forțele patriotice, naționaliste (numite extremiste de presa neomarxistă) să câștige alegerile și să schimbe politica întregului continent.

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Italienii sunt aproape de ieșirea din UE. Statistici care arată că Occidentul se trezește din hipnoza neomarxistă

  1. Doamne ajuta! Chiar am realizat mai zilele trecute ca de cand s-a schimbat directia vantului dinspre America, au lasat-o mai moale cu casatoria homosexuala.

  2. Asta-i linistea dinaintea furtunii. Uitati-va ce se intampla la noi , in USA si se va amplifica din ce in ce mai mult, in cursul anului (in functie de ce se va intampla in Franta si Germania ). Ei inteleg ca Europa este ultima reduta si aici se va da o lupta pe viata si pe moarte. De aceea trebuie sa fim ff. atenti si sa nu ne mai lasam manipulati, ca vedeti ,ca deja doi din vecinii nostrii incep sa-si arate coltii.Sper sa ne punem mintea la contributie si sa vedem mai incolo de o, O.U.si sa strangem randurile si sa ne gandim mai mult la unitatea tarii si mai putin la niste jocuri politice, care tot de cei de afara sunt manevrate.

  3. Ba nicolas ce ti mai pasa de casatorie daca tot sant atatia popo ..? Iti convinesa sedoseasca sau sa si asume ? Ca nu i forteaza nimeni pricepi ?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii