Noutăți

Italia, în pragul COLAPSULUI: 13.500 de IMIGRANȚI au debarcat în ultimele 2 ZILE. Guvernul și UE nu MIȘCĂ un DEGET

 •  
 •  
 •  

Evz.ro: Centrele de primire din Italia sunt depășite de fluxul de imigranți care traversează Mediterana din Nordul Africii, profitând de vremea caldă. Marți, 8500 de imigranți africani au ajuns pe țărmul Italiei la bordul a 14 nave diferite. Cu o zi înainte, luni, sosiseră 5000.

Fluxul masiv a determinat presa locală și politicienii să vorbească despre o autentică „invazie” care depășește capacitatea de asimilare a Italiei. Potrivit informațiilor oficiale, de la începutul anului până pe 15 iunie au debarcat în Italia 65.000 de imigranți, dar de atunci ritmul sosirilor a crescut.

Exodul imigranților dinspre coasta Libiei continuă nestingherit, fără ca autoritățile italiene sau europene să dea semne că ar dori să ia vreo măsură de oprire sau măcar restrângere a lui, scrie La Repubblica.La punctul de îmbarcare din Libia vin imigranți din întreaga Africă pentru a se sui în ambarcațiuni improvizate. Majoritatea imigranților sunt apoi preluați de vase ale ONG-urilor, dar și de nave ale Pazei de Coastă italiene, care îi aduc în Sicilia.

Parchetul italian a deschis o anchetă, suspectând că ONG-urile lucrează mână în mână cu rețelele de traficanți de carne vie din nordul Africii.

Citește mai mult: Evz.ro

NOTA NOASTRĂ: Din informațiile pe care le avem, sudul Italiei este pur și simplu aruncat în aer din punct de vedere etnic și cultural. Localitățile sudice ale peninsulei tind să devină majoritar formate din imigranți, italienii nativi începând să își părăsească căminele… După cum reiese foarte clar, majoritatea imigranților nu sunt refugiați de război din Siria, ci migranți economici din Africa. Doar că Europa neomarxiștilor Merkel și Macron vor o colonizare masivă, iar servitorii experimentului social din Europa pun umărul la realizarea lui. Dezastrul nu e prea departe pentru tot continentul!


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Italia, în pragul COLAPSULUI: 13.500 de IMIGRANȚI au debarcat în ultimele 2 ZILE. Guvernul și UE nu MIȘCĂ un DEGET

 1. Eu cred ca este o problema internationala nu numai europeana…

 2. Si vaticanul e face? ia sa scoata niste banuti si sa ajute pe cei care n-au!

  • Clar. Aia era!

  • Vaticanul nu este institutie de intrajutorare si nici macar o calauza in mod real. Vaticanul alaturi de orice alta biserica inventata de om, sunt insititutii cu acte in regula pentru control si hranit amaratii cu iluzii. Cand nu ai nimic si nu ai nicio putere, puf!…Vaticanul/BOR/Catat/Islam/Alti cacati apar ca prin minune sa-ti explice cum sta treaba prin alte dimensiuni si nu cumva sa disperi ca e pacat de moarte si sa inghiti acolo cat e de inghitit ca primesti prajitura dupa aia.

   In cazul de fata, apelul la astfel de intitutii nu face sens. Institutii de genul asta sunt parte dintr-un mecanism mult mai mare care duce turma intr-o directie sau in alta.

   Marko spunea ca este o problema internationala. Este, dar nu de acum ci dintotdeauna. Lumea in care traim nu este la fel pentru toata lumea. Nici nu mai conteaza de ce. Unele grupuri au fost mai capabile, altele nu. Se intampla si in regnul animal si peste tot. In mod normal, daca nu exista interventie, grupurile cu mai putin succes in timp dispar. Simplu. Problema este interventia. Niste baieti, si nu albii pe ansamblu cum suntem indobitociti sa credem de cateva zeci de ani incoace, isi baga nasul peste tot in cele mai infecte moduri, dar care toate au la baza manipularea. Faci praf tari intregi, destabilizezi, pui in miscare grupuri. Scopul pana la urma ramane acelasi. Amestecul cu orice pret. Pui la un loc pe toata lumea, toata lumea se instraineaza de toata lumea, comunicarea interumana dispare lasand loc canalelor de indobitocire, anihilezi rorul sexelor si distrugi familia ca unitate de baza in orice grup puternic, diluezi cat poti ideea de sex astfel incat acum nu mai suntem barbati si femei ci tot felul de nuante, iei atributiile naturale ale sexul puternic acela de aparator si sutinator al familiei si-l inlocuiesti cu statul ca atot protector prin tot felul de programe sociale, ridiculizezi cat poti valorile sanatoase promovate initial de biserica, iar intr-un final, ai o mare de peste 7 miliarde de indivizi toti niste labe triste fara individualitate, toti dependenti si toti productivi. Ce bine aduce asta a turma de vaci.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii