Noutăți

Italia, în prag de RĂZBOI CIVIL. Italienii luptă împotriva exodului “refugiaților” cu BOMBE artizanale și Cocktail-uri MOLOTOV

 •  
 •  
 •  

ActiveNews.ro: Italia riscă un război civil. Valul de imigranți care pare de neoprit și pune stăpânire pe această țară a întins la maximum nervii italienilor. Așa că, de la nord la sud, trecând prin insule, protestul oamenilor împotriva primirii imigranților capătă accente violente.  De la așa numitele bombe de hârtie până la cocktail-uri Molotov și diverse arme rudimentare, italienii folosesc tot ce au la îndemână pentru a stopa miile de refugiați. Vizate sunt centrele de primire și hotelurile în care autoritățile găzduiesc migranții.

 Bombe și incendii în Sardinia

Cel mai recent și important caz a avut loc joia trecută, în fața centrului de primire Dorgali, din provincia Nuoro. Explozia unei bombe a făcut o gaură uriașă într-un centru de primire a migranților. Cei 64 de oameni adăpostiți aici au scăpat ca prin minune.

Furia a cuprins și nordul peninsulei

Sardinia nu este un caz izolat. Săptămâna trecută,  în Rocca di Papa, în apropiere de Roma, a fost aruncată o bombă pe peretele unei clădiri care a fost folosită ca  centru de primire pentru 500 de nord-africani.

Furia italienilor nu s-a oprit aici. În Veneto, în urmă cu mai puțin de o săptămână, câțiva tineri au lansat trei rachete de semnalizare asupra centrului de primire extraordinară (Cas) La Verdiana San Vito de Legnago, în provincia Verona.

Cele mai recente acțiuni îndreptate împotriva refugiaților au avut loc în Lombardia. Atacuri cu cocktail-uri Molotov împotriva hotelului Eureka din Vobarno, provincia Brescia, la începutul lunii iulie, au provocat un incendiu care a distrus parterul hotelului care trebuia să găzduiască solicitanții de azil. Aceeași metodă a fost folosită la sfârșitul lunii martie, pentru a distruge o casă în Robecco sul Naviglio, în provincia Cremona.

Și în timp ce italienii recurg la aceste metode violente pentru a convinge autoritățile să oprească invazia refugiaților, exodul imigranților dinspre coasta Libiei continuă nestingherit.

La punctul de îmbarcare din Libia vin imigranți din întreaga Africă pentru a se sui în ambarcațiuni improvizate. Majoritatea imigranților sunt apoi preluați de vase ale ONG-urilor, dar și de nave ale Pazei de Coastă italiene, care îi aduc în Sicilia.

Protestul primarilor

Numărul migranților ajunși în Italia de la începutul anului în curs se apropie de 100.000, numai la sfârșitul săptămânii trecute încă aproximativ 7.000 debarcând în porturile din Sicilia, unde primarii cer imperativ guvernului să ia măsuri pentru că nu mai au unde să-i cazeze. Un grup de circa 30 edili au organizat și un protest împotriva sosirii masive a migranților și avertizează de asemenea asupra climatului de tensiune creat în rândul populației locale și asupra riscurilor privind siguranța publică, fiind înregistrate și violuri comise de migranți.

Citește mai mult: ActiveNews.ro

Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

1 Comment on Italia, în prag de RĂZBOI CIVIL. Italienii luptă împotriva exodului “refugiaților” cu BOMBE artizanale și Cocktail-uri MOLOTOV

 1. Aha, deci ca să ajungi în Europa nu trebuie decât ajungi să te îmbarci pe un vas în Libia, apoi vasele ONG-iştilor şi a pazei(???) de coastă italiene rezolvă în continuare problema! NU ştiu de ce se mai numeşte pază când de fapt joacă rolul unei agenţii de turism : transport gratuit din nordul Africii în Sudul Italiei. Lucru imposibil pe vremea “dictatorului” Gadafi a cărui regim autoritar era un baraj extrem de important în Nordul Africii în calea invadării Europei. La fel erau şi regimurile anterioare din Tunisia sau Egipt, dar minune : brusc a venit primăvara arabă democratizatoare care a prăbuşit regimurile stabile din Nordul Africii şi pe lângă dezastrul politic şi economic aferent care a distrus cumplit Libia, barajul protector al Europei reprezentat de acestea s-a prăbuşit pe loc. Imediat începe invazia masivă a sudului Europei dinspre Africa, în special din Libia.

  În acelaşi timp într-o altă ţară limitrofă Mediteranei cu regim autoritar şi rol de baraj protector împotriva invaziilor Europei, anume Siria, începe un război civil extrem de straniu care distruge aproape complet ţara cu frontierele ei şi orice urmă de autoritate protectoare pe flancul estic al Europei dinspre Irak şi restul Asiei de centru-sud, de unde încep să curgă o mulţime de “migranţi” musulmani.

  Simultan cu nordul Africii, cu mare tam-tam mediatic se anunţă că Grecia este în pragul falimentului şi se organizează alegeri ce sunt “câştigate” de marxistul ateu Tsipras, al cărui principal sponsor şi susţinător a fost/este miliardarul marxist Soroş, mare fan-sponsor al metisării forţate, al distrugerii rasei albe şi creştinimului. Imediat cu instaurarea noului guvern comunist grec se produc concomitent două lucruri interesante :
  1)frontierele Greciei dispar de facto devenind ultrapermeabile, practic începe invazia musulmană a Europei prin Balcani, numărul ”migranţilor” musulmani ce ajung în Grecia crescând cu aprox. 2000% faţă de guvernul anterior.
  2)falimentul Greciei devine brusc rezolvabil şi nimeni nu mai vorbeşte despre asta. Grecia nu mai e în faliment atât timp cât curg migranţii sub oblăduirea lui Tsipras…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii