AIM radionica curs online

Noutăți

Istorie necunoscută. Dezvăluiri despre comorile din România și domnitorii români…

Pământul României și istoria acestor locuri ascunde multe taine. Puține dintre ele au fost scoase la lumină. După estimările specialiștilor, investigația sistematică a șantierelor arheologice (doar cele cunoscute până în prezent) nu a depășit un procent de 3%, ceea ce este infim. Chiar și în aceste condiții, tezaurele descoperite vorbesc despre o istorie fabuloasă.

Peste toate, multe informații istorice despre români, prezente în documente antice și medievale străine nu ne sunt cunoscute și nici nu se dorește asta, pentru că ar da peste cap istoria oficială, așa cum o cunoaștem noi astăzi…

În acest episod al emisiunii Adevăruri tulburătoare (pe care o puteți urmări la NAȘUL TV în fiecare vineri, de la ora 22:00 și în reluare, duminica, de la ora 11:00), împreună cu istoricul și scriitorul Vasile Lupașc, vom vorbi despre comori descoprite în anul 2015 în România, despre Artele Marțiale din Europa antică și medievală (există dovezi că și în țările românești ar fi existat astfel de practici), despre manuscrisul de la Vatican adus în țară de Vasile Lupașc, despre Vlad Țepeș, dar și dezvăluiri despre relația dintre Radu cel Frumos (fratele lui Vlad Țepeș) și sultanul Mahomed.

rastignit-intre-cruci-vol-iiiCu această ocazie, vă anunț că volumul III al romanului Răstignit între cruci (despre viața lui Vlad Țepeș), scris de Vasile Lupașc, este disponibil aici: http://dacia-art.ro/index.php/car-i/carti-pentru-adulti.html

Cartea conține și câteva pagini traduse din manuscrisul de la Vatican despre care se vorbește în emisiune.

Vizionare cu folos! (emisiunea a fost difuzată la Nașul Tv în decembrie 2015)

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

7 Comments on Istorie necunoscută. Dezvăluiri despre comorile din România și domnitorii români…

 1. Stiti dece procentul este de numai 3%?
  Pai, daca patesc baietii ca la Argedava si descopera din nou schelete de uriasi cu craniile “cat dovleacul de prasila”…
  “ar da istoria oficiala peste cap” este nimic, avand in vedere ca astazi mai toata lumea are smartphone care fotografiaza, filmeaza si si cu internet pe el.
  Ar fi un cataclism mediatic.
  Si lumea ar zice si s-ar intreba: cum adica uriasi!? ca in biblie!? adica biblia nu este doar o culegere de mituri!?…

  Adica de 150 de ani comunistii/neocomunistii se lupta sa stearga traditiile de peste tot si noi venim cu probe materiale incontestabile sa le restauram la loc (ca sa zic asa).

 2. Apai,la inceput ,uriesii astia or fost oameni ca si noi.Echilibrati…Ca ase lucra Dumnezau!(daca pe unu’il face mai fain,il face si o tira mai prost.Daca il face mai urit,apa’o sa hie o tira mai destept.Daca unuia ai da un chicior mai scurt,i-l lunjeste pe alalalt,no!).Si cum va zicem,or hotarit intr-o zi ca tati destepti,frate!Si or umblat ei pe la jene si ADN si or fost tati destepti.Bai mare!Nu or mai murit si baiu’al mai mare…or inceput sa creasca!3,5,8…16 metri…poi, mai ho!Ca jos le putau chicioarele de caldura si sus le cura’mucii de frig!Daaa nici asta nu o fost bai!Poi, te face Dumnezau de 16 metri si cu vedere de unu saizaci!Asta-i bai!Si erau tati plini de julituri si cucuie….Si s-or strins tati ,bostan linga bostan si in citeva clipe or avut o revelatie(no,erau tati destepti)!Ceva de felu’teoriei cimpurilor reunificate sau teoria relativitatii restrinse…adica;destept absolut egal cu prost!Si de bucurie huidumele or inceput sa topaie si or spart Panjeea in bucati.Apai dvs. credeti ca Terra i-o iertat?Ba!Or trecut o iarna de numa’vreo zace mii de ani si jeru’io micsorat o data si io scofilcit(neanderthal).Dupa aia s-or ales cu o scalda race(s-or mai micit odata) si …mai devreme sau mai tirzau ,dupa revelatie, musai sa apara si miracolu’!Scalda race l-o trezit pe unu’si ala s-o apucat sa scrie Biblia…Ce-o fost dup’aia stiti cu tatii!…

  • Superbå scrierea felicitåri d-le Våsålie :):):) m-am amuzat copios de Logica d-v !!!

   • Nemurirea asta,te scapa de boli,batrineta,daaa iti da o grije pe d’asupra,i sa mai zace si psihoza,incurabila…traba sa ai grije ,sa nu mori naibii din greseala!(deaia s-or gasat atitea turloaie)

 3. Georgeta Lukacs // 10 aprilie 2016 at 19:20 // Răspunde

  Romania e tara cu multe bogatii naturale dar cu multi romani anume saraciti ! Aici e posibila infiintarea unor structuri fantoma cu putere de decizie prin incalcarea rânduielilor traditionale! Unele diversiuni distructive aduc mari pagube romanilor adevarati ,care-si iubeasc tara .

 4. Bine, inteleg ca angajatii “la stat”,… stau, si nu le dam nici o scuza pt asta. Dar ce fac localnicii? In definitiv ei sunt primii beneficiari ai prezentei acestor vestigii? un “vestic” ar intelege foarte bine extraordinarul potential turistic, la care se adauga plusul de respect de sine din cunoasterea mostenirii stramosesti. Cat poate sa coste O PLACUTA? Nu circula informatia, asta este, ca inca mai traim cu frica de politie si securitate, ca sa nu ne amendeze, si ca ne-am invatat sa asteptam sa pice prea multa mila de la guvern. ne trebuie putina initiativa.

 5. Georgeta Lukacs // 11 decembrie 2017 at 22:49 // Răspunde

  Insemnari despre Comoara descoperita la Sânicolau Mare in greutate de 9925 Kg
  ,,HAR_DEAL DATIOS E LILON A NAPAY SO NATEI SO YTON?
  Gradina cea sfânta sa infloreasca / In cer sa renasca cei curati
  Pe dealul Sfânt Doi zei au rasarit
  Intre Nepal s-au nascut cei curati
  Neamul get al Napilor malul stâng al râului Ialomita
  HRDEAL HAR DEAL – AUR
  Ardeal – albanez ar= aur rom, har. dea

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii