Noutăți

Istoria interzisă de sistem – Simboluri oculte care fac legătura între civilizațiile antice

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2019-03-30 17:04:57Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com
 •  
 •  
 •  

O întrebare care ne macină pe toți în legătură cu istoria antică este „de ce au construit civilizațiile străvechi piramide și alte structuri megalitice pe toate continentele?” Dacă aceste civilizații nu erau conectate și nu comunicau în niciun fel, de ce au urmat tipare arhitecturale identice?

S-au inspirat din același loc? Cum se face că utilizau aceleași simboluri oculte? Sunt întrebări esențiale, ale căror răspunsuri rămân un mister pentru cei mai mulți istorici.

În continuare, vă prezentăm câteva dintre similitudinile cele mai frapante care leagă civilizațiile antice și care indică o legătură clară între ele, dar pe care curentul tradiționalist al istoriei continuă să le respingă.

De ce au construit anticii piramide în întreaga lume?

Să începem cu construirea piramidelor. Aceste monumente antice impresionante pot fi găsite peste tot în lume: de la piramide în trepte, la piramide clasice sau cu muchiile rotunjite, aproape toate culturile antice au construit piramide care pun la îndoială modul în care istoricii clasici privesc vechile civilizații.

Egiptenii, chinezii, civilizațiile precolumbiene, incașii, mayașii, aztecii și numeroase alte civilizații antice (posibil chiar și din Antarctica și, mai aproape de România, în Bosnia-Herțegovina zilelor noastre) au ridicat piramide care rezistă și acum. Până acum, nimeni n-a reușit să înțeleagă scopul real al acestor construcții.

Au fost ele într-adevăr concepute pentru a servi drept morminte? Sau poate erau folosite ca depozite, monumente în onoarea zeilor? Sau – așa cum tot mai mulți încep să creadă – este, oare, posibil ca piramidele să fi fost construite pentru a capta energiile naturale ale planetei și ale universului?

Misterul piramidelor se adâncește atunci când ne dăm seama că unele dintre ele, precum cele de pe Platoul Gizeh, sunt aliniate astronomic.

Adevărul este că, deși am încercat din răsputeri să pricepem principiil fundamentale ale piramidelor construite de antici, încă nu avem nici cea mai vagă idee despre cum au fost capabile aceste civilizații să construiască ceva atât de grandios și, mai ales, de ce.

Ceea ce ne intrigă și mai mult este faptul că majoritatea construcțiilor de acest gen au o componentă astronomică.

Dacă ne uităm la piramidele de pe Platoul Gizeh, la cele de la Teotihuacan sau chiar și la piramidele din China, vom vedea că toate par a fi aliniate cu anumite constelații.

 

simboluri oculte „Precum în cer, așa și pe Pământ”. Aliniamente celeste oglindite în structuri terestre

Citește mai mult: Incredibilia


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

1 Comment on Istoria interzisă de sistem – Simboluri oculte care fac legătura între civilizațiile antice

 1. “Sunt întrebări esențiale, ale căror răspunsuri rămân un mister pentru cei mai mulți istorici.”

  Acesti “cei mai multi istorici” sunt fie istorici “de curte” care scriu dupa cum li se dicteaza fie istorici semianalfabeti in domeniul lor si care nu au aflat pe ce lume traiesc.

  http://www.cunoastelumea.ro/civilizatia-egipteana-isi-are-originile-in-zona-carpatilor-cine-a-venit-cu-o-astfel-de-teorie-si-cat-de-in-serios-am-putea-o-lua/#comment-31277

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii