Noutăți

Islamiștii au decretat „zona SHARIA” în capitala Danemarcei

  •  
  •  
  •  

De cateva luni incoace, proprietarii de localuri din suburbia Norrebro incearca sa convinga politia sa ia masuri impotriva unor grupuri de migranti islamisti care intra in baruri si ameninta in plina zi, noteaza The Local, conform Aktual24.ro

De cativa ani incoace, o grupare islamica incearca sa impuna regulile Sharia in anumite zone. Acestia au creat chiar patrule de voluntari in cartiere, care merg la toti cei care beau, pariaza sau orice care este impotriva legii islamice.

„De curand, cativa tineri au venit in bar si au strigat la toti consumatorii sa plece. Acestia au injurat, strigand ca Norrebro este o zona a Sharia, unde nu se bea alcool”, spune Heidi Dyrnesli de la un bar local.

Grupurile arunca cu petarde si cu pietre in geamurile barurilor, atacand si direct localurile. Politia asista neajutorata la actiunile acestora. O alta proprietara de bar, Birgitte Fischer, a spus ca migrantii i-au cerut 9200 de dolari ca taxa de protectie.

Comitetul regional al oamenilor de afaceri a inaintat problema ministrului Imigratiei, Inger Stojberg, care a vizitat locul impreuna cu alti politicieni. In timp ce ministrul vorbea cu reporterii, doua femei au numit-o „nazista” si „fascista”. Acestea au fost retinute de politie.

sharia

„Va garantez ca aici nu este o zona a Sharia si niciodata nu va fi. Voi aveti noroc ca nu e o zona a Sharia, pentru ca veti avea parte de un proces echitabil cand politia va va prinde”, a transmis ministrul celor ce se fac vinovati de atacurile mentionate.

Sursa: http://www.aktual24.ro/islamistii-au-decretat-zona-sharia-capitala-danemarcei-fumatorii-si-clientii-din-baruri-sunt-atacati-violent/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii