Noutăți

ISIS a atacat Parisul: peste 150 de morți. Mai primim musulmani în România, pe cote obligatorii?

 •  
 •  
 •  

O serie de atacuri teroriste au zguduit aseară Parisul, îndoliind din nou Franța. Fanaticii musulmani au profitat de amicalul de fotbal dintre Franța și Germania și au transformat evenimentul într-un carnagiu, dar au atacat și alte locuri din centrul Parisului, împușcând oamenii la grămadă sau aruncându-se în aer în mijlocul mulțimii.

Președintele Hollande, prezent la meci, a fost evacuat de urgență.

Atacurile teroriste au avut loc cam la aceeași oră la care s-a petrecut tragedia din Club Colectiv și ele au fost revendicate de teroriștii ISIS, care au amenințat că acte similare de terorism vor avea loc în curând și la Roma, Londra și Washington. Cel puțin șapte islamiști sinucigași au fost implicați în atacuri.

Bilanțul este cutremurător: peste 150 de morți și 200 de răniți, aproape jumătate dintre răniți fiind în stare gravă…

harta atacurilor

HARTA atacurilor

 

Franța a decretat stare de urgență și și-a închis granițele. Autoritățile franceze au operat deja arestări dar o parte dintre atacatori se află în libertate. Panica din capitala Franței ca și șocul emoțional și-au pus amprenta pe întreaga țară și crează îngrijorări și în restul Europei, în condițiile în care orice analist serios și orice om inteligent știe că valul de migranți musulmani din ultimele luni a adus în țările europene mii de teroriști ISIS.

Desigur, Franța, care a dus o politică de încurajare a imigrației arabe de mai multe decenii, este un teren cu mult mai multe oportunități pentru terorism decât alte țări europene, deoarece pe teritoriul ei trăiesc milioane de musulmani NEINTEGRAȚI în cultura și civilizația europeană.

Țările cu o politică similară, cum ar fi Germania sau țările nordice, nu cred că vor mai dormi liniștite de acum.

gazon

Spectatorii de la meciul Franta – Germania au fost tinuti pe gazon

 

Ceea ce trebuie prevenit este ca restul țărilor europene să nu ajungă în aceeași situația în care să aibă enclave islamice pe teritoriul lor, unde se trăiește pe alte principii decât cele ale civilizației europene.

Acest tragic eveniment (care va omorî cel puțin pentru o perioadă și turismul în capitala Franței dar și în restul țării) ar trebui să fie un semnal major de alarmă, pentru că el arată că politica multiculturalismului în Europa este un eșec și că a o continua este o dovadă de iresponsabilitate criminală.

În consecință, politicienii români ar trebui să respingă orice cote obligatorii de imigranți musulmani, indiferent de ce ar spune dictatoarea Merkel sau caraghiosul de Hollande. Dacă nu o fac, vor trebui să își asume responsabilitatea penală de complici ai unor eventuale acte de terorism pe teritoriul României, odată cu sosirea migranților musulmani.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

23 Comments on ISIS a atacat Parisul: peste 150 de morți. Mai primim musulmani în România, pe cote obligatorii?

 1. alo…Ponta mai vrei sa faci Moscheie?Rupeti’ai gatul de idiot…

  • Halo Romane vezi ca Ponta nu mai e la Guvernare ce naiba ai mulţumestei la Presedinte iel e cu imigranţi. Of Doamne caţi ai in gradina ta.

   • Mariusica tata, tu nici macar nu ai loc in gradina, ai loc la gradinita, cel putin din punct de vedere al analfabetismului pe care-l evidentiezi!

  • Vorbiți doar ca să vă aflați in treabă, astea sunt jocurile Ue doar ca sa starnească un alt razboi importriva siriei , ramaneti dobitoci daca nu cititi putina istorie .

 2. Sa amintim si de moschee va rog! Le facem cuib, sa aibă motive sa vina cat mai multi si sa destabilizeze si zona asta. Dragi politicieni, va invit sa ii tineti in casele voastre, sa va incuiati acolo definitiv si sa ne scutiți de prezenta voastră!

 3. …. pentru cei care nu stiau … ISIS = ISRAEL + SUA ! … misiunea lor – sa puna semnul = (egal) intre musulman si terorist ! … Pacat ca atata lume se lasa indobitocita ! …. Dar , asta e …

 4. Dan… Isis înseamnă statul Islamic din Irak si Siria…musulman nu înseamnă terorist! Citește cartea scrisă de malala yousafzai. Daca Ai puțin timp si ești curios de cum sunt lucrurile in realitate.

  • Cartea este o fictiune, realitatea este alta. Si in Coran sunt cele 10 porunci, printre care se enumera si ”sa nu omori” si realitatea este alta.

 5. Toate ajutoarele date acestor musulmani de ce nu le reconstruiesc tarile de origine?.Care ar produce locuri de munca si ei bucurosi sa aiba o tara frumoasa si traind fericiti pana la adanci batranete.

 6. Da nici acanimentul inpotriva romanilor in it.nu eram toti hoti si totusi cand masmedia incepe acanimentul scuipa si generalizeaza pe toata comunitatea ce au prinso de mira.

 7. urmarea va fi instaurarea N.W.O.

 8. Jurnalistul este ok, a postat un filmulet din care reiese clar ca omul este sanatos.

 9. Ieri a fost omorat Jihadi John al statului ISIS de catre americani si francezi si organizatile teroriste se razbuna pe Paris

 10. Niciodata aceasta cultura nu se va integra in cultura batranei Europe,sunt diferiti de noi europeni. Europa a devenit un loc in care nu ne mai simtim in singuranta. Iar tarile precum Franta si restul platesc tribut istoriei,ei i au adus in Europa,ei i au integrat intr o cultura pe care musulmani nu dau doi bani,ei i au colonizat in trecut,si oameni nevinovati mor pentru ca policieni se joaca cu destinele noastre. Suntem uni dintre noi saraci si asta ne mai lipseste acum teroare.,vai de noi si viitorul copiilor nostri. Toti romani sa spuna nu cotelor de emigranti obligatorii.,

 11. Sa-I primeasca vaca de Merkel la ea acasa!

 12. dam vina pe islamisti,dar cine ia adus in situtia asta.dupa ce le-au luat ce au avut de i-au lasat saraci si cu casele distruse ce erau sa faca.ii ataca pe cei vinovati ,sau pe complicii vinovatilor .americanii fiind mai departe ataca si ei unde pot.daca vom primi islamisti vom avea si noi parte de acte teroriste.

 13. Unitive Romania I ain’t de sfirsit ///$nu cedati in in fata lor sintem romini

 14. Trebuie expulzati toti musulmanii , cu interdictie de a mai calca in Europa. Doar asa se vor termina atentatele.

 15. Cea mai mare terorista este merker o blonda care conduce Europa .

 16. Dupa ce i ai facut sclavi , le ai distrus tarile , le ai bombardat casele ,le ai ucis femeile , copii, fratii , parintii , e usor sa i cataloghezi Teroristi

 17. N.W.O. Its coming! Well done iluminati! To Rockefeller and Rothschild family!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii