Noutăți

Iohannis l-a numit premier pe Sorin Grindeanu. România va avea un premier bănățean. Rămâne să vedem dacă poate dovedi că “Banatu-i fruncea!”

  •  
  •  
  •  

Criza politică s-a încheiat, Iohannis nu a mai ținut lumea în fierbere și în această dimineață l-a numit premier pe Sorin Grindeanu, urmând ca Parlamentul să îl valideze.

Iată comunicatul președinției:

“Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie a.c., decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituţia României, republicată”, se arată în comunicatul publicat pe presidency.ro.

Toate aceste întârzieri la care a recurs președintele Iohannis se pare că au avut un scop precis: blocarea investirii Guvernului până în momentul în care noul cod fiscal al Guvernului Cioloș, pentru anul 2017, să intre în vigoare, în condițiile în care Dragnea ar fi vrut să îl cosmetizeze. Mai au timp PSD-iștii să facă acest lucru?

Dar oare noul premier, care vine din zona unde se crede că “Banatu-i fruncea”, va fi unul care să ducă România spre mai multă prosperitate? Rămâne să vedem…

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii