Noutăți

Iohannis, amenințat cu suspendarea din cauza imigranților: Să se facă referendum pe tema refugiaților!

Conform art.3 alin. (4) din Constituție,  ”Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”
*

Partidul România Unită i-a adresat astăzi o scrisoare deschisă președintelui Iohannis prin care îi cere să declanșeze un referendum pe tema imigranților si chiar il ameninta cu suspendarea.

”Vă solicit, domnule președinte, să uzitați de instrumentul constituțional al Referendumului, conform ARTICOLULUI 90 din Legea fundamentală, potrivit căruia ”Preşedintele României, după consultarea Parlamentului, poate cere poporului să-şi exprime, prin referendum, voinţa cu privire la probleme de interes naţional”, a transmis astăzi președintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu.

Potrivit acestuia ”în toată discuția despre acceptarea sau respingerea imigranților non-UE, nimeni în Europa nu s-a gândit la consultarea populară directă prin referendum, deși impactul strămutării unei populații străine atât de diferite și atât de problematice pe teritoriul european în general sau, în cazul nostru particular, pe teritoriul românesc, îi afectează în primul rând pe cetățeni, iar nu pe politicienii care iau decizii de capul lor”.

Liderul naționalist îl îndeamnă pe președintel să uite ”de diktatele Germaniei în această problem” și să-și amintească cine este suveran ”poporul, nu Angela Merkel!” ”Românii v-au votat pe 16 noiembrie 2014 ca să-i reprezentați pe ei și interesele lor, nu ca să fiți guvernatorul țării la ordinele Berlinului!”, îl atacă Diaconu pe Iohannis.

Liderul PRU îi mai transmite președintelui țării că are la îndemână un instrument constituțional prin care poate afla voința poporului român în chestiunea imigranților non-UE și pe baza căruia să aibă putere de negociere în fața Europei. ”Nimeni din UE, nici măcar Angela Merkel, nu vă va mai putea obliga să acceptați cote de imigranți dacă vă prezentați la masa tratativelor cu rezultatul clar al unui referendum! România va fi chiar un exemplu de bune practici din acest punct de vedere și alte state îi vor putea urma exemplul dacă mai credem în democrație în Europa”, mai spune Diaconu în scrisoarea deschisă către Cotroceni.

Președintele PRU trece însă și la amenințări: ”Dacă, în schimb, Cancelarul Germaniei care se vrea și Cancelar al Europei, deși nu a fost nici ales, nici dorit de nimeni în această postură, vrea să transforme bătrânul continent într-un vast experiment de tipul unui lagăr fără drept de apel, iar dumneavoastră, domnule președinte, sunteți parte a acestui proiect, fiind alocat României ca să ne țineți cuminți, o să aveți o surpriză neplăcută. Românii nu vor mai răbda ca viața lor să fie decisă de alții și vă vor cere socoteală. Iar cedarea dumneavoastră în chestiunea imigranților este începutul sfârșitului. Aveți șansa să îndreptați lucrurile întorcându-vă la popor”.

În finalul scrisorii deschise, liderul PRU vorbește, pentru prima oară în România, de suspendarea lui Iohannis, după ce tot PRU a fost primul partid din România care a organizat, pe 26 martie 2015, un protest la Cotroceni împotriva lui Iohannis din cauza respingerii Legii lui Avram Iancu de către președinte.

”Dacă nu o veți face, atunci poporul își va întoarce fața de la dumneavoastră și nu veți mai fi președintele lucrului bine făcut, ci președintele unei suspendări bine făcute, pentru că românii nu vă vor ierta. Încălcarea art.3 alin. (4) din Constituție, care precizează că ”Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine” constituie motiv serios de suspendare, domnule președinte!”, își încheie liderul PRU scrisoarea deschisă.

VEZI AICI SCRISOAREA CELOR DE LA PRU

sursa: stiripesurse.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

29 Comments on Iohannis, amenințat cu suspendarea din cauza imigranților: Să se facă referendum pe tema refugiaților!

 1. Ciureanu Oprica // 12 septembrie 2015 at 16:26 // Răspunde

  Rezultatul referendumului va iesi asa cum doresc ei si atunci ne-o arunca si pe aia cu “legitimitatea”.

 2. http://www.realitatea.net/protesc-de-solidaritate-la-cluj-refugiatii-sunt-bineveniti-xenofobia-ucide-omenia_1789147.html Deci proteste pro refugiati se pot face….. Dupa numele organizatorului imi dau seama ce fel de oameni au participat.

 3. nu vrem domnu le preseine refugiati la noi an tara an primul rand noi romini am plecat desaracia care este an tara si dv cu victor ponta aduceti si sunteti de acord saprimiti musulmani la noi an tara mai anti ocupativa de romani care muncesc prin strainisi angrijiti de tara daca tot vam ales ca presedinte.

 4. islamistii ar trebui nu numai trimis inapoi de unde au venit, dar acestora ar trebui sa le fie confiscate absolut toate bunurile dobindite teritoriul tarii in care au locuit si pe care au vandalizat-o, pe al carei popor l-a sodomizat !!!

 5. CINE VREA REFUGIATI SA I IA LA EI IN CASA!! HUaaaaaaa! ce aveti oameni sunteti tampiti?

  • Subscriu celor scrise cu majuscule. Iar cine vrea sa-i ajute sa o faca in nume propriu nu cu ajutoare donate de enoriasi. Rusine B.O.R, asa cum ati tradat si ati trecut de partea comunistilor asa tradati si acum pentru 30 de arginti poporul ortodox din Romania.

  • Subscriu si celor scrise cu minuscule.

 6. În sfârşit o reacţie mai consistentă !!! Pt. preşedintele Iohannis va fi una dintre marile încercări : va fi de partea celor ce l-au ales sau a Noii Ordini Mondiale Orwelliene !
  Deşi multora poate să le pară paradoxal, este tot mai evident faptul că asistăm în Europa, în SUA şi în Lume la o politică NEOMARXISTĂ continuată neabătut de peste 200 de ani, cu mici sincope de ajustare la situaţia din teren şi ale cărei scopuri au fost enunţate negru pe alb din 1848, limpede şi explicit în Manifestul Comunist de către Mordechai Levi, cunoscut cu numele de scenă Marx :
  1) Desfiinţarea naţiunilor.
  2) Distrugerea religiilor(în special creştinismul considerat de Marx o religie murdară)
  3) Desfiinţarea proprietăţii private: ”Revoluția comunistă este cea mai radicală ruptura cu relațiile de proprietate tradiționale! Nu-i de mirare că dezvoltarea acestora implică ruptura cea mai radicală cu valorile tradiționale”.
  4) Desființarea totală a dreptului de moștenire.
  5) Desfiinţarea familiei(clasice nucleare heterosexuale), comunizarea femeilor şi copiilor rezultaţi din cuplăraiul general. Toţi copiii rezultaţi astfel trebuiau educaţi în comun de către stat, fiind scoşi de sub influenţele educaţionale tradiţionale ale părinţilor naturali, privite ca un pericol pt. Comunism.
  6) Centralizarea creditului şi a operaţiunilor bancare(ex.vezi înfiinţarea în SUA a FED în 1913)
  Etc,etc…scopuri abominabile dintre care unele au cam fost …omise de către celebra Wikipedia în limba română!

  Sau, Karl Marx, Frederich Engels, V.I. Lenin, Dialectica raportului național-internațional în dezvoltarea istorică, Editura Politică, București, 1987, pag. 18 :
  …..”DISTRUGÂND ideologia, religia și morala ce individualizează fiecare națiune în parte cu menirea de a elimina particularitățile diferitelor popoare…se va ajunge la o OMOGENIZARE socială și politică.”
  Se pare că nu degeaba Forurile de la Bruxelles precum şi alte cercuri mondiale”discrete” au respins sistematic şi refuză cu vehemenţă condamnarea marxismului şi comunismului, refuză primirea refugiaţilor creştini în schimb îi primeşte „cu braţele deschise” pe musulmanii VOLUNTAR-NEINTEGRABILI ! Probabil pt că nu se pot condamna ei înşişi…
  Excelente şi foarte binevenite articolele tale Daniel Roxin într-un trist peisaj media DIN România aproape lipsit de presă românească autentică şi cu un public atrofiat cumplit de comunism şi ulterior de consumerism ! Toate distrugerile şi efectele negative ale politicii neomarxiste din ultimii 25 de ani se bazează pe lipsa de reacţie a popoarelor ţintă, boală cu etiologie comunistoidă ce se poate vindeca prin INFORMARE CURAJOASĂ, SISTEMATICĂ şi răspândire rapidă în popor ! Aici e primul „câmp de bătălie” absolut obligatoriu(dar nu şi suficient!), aici se obţine ”prima cheie” pe calea rezolvării problemelor cotidiene din România !

 7. Nu va mai agitati degeaba. Nici un refugiat nu vrea sa vina in Romania. Avem un guvern atat de minunat si o viata atat de buna incat refugiatii considera ca pedeapsa repartizarea lor in Romania.

 8. As fi curios unde vede PRU ” probleme de interes naţional ” pentru a se face referendum . Si poate este PRU sponsor ?

 9. Nu stiu cine a scris insa a cam ” mancat literele” cum se spunea prin scoala , ar trebuii re-analizat si corectat 🙂 In rest , bine punctat!

 10. Toţi cei care deţin puterea , indiferent în ce domeniu , au ca principal obiectiv să schimbe gândirea şi implicit comportamentul celor pe care îi conduc. Pentru asta au nevoie de tehnici de manipulare care să influenţeze procesul de gândire a celor supuşi manipularii . În mediul politic şi în mass-media , aceste tehnici au progresat rapid. O societate care să fie alcătuită din “marionete” şi nu din oamenii care gândesc liber poate fi uşor guvernată de “maeştri păpuşari” care nu au alt scop decât să-şi satisfacă interesele personale şi ale grupurilor din care fac parte.Controlul mass-mediei este esenţial în acest proces.Eu cred ca nimeni nu este mai inrobit decat cel care crede in mod gresit ca este liber.Cea mai mare descoperire este aceea ca natura noastra fundamentala nu impartaseste limitele si nici destinul corpului si al mintii.Ca si in cazul principiului holografic omul contine toate toate aspectele universului psihologic , amprente de nesters ale tuturor oamenilor care au fost , sunt si vor fi. Eu cred ca toate lucrurile rele care ni se intampla sunt alese de noi , greseala e nu in faptul ca le-am ales , ci in faptul ca le numim rele , pentru ca numindule rele numim sinele nostru ca fiind rau.Cei care conduc din umbra destinul acestei civilizatii , ne-au transformat in comentatori si analisti politici , in realitate politica nu este decat instrmentul acestora de manipulare si control , politica oscileaza intre anarhie si tiranie in mumele democratiei.Daca vrei sa-ti pastrezi puterea la nesfarsit , trebuie sa obtii consimtamantul celor condusi .Din acest motiv conducatori nostri vor sa introduca obligativitatea participari la vot , creand iluzia multor ignoranti ca ei au un drept si ei sunt cei care decid . Eu cred ca neparticiparea la acest joc abject numit “alegeri libere” e singura solutie de a incurca planul malefic al acestei elite diabolice si de a produce o schimbare de mentalitate si de renuntare la vechile paradigme care ne-au adus in pragul prabusiri. ” Cine controleaza trecutul controleaza viitorul ,cine controleaza prezentul controleaza trecutul”

 11. Nici un referendum ! Sa se aplice Constitutia Romaniei care a fost deja validata prin referendum national!
  „ARTICOLUL 3
  (1) Teritoriul României este inalienabil.

  (2) Frontierele ţării sunt consfinţite prin lege organică, cu respectarea principiilor şi a celorlalte norme general admise ale dreptului internaţional.

  (3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii.

  (4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.”

  • Subscriu in totalitate. Acest lucru insa este posibil numai cand esti condus de niste romani care simt ceva pentru Romania si au facut ceva pentru ea. Cand tara este condusa de niste nulitati, non valori puse pe capatuiala, atunci rezultatul este pozitia ” ghiocel “. Ce stie Iohanis sau Puie Monta de Brancoveanu, Stefan cel Mare, … ? Puie Monta a fost ” operat ” la turci si pentru acest favor personal vrea sa construiasca o moschee in Bucuresti pe terenul ” mostenit ” de la… ? Tata socru ?. Cat despre celalalt cu 6 case pe la Sibiu dupa ce termina mandatul ( sper sa nu reuseasca ) cu averea ” agonisita ” pleaca la parinti la mama Merkel.

 12. Despre ce dreaku vorbiti voi aici ??? Colonizare ? Cati unguri , turci , greci ,arabi , sarbi ,tatari , tigani , rusi sau multe alte “nationalitati conlocuitoare” traiesc aici fara probleme ? Colonie, da, suntem sclavii Europei de vest , dar asta nu din cauza refugiatilor ci pentru ca ne-am distrus industria, agricultura, economia in general. Amaratii astia care-au fugit din tara lor din cauza razboiului n-or sa ne ia locurile de munca ( pentru ca nu-s’), n-or sa arunce-n aer Cotroceni-ul (pentru ca nimanui nu-i pasa de johanis).In 5 ani ,Renault o sa-si mute afacerea de la Pitesti in China si n-o sa mai avem o masina nationala…O sa-i spunem “chaina” si-o sa ne mandrim cu ea chiar daca-i facuta-n Maroc…Fara legatura : Mai stie cineva p-aici cum se face o piulitza ?

 13. Hello, Hello
  Frati romani, vina este a noastra pentru ca nu protestam cand se fac abuzuri. Trebuie sa fim combativi, sa actionam individual de fiecare data cand vedem ca lege este incalcata si abuzata, veti vedea cum cetateni buni se vor alia cu Dv. As propune sa gasim o personalitate cunoscuta (Roxin ??)care prin intermediul unui blog ori ziar sa publice in fiecare saptamana o rubrica de sesizari cu abuzuri ale celor care lucreaza pentru govern, a celor care fura de la govern, acelor care fura in numele guvernului (politai,inspectori,primari ect.) Sesizarile sa fie cercetate si apoi publicate. Sa vedeti cum se indreapta lucrurile….Cred….Sper…Este o idee!

 14. Timpul pentru a balmaji despre a cui e vina e trecut de mult… Ideea de referendum este legitima. Orice presedinte care nu reprezinta poporul lui, pune in pericol insasi identitatea poporului lui, nu respecta legea tarii merita schimbat caci nu dovedeste ca e capabil sa-si conduca tara si sa ii apere interesele … tarii..si nu ale lui… Suna dur, dar sint si circumstantele dure – este, dupa parerea mea, o situatie critica, de existenta chiar, avind in vedere ciudateniile din Transilvania cu ungurii, etc. Unde sint romanii si vointa lor? Unde e vointa lor respectata in propria lor tara?

 15. Categoric ,nu au ce caută la noi.Daca Germania ii vrea ,sa ii ia la ei ,dar pe sus,nu pe la noi prin tara .

 16. JUSTITIARUL // 4 martie 2016 at 23:18 // Răspunde

  Daca vom fi uniti,nimeni si nimic nu ne vor schimba.
  Legea trebuie respectata domnule PRESEDINTE
  DREPTATE SI FRATIE

 17. Mai întâi să vedem ce fac bucureștenii cu moscheia, daca sunt mămăligi se vor trezi dimineața la chemarea muftiului sau cum i-o zice. Oricum în Moldova nu cred să facă așa ceva, nu au loc, toate sunt ocupate de Biserici de-ale noastre, la noi nici turcii nu au prins rădăcină, am avut voievozi care le-au tăiat nâdragii. Și dacă totusi ar veni, l-ar trezi pe Ștefan din mormânt care îi vor alunga iar până dincolo de Stambul.

 18. Buna ziua!Citit “www.meritocratia.ro”!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii