Noutăți

Invenții românești care pot revoluționa lumea

  •  
  •  
  •  

Deși România și-a pierdut resursele în favoarea unor corporații din afara țării, deși am fost furați până la sânge, deși o parte a pământului acestei țări este în proprietate străină, românii mai au ceva cu mult mai greu de jefuit: creativitatea tehnică genială, invenții cu o valoare de piață de sute de miliarde de dolari…

Despre invențiile românești am mai discutat și în alte emisiuni, ocazii cu care ați aflat lucruri deosebit de interesante. Cu toate acestea, vă asigur că episodul de astăzi al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII vă va aduce informații în măsură să vă uimească pentru că invitatul meu, prof. univ. dr. Alexandru Stănilă, vicepreședinte al Forumului Inventatorilor Români, ne oferă detalii despre câteva invenții românești extraordinare, care pot revoluționa lumea.

Vizionare cu folos!
Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită pe Nașul Tv în fiecrea duminică, de la ora 19:00 și, în reluare, miercurea de la ora 12:30 și sâmbăta de la ora 19:00.


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Invenții românești care pot revoluționa lumea

  1. Subscriu la ideia cu actiuni la un fond privat destinat inventiilor! De ce se numeste Statul Stat? Findca nu se misca!Personal as investi 100-200 de lei /luna.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii