Noutăți

Învață să îți folosești creierul ca un geniu

  •  
  •  
  •  

Instrumente ultramoderne pentru optimizarea activității creierului? Sună a film science-fiction, dar viitorul se întâmplă acum.

Studiile pe care le obținem nu sunt doar fără precedent, sunt revoluționare. Implicațiile sunt incredibile – cercetările privind creierul uman pot avea efecte spectaculoase nu numai asupra dizabilităților de învățare, ci și asupra îmbunătățirii pe toate fronturile a capacității acestuia. Constatăm că nu numai dificultățile de învățare, ci și depresia, anxietatea, insomnia, epilepsia, practic toate tulburările mentale pornesc de la o lipsă de coerență a creierului. Iar cu ajutorul acestor aparate putem să readucem creierul la acea stare coerentă optimă. Sunt exagerat, însă trebuie spus că tot ce descoperim acum poate schimba viața tuturor oamenilor de pe această planetă!” (cercetătorul și medicul Siegfried Othmer, care utilizează tehnologii pentru stimularea creierului în clinicile sale pentru a trata mii de pacienți cu dificultăți de învățare)

Și totuși, ce este un dispozitiv pentru stimulare mentală și cum poate fi folosit în domenii practice pentru îmbunătățirea calității vieții?

Imagini caleidoscopice dumnezeiesc de frumoase

Imaginează-ți că te afli la birou, pe o canapea. Te întinzi, îți pui pe urechi o pereche de căști, pe ochi o pereche de ochelari cu leduri speciale, apeși un buton și imediat te simți invadat de lumină, forme geometrice hipnotizante, culori de o frumusețe dumnezeaiască și sunete care te relaxează tot mai profund. În câteva secunde, te rupi de cotidian și pășești într-o nouă dimensiune. Timpul și spațiul își pierd contururile, îți simți corpul tot mai destins și aluneci tot mai profund într-o stare plăcută, eliberatoare. Sunt câteva dintre senzațiile pe care le experimentezi atunci când folosești un dispozitiv pentru stimulare mentală cu lumini și sunete modulate pe frecvențe joase caracteristice diferitor stări fizice și psihice.

Remodelarea personalității și reproiectarea întregului destin

Avantajele folosirii unei tehnologii pentru relaxare profundă și stimulare a performanțelor la care poate funcționa cu adevărat creierul sunt în totalitate benefice, cumulative și de durată. Iată câteva dintre efectele unui astfel de dispozitiv:

– antrenează creierul să funcționeze la capacitate de vârf în orice domeniu

– diminuează și treptat elimină total stresul, inducând stări de relaxare profundă

– dezvoltă foarte mult imaginația și creativitatea

– îmbunătățește memoria și accelerează procesul de învățare

– induce stări de euforie și intensifică experiențele senzoriale

– folosit în mod regulat, învinge depresia cronică, oboseala și anxietatea

– dizolvă blocajele emoționale și folosit împreună cu afirmații pozitive, produce transformări profunde de gândire și comportament

Cea mai profundă relaxare experimentată vreodată și totodată ascuțirea minții, două efecte care par că se exclud reciproc, însă cu tehnologia ultramodernă te poți bucura de ambele în același timp. La ora actuală, milioane de oameni folosesc aceste instrumente de stimulare a creierului pentru a se elibera cât mai mult de stres, pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate și pentru a-și spori rezultatele în proiectele pe care și le propun.

Pe lângă aceste instrumente pentru optimizarea activității creierului, există totodată programe foarte puternice pe care le poți aplica independent cu rezultate maxime și efort minim. Aceste programe conțin pași practici, sugestii și modalități de reprogramare mentală care te ajută să-ți atingi mai ușor și mai plăcut obiectivele. Domeniul stimulării creierului și al îmbunătățirii  performanțelor mentale este fascinant indiferent de vârsta la care te afli. Succesul, sănătatea emoțională și fericirea sunt stări care pot fi atinse mai ușor decât ai impresia. Secretul stă în creier și în modul cum accesezi resursele minții.

Cum poți accesa aceste resurse în România

Dacă ești interesat să afli mai multe informații despre tehnologiile pentru stimulare mentală și alte modalități de sporire a calității vieții, te invit să explorezi cartea recent publicată în România “Superinteligența” (Michael Hutchinson).

Despre cea mai complexă și inovatoare tehnologie în domeniul stimulării mentală, disponibilă acum pe piața noastră, afli mai multe detalii aici.

Advertorial de Anca Ciobotaru


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii