AIM radionica curs online

Noutăți

Întrebare de baraj: au ajuns copiii familiei Bodnariu în sânul unor cupluri homosexuale?

Aceasta este cu adevărat o întrebare de baraj pentru autoritățile norvegiene: au ajuns copiii familiei Bodnariu în sânul unor cupluri homosexuale? Și ar mai fi o întrebare importantă: câți dintre copiii luați din familiile naturale de către Barnevernet-ul norvegian ajung în familii constituite din cupluri gay?

Astăzi este bine știut că țările nordice – Norvegia, Suedia, Danemarca – sunt campioane la acordarea de libertăți pentru minoritățile sexuale. Aici cuplurile de lesbiene sau homosexuali pot înfia copii, aici (vezi cazul Danemarcei) există bordeluri cu ANIMALE pentru ZOOFILI (autoritățile nefiind sensibile la dreptul natural al animalelor de  a NU FI VIOLATE de niște dezaxați), aici se discută tot mai serios despre reducerea vârstei legale pentru acceptul sexual la 12 ani, pentru a le da, legal, carne de tun pedofililor… Mai mult decât atât, tot în aceste țări, copiii sunt duși cu școala sau grădinița la parade gay și puși să recite slogane pro LGBT, fără să aibă conștiința a ceea ce fac.

Marea afacere globală a creșterii copiilor (mulți luați de autorități din familiile naturale) de către cupluri gay este subliniată chiar de profesorul american Robert Oscar Lopez care a fost crescut de un cuplu de lesbiene și care reclamă faptul că activiştii pro homosexuali nu le dau voie copiilor crescuţi de către cupluri unisex să vorbească despre experienţa lor:  “Familiile curcubeu (gay-n.n.) au devenit o industrie masivă, în care tot ce e legat de procreație şi de creşterea copiilor a devenit o marfă – materialul genetic al bărbatului, ovulele femeii, pîntecele femeilor, copiii fabricaţi pentru a fi cumpăraţi ori vînduţi”.

Faptul că înfierea copiilor a devenit o afacere bună se confirmă și pentru Norvegia unde “Părinții adoptivi sunt plătiți cu aproape 50.000 de Euro pe an / copil, alături de concedii plătite, zile libere și facilități la cumpărarea de autoturisme sau la renovarea caselor.” http://www.mhskanland.net/   via  https://marianagoron.wordpress.com/

Or, la banii ăștia vorbim de o afacere cât se poate de serioasă care va naște în mod firesc multe familii surogat interesate să profite de acești bani.

Dacă ne întoarcem la cazul familiei Bodnariu unde autoritățile norvegiene le-au luat într-un mod abuziv părinților cei patru copii, situația este cu atât mai delicată pentru că acești copii au fost crescuți în familie cu o educație creștină care, potrivit Bibliei, incriminează homosexualitatea ca fiind un păcat, un lucru anormal… În situația în care unul sau mai mulți copii ai acestei familii au ajuns într-un cuplu homosexual, imaginați-vă șocul emoțional la care ar putea fi supuși! Și atunci, citându-i pe cei de la Barnevernet, întreb: o astfel de situație s-ar încadra în sintagma INTERESUL SUPERIOR AL COPILULUI, atât de des invocată de autoritățile norvegiene?

Așadar, au ajuns copiii familiei Bodnariu în sânul unor cupluri homosexuale? Ne poate da cineva un răspuns la această întrebare? Până la proba contrarie, nu putem exclude această posibilitate!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 

 

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Întrebare de baraj: au ajuns copiii familiei Bodnariu în sânul unor cupluri homosexuale?

  1. Ce tara imputita Norvegia. Castigi cat esti ademenit si impozitat sa cheltui iar pedofilii,homosexualii si zoofilii sunt ridicati in slavi. Era bine de sodoma si gomora comparativ cu ei. E corect cateodata sa vinzi totul sa pleci dar nu sa sari din lac in put. Nu putem permite cu buna constiinta distrugerea acestei familii. Va fi un castig pentru grupurile bolnave, va dovedi ca unelta lor functioneaza si vor distruge mai rau. Am si eu o intrebare de baraj: Cum convingem romanii(in disperarea noastra sa fim ca altii) ca majoritatea tarilor care ne accepta sa muncim la ei este pentru binele lor nu al nostru? Iar ca ei sa castige, 90% din noi trebuie sa pierdem, controlati in multe cazuri chiar de ai nostri tradatori.

  2. Daniel Roxin, nu gasesc nici o sursa care sa-mi confirme ca sdi in Norvegia si in Suedia pedofilia este legala.

    • Daniel Roxin // 1 februarie 2016 at 8:41 // Răspunde

      Unde anume am spus eu ca pedofilia este legala in aceste tari? Am spus ca se discuta mult pentru a cobori nivelul de varsta pt acceptul sexual la copii…

  3. Pedofilia nu este legala … inca, in Scandinavia.
    Argumente in sustinerea afirmatiei mele veti gasi zilele urmatoare…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii