Noutăți

INTERVIU VIDEO INCENDIAR la București cu Roger Stone, consilier al preşedinţilor americani Trump, Reagan şi Nixon: “George Soros este un infractor. Are mâinile pătate cu sânge!” Dă SHARE!

  •  
  •  
  •  

Adevarul.ro: Prima dintre cele trei părţi ale interviului acordat pentru Adevărul de Roger Stone, consultant politic pentru trei preşedinţi americani: Richard Nixon, Ronald Reagan şi Donald Trump. Un personaj cu opinii „exotice“, care trăieşte după deviza „singurul lucru mai rău decât să se vorbească despre tine este să nu se vorbească despre tine“. (Mulţumim administraţiei de la Palatul Primăverii şi Palatul Parlamentului pentru că ne-a permis să filmăm interviul în respectivele incinte)


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on INTERVIU VIDEO INCENDIAR la București cu Roger Stone, consilier al preşedinţilor americani Trump, Reagan şi Nixon: “George Soros este un infractor. Are mâinile pătate cu sânge!” Dă SHARE!

  1. cetățeanul tulburat // 10 iulie 2017 at 0:34 // Răspunde

    Stone n-a zis nimic nou, soros face parte din gașca de globaliști, dacă nu cumva el este creatorul a tot ce se întâmplă pe planetă, nu degeaba spune că el e dumnezeul planetei, structura statală oriunde pe această planetă nu servește cetățenii, îi silesc să plătească taxe cât mai multe, să trăiască în mizerie, să aibă legi cât mai multe ca “omul” să fie limitat controlat manipulat ușor…mâini mânjite de sânge e puțin spus, e vinovat de genocid pe toată planeta! Toți politicienii noștri i se închină, sunt slugile lui. Brucan a avut dreptate…și el a fost o slugă, trădător cu cravată la gât! Noroc că gașca de bandiți e lucrată din interior și buba se va sparge în curând!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii