Noutăți

Indonezia va construi o închisoare păzită doar de crocodili

Povestea din spatele filmului Evadare din Absolom ar putea deveni realitate în Indonezia. Aici, din cauza numărului mare de infracțiuni, autoritățile și-au propus construirea unui închisori pe o insulă pustie, păzită doar de crocodili. Ideea, care nu este privită cu ochi buni de ONU, aparține șefului agenției antidrog din Idonezia, Budi Waseso, care susține că numărul mare de infracțiuni a umplut spațiile de detenție convenționale, și că aceasta ar fi o soluție viabilă. Mai mult, crede că aceste animale ar putea fi niște paznici ideali pentru că nu ar putea fi mituiți. Acesta are acum ca misiune găsirea celor mai bune locații pentru această închisoare în arhipelagurile din zonă.

” Vom plasa în zonă cât mai mulți crocodili, pentru a fi siguri că nimeni nu ar putea evada de acolo.” a declarat Budi Waseso, citat de site-ul de știri locale Tempo.

Indonezia are unele dintre cele mai dure legislații din lume în ceea ce privește deținerea, consumul sau comercializarea de substanțe interzise. Potrivit AFP, peste 100 de persoane sunt condamnate la moarte anual, din cauza traficului de droguri, o treime dintre aceste persoane fiind occidentali.

Traducerea și adaptarea: Radu Ungureanu

sursa: bbc.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Indonezia va construi o închisoare păzită doar de crocodili

  1. Nu ne-ar strica şi nouă o armată de crocodili în România.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii