Noutăți

India, asa cum n-ați mai văzut-o!

Indienii au practicat Katha arta antică de a povesti timp de secole, folosind cântece și umor pentru a relua poveștile epice din folclor și religie.

Dar, cum televiziunea și internetul înlocuiește tradiția orală, noua generație folosește o platformă mai globală pentru a împărtăși poveștile țării lor Instagram. Țările din Asia de Sud sunt pe locul al patrulea în lume în topul utilizatorilor acestor aplicații, urmați de SUA, Rusia și Brazilia, potrivit datelor de trafic web.

De la New Delhi la Pune, cei care folosesc aplicația Instagram aduc cele mai bune povești din India, despre viața din aceasta țară în toată splendoarea sa.

150817172718-indian-watch-repairs-insta-exlarge-169    foto: Chandan Khanna

150817172732-indian-woman-scattering-flowers-insta-exlarge-169foto: Chandan Khanna

150818135547-boy-behrupiya-pune-india-exlarge-169

foto: Siddhartha Joshi

Instagram este un serviciu online de a impărți fotografii și video într-o rețea socială care oferă utilizatorilor posibilitatea să încarce poze și video-uri, să le aplice filtre digitale, și să le distribuie pe o varietate de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Tumblr și Flickr.
Instagram a fost creat de Kevin Systrom și Mike Krieger, și a fost lansat în octombrie 2010. Serviciul a câștigat popularitate rapid, în aprilie 2012 atingând cifra de 100 de milioane de utilizatori înregistrați. Instagram este distribuit prin App Store, Google Play și Windows Phone Store. Serviciul a fost achiziționat de Facebook în aprilie 2012 pentru aproximativ 1 miliard de $. În 2013, Instagram a crescut cu 23%, în timp ce Facebook, compania-mamă, cu doar 3%.

Pe 12 decembrie, 2013, la un eveniment de presă din New York, fondatorul Instagram, Kevin Systrom, a anunțat introducerea de fotografii privat și funcția de partajare video numită Instagram Direct.
150820171602-eunuch-train-india-instagram-restricted-exlarge-169foto: Anushree Fadnavis

traducere și adaptare: Mădălina Corina Diaconu

surse: cnn, wikipedia


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii