Noutăți

INCREDIBIL: România s-a angajat ferm să primească de 10 ori mai mulți imigranți!!! Doar 7 țări din Europa fac asta!

 •  
 •  
 •  

Atunci când, în toamna anului trecut, spuneam că acceptarea cotelor obligatorii de “refugiați” este începutul dezastrului imigraționist și că, să nu ne lăsăm amăgiți de cele câteva mii de refugiați care au fost anunțați într-o primă fază, pentru că aceștia se vor transforma în zeci de mii sau mai mult, o serie de comentatori au spus că bat câmpii. Din păcate am avut dreptate.

Deși un sondaj pe această temă a fost făcut chiar la începutul acestei luni în București (un sondaj despre care vorbește AICI colegul meu Adrian Albu), stabilind că 66% dintre bucureșteni nu doresc să primim refugiați sau imigranți pe cote impuse, conducătorii noștri nu se dezmint și acționează în continuare împotriva interesului național. Să ne amintim doar de butaforia pe nume Klaus Iohannis care, în vizita avută acum câteva zile în Germania, a asigurat-o pe Angela Merkel că România va primi imigranți fără număr!!! Desigur, fără să îi pese ce vor românii.

Iată că astăzi, într-un articol care te pune serios pe gânduri, publicat în ziarul Adevărul, aflăm că România face parte dintr-un grup de 7 țări care s-au angajat ferm să primească de 10 ori mai mulți imigranți-refugiați decât în 2015. Aceste țări sunt România, Portugalia, Spania, Republica Cehă, Italia, Franţa, Luxemburg.

Ceea ce este stupefiant este faptul că anunțul este făcut de SUA! Prin vocea președintelui Barak Obama ni se spune că:  „Este vorba despre un test al sistemului nostru internaţional în care toate naţiunile trebuie să împartă responsabilităţile noastre colective, deoarece mare majoritate a refugiaţilor sunt primiţi de doar 10 ţări.”

Cât cinism! Adică SUA și alte puteri aruncă în aer țările arabe pentru a le fura resursele, după care consecințele dezastrului umanitar generate de interesele lor criminale le împarte cu țările care nu au bombardat nici Irakul, nici Afganistanul, nici Siria și nici nu sunt parte la jaful petrolier din aceste state. Curată democrație, conașule!

După cum vedeți, nu contează câte atentate vor produce islamiștii în Europa și nici că aceștia nu se vor integra niciodată în cultura europeană. Contează doar că Planul Kalergi, gândit de aproape 100 de ani, trebui concretizat: metisarea populației europene, distrugerea etnică și culturală a națiunilor europene, destabilizarea Bătrânului Continent pentru ca marii păpușari să ne poată controla mai ușor.

În orice caz, trebuie să remarcăm eficiența cu care strategii diabolici care vor un Guvern Mondial prind doi iepuri dintr-un foc: 1. aruncarea în aer a lumii arabe și cucerirea ei economică și 2. mutarea consecințelor în Europa, pentru a obține și aici ceea ce vor: națiuni amestecate, atomizate etnic, într-un proces accentuat de destabilizare și insecuritate. Victoria lor va fi foarte aproape în momentul în care chiar populația Europei va cere cât mai multe legi Big Brother pentru a putea să se simtă din nou în siguranță la ea acasă!

Dar poate ne trezim cu toții, cât se mai poate face ceva!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

16 Comments on INCREDIBIL: România s-a angajat ferm să primească de 10 ori mai mulți imigranți!!! Doar 7 țări din Europa fac asta!

 1. O voce romaneasca! // 21 septembrie 2016 at 20:39 // Răspunde

  Adica noi romanii patrioti suntem alungati din Covasna si Harghita de romanii nostri maghearizati si acum ce mai urmeaza sa fim alungati din toata tara si de Emigrantii care intra in tara!

  • O alta voce romaneasca! // 22 septembrie 2016 at 0:46 // Răspunde

   Din ungurii migratori au supravietuit numai 30. Dar au convertit tot ce le-au stat in cale sa nu le piarda neamul. Si acum colac peste pupaza vor si autonomie!

   Ginditi-va ce se va intimpla daca acesti imigranti nedoriti vor proceda la fel ca romanii nostrii maghearizati!

   • O voce romaneasca! // 22 septembrie 2016 at 0:52 // Răspunde

    Se pare ca totul se deruleaza dupa un plan bine gindit! Se vrea Mega moschee pentru imigranti!
    Trebuie sa-l sustinem pe Berenghi in procesul contra Moscheie!

  • Eu nu sunt de acord
   S a făcut referendum ?

   Președintele își bate joc de noi

 2. Romania are peste 3 Milioane de Refugiați după 1990 +Frați,Surori de peste Prut.Politicienii Vânzători de Tara vor Islamizarea României

 3. De unde incredibil, era de asteptat. Guvernul e pus de-afara, guvern antinational, tara este controlata de Securitate, aservita SUA, iar presedintele spune cu gura lui ca e sluga. Nici macar nu cerem ceva in schimb. Gunoaiele care conduc acum Romania cred ca sunt intrecute doar de cele din perioada stalinista de inceput.

 4. Abrudan Eugenia-Oradea // 22 septembrie 2016 at 5:58 // Răspunde

  Petitie impotriva islamizarii Romaniei:
  https://petitieonline.net/petitie/48114146
  Petitia sustine demersurile oficiale initiate in instanta de Catalin Berenghi impotriva atribuirii abuzive de teren pentru mega-moschee. Cititi, semnati, distribuiti, daca va pasa!
  SI SEMNATURA TA CONTEAZA!

 5. Papusarii au vazut ca merge cu americanii (ma refer la amestecarea raselor si controlul ei) si acum incearca si in Europa. In ce ne priveste, daca tot ne-am angajat sa luam mai multi refugiati, sunt curios cati vor fi repartizati in Harghita -Covasna? 200% ca nici unu.

 6. Refugiați trebuie trimiși în Harghita și Covasna.

  • O voce romaneasca! // 22 septembrie 2016 at 19:07 // Răspunde

   Exact, vorbitorii de limba maghiara sunt o mica parte descedentii ungurilor imigranti si marea majoritate sunt romanii maghearizati!
   Cum nu se vor sa mai fie considerati romani sunt si ei niste imigranti pentru noi! Cine se aseamana se aduna! Poate ca s-ar putea sa-si aduca aminte ca sunt ROMANI!

 7. Pace, lumina si iubire!

 8. Oamenii sunt fricoși să moară, sau obișnuit cu viața dulceagă-calduta, moliciune , Lene, somnolență si altele, deci nu trebuie să existe mirare că unii fac ce vor cu noi.Suntem puțin cam prosti, pt ca nu opinia noastră contează, asta este alt capitol din vegetarismul nostru. Trebuie sălbăticie să luptăm cu înverșunare.Pina atunci sa ne bucuram de oaspeții care vor veni ok în țară!

 9. Păi nu a venit lumea puhoi la vot, tineretul soroșist si facebucist. Nu striga tudor chirilă să il votăm pe Iohannis că altfel ne ocupă rușii. ..hai haliți țigănoilor..

 10. “SUA și alte puteri aruncă în aer țările arabe pentru a le fura resursele, după care consecințele dezastrului umanitar generate de interesele lor criminale le împarte cu țările care nu au bombardat nici Irakul, nici Afganistanul, nici Siria și nici nu sunt parte la jaful petrolier din aceste state.”

  – Aici nu-i chiar asa, adica, la jaful petrolier clar nu avem parte, dar ca membru NATO, Romania a trimis si ea trupe in tarile astea, de aceea nu putem fi scuzati la o adica.

  Cu toate ca noi picam de fraieri in oricare situatie – nu capatam nicio felie din tortul asta, ca urmare a implicarii in toata povestea, trupele noastre (poate mi se pare mie) ori servesc drept carne de tun, ori nu sunt destul de bine antrenate/echipate, daca ne luam dupa numarul de victime raportat la numarul total de soldati.

  Asa ca la o adica ni se poate arunca in fata: “Bai, ati trimis trupe, v-ati implicat? – Atunci, suportati si voi consecintele, luati-va partea de refugiati.” Macar ca, SUA are cel mai mare numar de trupe, si procentual, cel mai mic numar de refugiati.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii