Noutăți

INCREDIBIL: Președintele Comisiei Europene i-a apărat memoria lui Karl Marx, unul dintre creatorii comunismului, într-un discurs ELOGIOS

ActiveNews.ro: Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a livrat un discurs pasional în apărarea ideologului comunismului, Karl Marx, în momentul comemorării a 200 de ani de la nașterea acesuia, informează The Express. Chiar dacă membri ai Congresului american, dar și numeroși demnitari din foste țări comuniste i-au cerut președintelui Juncker să nu participe la aniversarea lui Marx, acesta nu a ținut cont de critici, notează sursa citată.

Mai mult decât atât, Juncker i-a apărat moștenirea ideologului comunismului. Acesta a spus că „Marx a fost un filozof care a gândit în viitor și a avut apirații creative. Astăzi apare ca simbol al unor lucruri pentru care nu este responsabil și pe care nu le-a cauzat, deoarece mult din ce a scris a fost rescris sens opus. Trebuie să-l înțelegem pe Marx în contextul vremii sale și să nu avem prejudecăți atunci când îi facem cronica”.

Anterior, demnitari ai partidului lui Viktor Orban i-au înmânat o scrisoare lui Juncker, în care au scris că „ideologia marxistă a dus la moartea a zeci de milioane de oameni și a ruinat viețile a alte sute de milioane. Sărbătorirea fondatorului său este o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor”.

În dimineața aceleiași zile, Juncker a participat la dezvelirea unei statui a lui Marx, monument primit cadou de către orașul Trier din partea Partidului Comunist Chinez. Luxemburghezul Juncker este cetățean de onoare al orașului Trier. Citește mai mult: ActiveNews.ro

Nota noastră: Înțelegeți acum gustul pentru politicile de tip neomarxist pe care le împărtășește Jean-Claude Juncker și ceilalți lideri ai Europei? Înțelegeți acum de ce aceștia luptă pentru o Europă în care suveranitățile popoarelor sunt puse sub semnul întrebării și unde identitățile naționale trebuie cât mai mult atenuate? Ca să nu mai vorbim de strategia de colonizare arabă și africană a Europei, parte a aceluiași plan…


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on INCREDIBIL: Președintele Comisiei Europene i-a apărat memoria lui Karl Marx, unul dintre creatorii comunismului, într-un discurs ELOGIOS

 1. NIMIC NOU SUB SOARE !
  De fapt globalismul este noul nume al marxismului cu a cărui obiective este perfect congruent. Dacă citiţi atent manifestul comunist a lui marx din 1848 apoi comparaţi cu politica şi deciziile majore ale U.E., veţi fi surprins să constataţi că uşurel, pas cu pas, această U.E. înfăptuieşte marxismul ÎNCĂ DE LA ÎNFIINŢARE! Ca argumente sunt inexplicabila minune prin care cea mai importantă/mare clădire a U.E. poartă cu mândrie numele unui celebru COMUNIST pur-sânge, Altiero Spinelli şi faptul că U.E. nici nu vrea să audă de condamnarea comunismului şi interzicerea lui sistem politic iniţiată de mai multe voci doar din estul Europei şi interzicerea lui ca sistem politic, aşa cum a făcut extrem de asiduu cu nazismul, deşi acesta a fost mult inferior prin amploare şi efecte?
  UE =marxism/comunism = Noul URSS este un truism şocant pt. oricine se informează atent şi profund evitând sursele uzuale-oficiale care pe lângă faptul că sunt copy-paste una după alta prezintă lucrurile doar la suprafaţă, neprezentând detaliile alambicate ale fondării acestei U.E. manipulând puternic publicul prin omisiune!

  Frumosul vis al unei Europe Unite a NAŢIUNILOR SUVERANE(!), cu drepturi şi tratamente EGALE pe baze ONESTE şi secular TRADIŢIONALE a fost pervertit grav de către marxişti ca scop în sine : distrugerea naţiunilor europene, a tradiţiilor şi culturilor autentice, apoi a familiei autentice şi a religiei creştine. Totul s-a realizat prin intermediul unor simple marionete instalate la Bruxelles încă de la înfiinţarea acestei organizaţii insidioase care acum doar a pus piciorul pe acceleraţie!
  Personal sunt convins că orice compatriot raţional şi orice european cu mintea întreagă înţelege şi doreşte o Europă Unită, liberă şi democratică în adevăratul sens al cuvântului, dar, o Europă a naţiunilor suverane edificată pe temelia unui complex de relaţii echitabile, convenţii şi tratate în beneficiul RECIPROC al naţiunilor membre, pentru o dezvoltare economică şi socială optimă şi echilibrată, cât şi pentru apărare.

  Apoi se evidenţează tot mai vizibil o situaţie paradoxală : excelentul slogan Jos comunismul a devenit egal cu lupta (doar)împotriva lui Ceauşescu şi a acoliţilor români(!), care se insinuează acum tot mai limpede că de fapt nu a fost comunist bun pt. că a fost român, în schimb comunismul occidental şi comuniştii “externi” au fost şi sunt OK, aproape nimeni nu are ceva să le reproşeze, nici din România, nici din Occident. Bombonica de pe tortul dublului standard promovat tot mai asiduu : “comunismul” românesc = rău şi trebuie demonizat permanent, iar comunismul Occidental = bun şi acceptabil(!), chiar “trendy” şi “cool”, s-a concretizat chiar în locul unde acum 28 de ani se striga perfect justificat Jos Comunismul, anume în Bucureşti, oraş unde în 2007 unuia dintre titanii comunismului mondial, dar cvasiocultat publicului, adevăratului guru al acestei U.E. în care am fost aspiraţi pt. a fi dezidentificaţi şi jefuiţi, tov. Altiero Spinelli i s-a ridicat o statuie omagială!

 2. vlad tepes // 9 mai 2018 at 20:27 // Răspunde

  Cred ca e mai bine asa, pt ca astfel, si unii dintre adeptii inflacarati ai UE, pot vedea si sesiza acum, care sunt modelele ideologice si umane ale conducatorilor UE, de care acestia nu se mai ascund si se dezic, ba din contra, le omagiaza, in dispretul si jignirea popoarelor Europei! Vorba lui Sir Roger Scruton: “Uniunea Europeană este o insultă pentru democrație!”

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii