Noutăți

Incredibil: Guvernul Cioloș blochează facilitățile pentru acordarea cetățeniei românilor din afara țării!!!

 •  
 •  
 •  

Românii din afara țării nu trebuie să aibă un regim preferențial față de un turc, un argentinian, un ungur sau un evreu care ar dori să obțină cetățenia română, ne transmite Guvernul Cioloș. Că na, nu ar fi corect politic… Cică i-ar discrimina pozitiv pe românii din afară, pe principii etnice, ceea ce nu poate fi acceptat într-o Europă cum o vor păpușarii sin umbră – una multiculturală în care majoritățile etnice, sexuale sau religioase TREBUIE discriminate în favoarea minorităților! Ei bine, așa ceva nu se poate întâmpla decât într-o țară aflată sub ocupație!!! Cu alte cuvinte, Românii NU, Refugiații DA!

Iată ce putem citi pe blogul jurnalistului Dan Tanasa:

“În octombrie 2015, deputatul PNL Daniel Gheorghe depunea un proiect de lege prin care românilor din afara țării li se putea acorda mai facil cetățenia română.

Practic, actul normativ “privind acordarea cetățeniei române membrilor comunităților românești de pretutindeni, victime ale raptului teritorial sau conjuncturii istorice”, prevedea ca persoanele care nu mai au cetățenia română în urma evenimentelor geo-politice din ultimul secol să beneficieze, în regim de urgență, de acordarea acestui statut, transmite ActiveNews. De această lege s-ar bucura inclusiv copiii, nepoții sau strănepoții acestora. În principal, legea se adresa sutelor de mii de români din teritoriile cedate de România în urma războaielor din ultimii 150 de ani: Bucovina de Nord și Herța (Ucraina), Timoc (Serbia), Cadrilater (Bulgaria), etc.

Din păcate însă, uitând de legea 299/2007 care îl obligă să acorde sprijin românilor de pretutindeni, guvernul Dacian Cioloș a avizat negativ o astfel de propunere legislativă. Deși este premierul României și are obligația să se asigure de bunăstarea românilor, în principal, Dacian Cioloș a invocat un motiv aproape de necrezut: proiectul de lege “discriminează pozitiv” românii. Cu alte cuvinte, îi favorizează: „etnicii români ar beneficia de regim preferențial pentru obținerea cetățeniei române; acest lucru ar echivala cu reglementarea unei proceduri discriminatorii în funcție de originea etnică”.

Mai mult, proiectul de lege a fost respins chiar de Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, cât și de Comisia pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale.

În aceste condiții, proiectul a fost respins la Senat, dar urmează să intre în dezbaterea Camerei Deputaților, cameră decizională.

Ziaristul Răzvan Zamfir scrie într-un comentariu că “Puterea, în toate formele sale politice succesive, s-a preocupat exclusiv de exploatarea potențialului electoral al basarabenilor – pentru a căror dobândire/redobândire a cetățeniei s-a legiferat cu celeritate – și de menținerea fluxului financiar dinspre comunitățile românești din Spania sau Italia. Mai simplu fie spus, în ceea ce privește românii din afara României, Guvernul a acționat în termeni de bani și voturi, nu de reparații istorice. În plin război civil ucrainean, Guvernul nostru n-a propus nicio soluție pentru românii din Ținutul Herța sau Bucovina de Nord, acolo unde comunitatea etnicilor români e victima unei agresive politici de deznaționalizare duse de Kiev în ultimele decenii. Nici pentru ”vlahii” de pe Valea Timocului nu a putut face Guvernul Romaniei mai mult decât o serie de vizite de curtoazie, în condițiile în care Serbia – deși co-semnatară a unui acord privind drepturile minorităților – supune comunitatea etnicilor români la presiuni politice și sociale în fața cărora statul român nu ar fi trebuit să rămână mut”.

Sursa: http://www.dantanasa.ro/tradare-nationala-ciolos-aviz-negativ-pentru-proiectul-legislativ-care-i-ar-fi-ajutat-pe-romanii-din-afara-tarii/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

10 Comments on Incredibil: Guvernul Cioloș blochează facilitățile pentru acordarea cetățeniei românilor din afara țării!!!

 1. Deci legea care promoveaza pozitiv peste 1000 de etnici si le asigura o intrare “sub medie” GARANTATA la toate facultatile romaniei se ABROGA???

  Nu moi promovam pozitiv etnicii rromi?

  TARE!!!

  Coilos are tot respectul meu.

 2. Daniel Roxin, această declaraţie a marionetei Cioloş este minoră pe lângă ce ni se pregăteşte chiar acum!

  Imediat după instalarea acestui Guvern profund antiromânesc, până în aceste zile, nişte grupuri de caporali autohtoni ai Noii Ordini Mondiale Orwelliene au început să lucreze foarte accelerat dar “discret” şi din greu sub “coordonarea” unor guru globalişti-neomarxişti străini la modificarea întregii Legislaţii de acordare a cetăţeniei române ! Evident în DETRIMENTUL ROMÂNIEI, a românilor, a culturii şi a valorilor milenare ale autohtonilor majoritari ce trebuie să devină cât mai rapid minoritari în propria lor ţară !

  Chiar din acest an 2016, probabil în Campania electorală din toamnă, se va încerca strecurarea pe uşa din dos a modificărilor legislaţiei pt. acordarea cetăţeniei române într-un mod extrem de rapid, în regim de urgenţă :
  1)Tuturor celor care sub pretextul “migrant, refugiat de război” vor ajunge în vreun fel sau altul pe teritoriul României.
  2)Imediat apoi vor deveni cetăţeni români toţi membrii familiei “migranţilor” prin exercitarea dreptul de reîntregire al familiei care va fi redefinit substanţial cu această ocazie.
  3)pt. a acorda cetăţenia română pe bandă rulantă străinilor VOLUNTAR NEINTEGRABILI cu ajutorul cărora se urmăreşte distrugerea naţiunii, a culturii şi a tradiţiilor NOASTRE, se vor elimina majoritatea ori în cel mai fericit caz vor deveni extrem de puerile toate actele necesare acum ca şi testele de limbă, cultură şi fidelitate faţă de România, toate cerinţele uzuale de integrare socială şi stabilitate ca locul de muncă sau cazierul ! Colac peste pupăză, pe ultima sută, anume prin septembrie-octombrie 2016, Ministerul de Finanţe al FMI-BM din România în numele căruia semnează Dragu Anca va acorda facilităţi fiscale tuturor firmelor care angajează “migranţi”, evident în detrimentul autohtonilor români. Apoi, conformându-se evident, toate firmele germane, franceze sau olandeze care desfăşoară activităţi economice în România vor angaja en-gros neeuropeni !
  4)Vor mai primi cetăţenia NOASTRĂ, AUTOMAT şi în regim de urgenţă(în max.30 de zile!) ORICÂND, pt. TOTDEAUNA şi LA INFINIT, adică TOATE generaţiile viitoare(!), chiar dacă NU s-au născut în România, chiar dacă nu ştiu o boabă româneşte sau chiar dacă dispreţuiesc România şi românii, TOŢI cei care se declară urmaşii victimelor Holocaustului sau cei care au avut VREODATĂ de suferit de pe urma acţiunilor politice, militare sau economice ale statului Român în toată istoria lui modernă! La fel ca şi în cazul migranţilor, sub formă de “compensaţii” pt. suferinţele pricinuite, Ministerul de Finanţe DIN România le va oferi facilităţi fiscale majore pe viaţă…

 3. In mintea globalistilor problema fundamentala a Romaniei este ca aici sunt prea multi romani. In general in lume e debandada si criza pentru ca sunt rea multi romani.
  Poate ca ar trebui si noi romanii sa ne organizam pentru a nu mai fi discriminati permanent in tara numita, culmea, Romania.

 4. cetățeanul tulburat // 18 mai 2016 at 10:59 // Răspunde

  Păi nu prea avem încotro?! Trebuie să stăm cu mâinile în sân și să mergem la vot…Pe oricine votăm, tot așa se va întâmpla, adică nimic nou sub soare pe plaiurile mioritice…Noi românii suntem campioni la bătutul apei în piuă…

 5. Aveti dreptate stimate STAHANOV!

  Ce ne mai ramane de facut -sa schimbam? Sa mergen la vot si sa votam- pe cine?
  Sunt toti o apa si un pamant!

  Iesiti OAMENI BUNI la LUMINA!!!

  • 1)Prima măsură pt. Trezire şi Ieşirea la LUMINĂ este informarea personală corectă în paralel cu refuzul permanent şi definitiv al bombardamentului mediatic demoralizator practicat masiv la scară globală de soldăţeii Dezordinii Mondiale din audiovizual şi “presa scrisă”: vezi defetismul şi dezinformarea(mai ales prin omisiune) a “ştirilor” de tip Ora17.00 şi a altor emisiuni şi seriale diversioniste, stupide sau chiar patologice care amplifică stările joase, depresive, au un indice de culturalizare autentică egal cu zero şi ancorează omul doar în zona instinctelor primare !
   2)Odată bine informat şi cu lucrurile bineînţelese, pt. a scoate cât mai multe persoane din ignoranţă şi minciuna în care lâncezesc, spre atingerea unei mase critice conştiente dincolo de care infamia şi minciuna se va bloca automat, trebuie răspândit adevărul la cât mai mulţi oameni şi combătută minciuna cu argumente ! exemplul lui Daniel Roxin din ultimii ani este deosebit şi de urmat…
   3)referitor la vot, este mai mult decât evident că prin grija Noii Dezordini Mondiale de 26 de ani ni se oferă “democratic” alegerea uneia dintre marionetele LOR scoase din 4 în 4 ani pe taraba electorală, dar în tricouri colorate diferit, mimând astfel iluzia diversităţii şi antagonismului politic stânga-dreapta! Oprirea cât de cât al acestui teatru ieftin se poate realiza prin două metode :
   a)Alegerea unui INDEPENDENT AUTENTIC(!), exclus ONG-ist.
   b)Participarea la vot şi anularea lui masivă

   • cetățeanul tulburat // 19 mai 2016 at 9:01 // Răspunde

    Bine zis…însă bandiții ăștia ce se cred nemuritori și care sunt la conducere pentru totdeauna, din tată-n fiu și din moși-strămoși lingăi și slugi nu se tem de trezirea poporului pentru că și-au creat toate pârghiile de control al populației…Iar populația i s-a desenat de-a lungul timpului că dacă faci pasul în față, ești pus la zidul infamiei…urăsc să mă îmbrac la costum și cu cravată la gât…Numai bandiții se îmbracă așa, cei care sunt puși să facă politică la tv, să deruteze poporul…asta e tehnica vestului, dezbină și cucerește. Mare păcăleală se trăiește pe planeta asta, nu contează meridianul, peste tot e la fel…Cu partidul prostești masele. Sunt sătul de găinăriile lor…Iar poporul nu se mai satură de gogoși.

 6. DA!!! Excelent raspuns!

 7. Felicitari tuturor patriotilor autentici, independenti care au curajul sa se implice, sa faca un pas in fata pentru binele acestei tari! Traiesc cu speranta ca vor fi mai multi pe viitor!
  Cei care ati urmarit
  emisiunile Nasul TV va amintiti de Dl Laurentiu Primo si de cartea scrisa de dansul “Meritocratia”? Personal cred ca aceasta ar fi un posibil raspuns la iesirea din marasmul in care traim astazi!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii