AIM radionica curs online

Noutăți

Incredibil dar adevărat: Români “GET-BEGET” și-au construit în satul Rediu (județul Neamț) o… MOSCHEE. Iată cum a fost posibil:

ZiaruldeRoman.ro: Moscheea a fost construită din donaţiile în bani şi materiale ale românilor convertiţi la Islam. Comunitatea musulmană de la Rediu are 12 membri, pe o rază de 30 de kilometri. În comuna Bîra, doar familia Cîniparu este convertită la islamism.

Prima moschee din România construită de românii convertiţi la Islam a fost inaugurată în localitatea Rediu, comuna Bîra, în anul 2014. La eveniment au participat Dănuţ Petrariu, primarul comunei Bîra, Constantin Ciobanu, viceprimarul comunei Bîra, Mimi Gherasim, funcţionar în cadrul Primăriei Bîra, doctorul Filip Panait, câţiva musulmani, dar şi muezinul Fawaz El-Agha, din Iaşi. „Este firesc ca fiecare om să aibă un loc unde să se roage, indiferent de gruparea religioasă din care face parte. Noi suntem musulmani. Ce înseamnă să fii musulman? Să te rogi la un Dumnezeu. Îl iubim pe Isus, pacea să fie asupra lui, o iubim pe Maria, îl iubim pe Moise, pe Avram. Îl adorăm pe Dumnezeu. Obiceiul nostru la rugăciune este să punem capul în pământ. La fel cum au făcut profeţii înainte. Și noi punem capul în pământ într-un loc pe care îl numim loc de închinăciune. Unii îi spun moschee, alţii geamie. Este un loc pe care fiecare comunitate trebuie să şi-l construiască. La noi există obiceiul ca moscheea să fie considerată ca inima în trupul unui om. Este locul în care oamenii se închină la Dumnezeu, dar este şi locul unde oamenii îşi discută problemele din comunitate. Este locul unde oamenii socializează, unde oamenii respiră împreună. Este un loc deosebit, la fel cum inima este deosebită pentru corp. Putem să luăm multe organe de care corpul se poate lipsi şi noi mai trăim încă mulţi ani, în schimb, dacă luăm inima, s-a terminat. La fel de importantă este şi moscheea”, a precizat Daniel Cîniparu, cel care a construit moscheea din Rediu.

Daniel Cîniparu a fost botezat creştin ortodox, iar în urmă cu zece ani s-a convertit la islamism. „Și creştinii s-au născut toţi musulmani. Lucrurile minunate pe care le-am găsit în Biblie şi le-am citit timp de 20 de ani m-au determinat să trec la islamism. În Evanghelia după Matei şi în Evanghelia după Marcu se spune că Isus a venit pentru oile rătăcite ale lui Israel. Moise aduce un avertisment în care prezice că va veni cineva pentru toţi oamenii care va fi la fel ca el, care va da legi. Este înfiorător că 2.000 de ani oamenii au crezut că este Isus, dar nu este Isus, ci Mohamed. Isus a venit pentru poporul lui Israel. Mohamed a venit pentru toţi oamenii”, a spus Daniel Cîniparu.

moschee-03

moschee-01

romanii si-au construit moschee

Citește mai mult: Ziarulderoman.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on Incredibil dar adevărat: Români “GET-BEGET” și-au construit în satul Rediu (județul Neamț) o… MOSCHEE. Iată cum a fost posibil:

 1. Poate se lamuresc in ce s-au bagat.

  http://rense.com/Datapages/islamdat.htm

 2. Miluieste-i Doamne pe romani cu rugaciunile Sfantului Stefan cel Mare,Sfinţilor Martiri Brâncoveni: Constantin Vodă cu cei patru fii ai săi; Constantin, Ştefan, Radu, Matei, şi sfetnicul Ianache si cu rugaciunile tuturor sfintilor Tai.

 3. se vor trezi in iad si atunci vor striga de durere ,dar nu ii va auzi nimeni …pentru unii dintre ei va fi prea tarziu ….

 4. Timpu Valerian // 8 decembrie 2017 at 21:13 // Răspunde

  Biblia, Noul Testament, Scrisoarea către Galateni.
  6 Mă mir că aţi trecut atât de repede de la cel care v-a chemat, prin harul lui Cristos, la o altă evanghelie. 7 De fapt, nu este alta, ci sunt doar unii care vă tulbură şi vor să schimbe evanghelia lui Cristos. 8 Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar predica o altă evanghelie în afară de aceea pe care v-am predicat-o, să fie anátema! 9 Aşa cum am mai spus, o spun acum din nou: dacă cineva vă predică o altă evanghelie în afară de aceea pe care aţi primit-o, să fie anátema!

  10 Caut eu oare acum bunăvoinţa oamenilor? Sau a lui Dumnezeu? Ori caut eu să plac oamenilor? Dacă aş căuta să plac oamenilor, n-aş fi slujitorul lui Cristos.
  11 Dar vă fac cunoscut, fraţilor, că evanghelia predicată de mine nu este după om: 12 nici n-am primit-o, nici n-am învăţat-o de la vreun om, ci [am primit-o] prin revelaţia lui Isus Cristos.

 5. ,,Noi suntem musulmani. Ce înseamnă să fii musulman? Să te rogi la un Dumnezeu. Îl iubim pe Isus, pacea să fie asupra lui, o iubim pe Maria, îl iubim pe Moise, pe Avram. Îl adorăm pe Dumnezeu. Obiceiul nostru la rugăciune este să punem capul în pământ. La fel cum au făcut profeţii înainte. Și noi punem capul în pământ într-un loc pe care îl numim loc de închinăciune. Unii îi spun moschee, alţii geamie. ” …trebuie sa fi tare … sa sustii asa ceva!

 6. Dumnezeu însuşi îşi râde în barbă de isprava lui Iisus şi anume că a vrut a îndrepta atât amar de norod şi nu a reuşit. De la oameni la ce să te aştepți? Mă întreb unde-i va fi inima aşa zisului imam ce se declară acum musulman, când se va întoarce Iisus aşa cum a promis!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii