Noutăți

Incredibil clip de propagandă rusească în România: cică rușii ne-au fost cei mai buni frați de cel puțin 100 de ani!!! Trebuie să îl vezi!

Nu credeam că o să pot vedea așa ceva! Oricine știe puțină istorie va rămâne blocat. Este suficient să ne gândim la românii de peste Prut, astăzi, ca să înțelegem ticăloșia rusească (virgulă) care ne ține despărțiți de adevărații noștri frați. Că dacă ne-ar fi cu adevărat prieteni, ar trebui să își ia mâna de pe ținuturile românești din Republica Moldova și să nu mai blocheze unirea cu tot felul de manevre politice sau militare (vezi agitația din Transnistria).

Împotriva evidenței, însă, clipul de propagandă rusească, în care se laudă în final că ambasada rusă din România a făcut o donație pentru Cumințenia Pământului (100 de euro!!!), ne vorbește despre “istoria adevărată” potrivit căreia:

 1. Românii și rușii au luptat ca frații în Primul Război Mondial pentru… independența României;
 2. Românii și rușii au luptat ca frații în Al Doilea Război Mondial pentru… independența Europei;
 3. URSS a dezvoltat industrial România după aceea.

No, în sfârșit am aflat și eu “adevărul” în varinta rusă; dar na, cârcotaș fiind, am câteva amendamente:

 1. România era independentă din 1877, iar după primul Război Mondial armata română i-a scos cu piciorul în cur pe ruși din Basarabia, unind provincia românească cu România, după ce cizma rusească stătuse pe ea un secol. Nu mai vorbesc despre Tezaurul României, confiscat de același frate bun de la răsărit, exact în acei ani.
 2. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, atât de frați ne-au fost rușii, încât ne-au mai luat o dată cu japca Basarabia, ne-au deportat unități întregi de armată în Siberia, la muncă forțată și la moarte, iar apoi ne-au băgat pe gât bolșevismul, eliminând fizic elita intelectuală a României.
 3. Odată cu ocuparea României de către URSS, rușii au jefuit timp de decenii România de toate resursele. Sunt voci care spun că valoarea jafului din România este mai mare decât despăgubirile de război plătite de Germania după Al Doilea Război Mondial.

Atât de frați ne-au fost rușii doar în secolul XX! Nu mai vorbesc acum de crimele din secolul XIX…

În contextul acestor realități istorice, să lansezi un clip de propagandă precum cel de mai jos, este absolut grotesc. Iar atunci când, peste toate, mai faci și o donație de doar 100 de euro (mai puțin decât a costat clipul care ne anunță donația), gestul pare mai degrabă unul făcut în bătaie de joc! Să le fie rușine!

Daniel Roxin 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

20 Comments on Incredibil clip de propagandă rusească în România: cică rușii ne-au fost cei mai buni frați de cel puțin 100 de ani!!! Trebuie să îl vezi!

 1. Da e adevărat domnule Robin,dar poate ca ar trebui lăsat trecutul și început o noua relație fără atâtea reproșuri. Io Sant pro România și amiciție cu toate popoarele.
  Sa iertam trecutul și sa privim spre viitor cu încredere.
  Finca pădure fără uscături e greu de găsit,în toate statele șanț și oameni de toată isprava.

 2. Mincinoși și tupeiști!

 3. O voce romaneasca // 27 septembrie 2016 at 10:49 // Răspunde

  Cel putin rusii nu s-au fotografiat cu un steag de muzeu care este folosit de vorbitorii de limba maghiara care incearca sa-si construiasca o identitate artificiala deoarece marea majoritate sunt romani maghearizati!

  Iohannis si Ciolos n-au zis nimic ambasodorilor americani care ne-au calcat istoria in picioare dar sunt trimbita altora cind se iau public de rusi in defavoarea Romanie!
  Orban face curte Rusiei fiind cu fundul in 2 luntre iar noi prin conducatorii tradari ne facem in mod gratuit pe rusi dusmani!
  Acesti conducatori tradari nu servesc in interesele Romaniei!
  Noi ar trebuie sa profitam de initiativa ruseasca sa ne punem caii la raruta (sa recunoasca oficial legimitatea tuturor romanilor ) si sa numai sacrificam romanii din Bucovina, Buceag, Voievodina, Timoc, etc;

  • Foarte bine punctat

   • Esti papagal rusesc!! Invata sa vb corect romaneste !!

    • O voce romaneasca // 27 septembrie 2016 at 19:26 // Răspunde

     Trebuie sa avem relatii corecte cu rusii sa ne aparam interesele. Acum Ucraina este cea care are teritorii romanesti, nu Rusia.
     Romanii din Ucraina sunt persecutati si nevoiti sa se ucranizeze!! Emil Constantinescu le-a intors spatele romanilor din Bucovina, Buceag, Muramures istoric, Tara Hertii, etc, si este papagalul celor care ne detin teritoriile!

     Ambasadorii UK si USA s-au pozat cu un steag de muzeu care este folosit de vorbitorii de limba maghiara!
     Desi Orban are relatii bune cu Rusia, ambasadorul Rusiei nu ne-a facut neplacerii!

     • O alta voce romaneasca // 27 septembrie 2016 at 20:04 //

      Cea mai mare parte din Maramures istoric este in Ucraina, mai ales locul sacru unde a aparut limba romana!

 4. Oferta lui Putin pentru Romania din 2009 // 27 septembrie 2016 at 11:06 // Răspunde

  Nu uitati:
  Oferta lui Putin pentru Romania

  Uploaded on Jan 9, 2009

  https://www.youtube.com/watch?v=5JUWIpluCEc

 5. Chiar asa.. ce rau ne-a facut URSSul vro’data?

  Ne tine tezaurul la ei GRATIS de zeci de ani.
  Ne hraneste cateva sute de mii de concetateni GRATIS de peste 50 de ani: In Siberia, Ucraina..

  Ne-a dat gratis sicrie pentru cei ce au murit ..

  .. Tolstoi.. ce mai.. un deliciu..

 6. Conform legii lui Darwin, toti oamenii privin din maimuta, mai putin rusii, care au ca origini, porcul!! Se pare ca teoria se verfica!!

 7. No,dapai nici patima nu-i buna!Las ca nici ceilalti nu ne-or mangaiat pa crestet.Nu susti tot matale ca daca ne cautam bine pe la boase,suntem frati de peste 8000 de ani?Ca doara n-am migrat numa spre vest!Am pornit-o si spre est,sud si nord.Ca nu ne avem ca fratii,asta-i alta poveste!
  I a judeca otara;daca donau toata suma,nu saream de cur i sus ca vor sa ne ia cumintenia?…

 8. Pojarul,demisii,arestari,iar legea antifumat,clipul asta..ce dreq ,ma!I-o apucat pe astia harnicia,asa,dintr-o data?!.De ce am impresia c-o pun de-o mamaliga!

  • Foarte bine cumpanit “DeCeNuEu… Fara patima, obesesii si preconceptii, putem intelege mai corect cum stau de fapt – cu adevarat – lucrurile

 9. Oare chiar crede cineva ce spune in videoclip?

  • O voce romaneasca // 28 septembrie 2016 at 0:36 // Răspunde

   Nu este nevoie sa credem ci sa jucam in favoarea noastra aceasta carte!
   Ne-au trimis un sol de pace din care noi trebuie sa tragem profit!

 10. Pana la urma ar trebui pusa intrebarea: cine ne-a fost dusmanul real, rusul sau comunismul? Desi pare ca ar fi acelasi lucru, data fiind impresia construita in ultima perioada istorica, chestiunea cred ca ar merita un pic de atentie. Poate ca raspunsul ar fi ca da, ori rusul, ori comunismul, tot aia, dar se poate ca raspunsul sa fie altul. Cine stie mai bine istorie ar putea incerca o analiza a relatiei cu Rusia tarista in comparatie cu URSS, sau sa speculeze despre ce-ar fi fost Rusia astazi, daca nu trecea prin comunism.

 11. Sunt de acord cu faptul ca “romanii ar trebui sa-si cunoasca istoria adevarata” si sa judece matur si intelept evenimentele istorice

 12. Haiduc moldovean // 1 octombrie 2016 at 22:03 // Răspunde

  In ziua de azi eu am 5 Moldove: Republica Moldova; Transnistria; Bucovina; Bugeac; si Moldova romaneasca. Unicul stat care e de vina pentru asta – este Rusia.

 13. Mai putin Transnistria.

  • Io zic si Transnistria ca sa nu zic pan’ la Bug, cum ar fi fost corect dupa istorie.

   Si ca nu pot ca sa ma abtiu: de la Pesta pan’ la Bug! Corect dupa istorie.
   Ermanaric cel Mare, care n-a fost got ci get, a stapanit de la cotul Donului pana la cotul Dunarii (la Budapesta) si mai incolo.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii