Noutăți

INCREDIBIL: 41 de parlamentari din partidul lui Obama și Hillary (agenți ai mișcării GAY) îi cer lui Dragnea și Tăriceanu oprirea Referendumului pentru Familie

StiripeSurse.ro: 41 de congresmani au scris un text adresat lui Călin Popescu Tăriceanu și lui Liviu Dragnea pe tema referendumului pentru familie. Iată documentul aici: Document Washington

În scrisoare, cei 41 de parlamentari cer liderilor Parlamentului românesc să împiedice referendumul pentru familie, acțiune declanșată ca urmare a unei inițiative cetățenești semnată de peste 3 milioane de români cu drept de vot.

„Înțelegem că Parlamentul României va aborda curând întrebarea dacă să autorizeze un referendum care ar putea înscrie în Constituție o definiție a familiei care ar exclude homosexualii și lesbienele de la drepturi și responsabilități încorporate căsătoriei civile. Vă îndemnăm să nu permiteți desfășurarea unui asemenea referendum”, scriu cei 41 de americani.

De menționat este faptul că toți acești parlamentari sunt membri ai Partidului Democrat, aflat într-o cădere liberă în Statele Unite. Alegerile prezidențiale, precum și cele legislative au fost dominate de către Partidul Republican, iar 33 din cei 51 de guvernatori ai Statelor care compun America sunt tot din partea conservatorilor.

La finalul anului 2016, 13 parlamentari republicani i-au scris președintelui Iohannis o misivă prin care îl roagă să susțină desfășurarea cât mai rapidă a referendumului cerut de cetățeni.

Pe 26 iunie 2015, Curtea Supremă de Justiție a SUA a recunoscut căsătoriile civile între persoane de același sex pe teritoriul Americii.

Sursa: Stiripesurse.ro

congres sua 1

congres sua 2


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

9 Comments on INCREDIBIL: 41 de parlamentari din partidul lui Obama și Hillary (agenți ai mișcării GAY) îi cer lui Dragnea și Tăriceanu oprirea Referendumului pentru Familie

 1. Câtă nesimțire din partea acestor domni democratici.

 2. Adică cum!? Ăia 41 de din ceilalți vrea să face concediul în România?

 3. Eu unul nu voi ingadui asa ceva la mine in tara, lasati occidentul sa fie cum vrea, nu mai aduceti tot rahatul incoace. Nu ma intereseaza si nici nu ma deranjeaza cine cu cine si-o trage dar asta pur si simplu nu este in concordanta cu legiile naturii. 2 oameni de acelasi sex nu au nicio chimie, nicio energie care sa dea viata mai departe. Sunt total impotriva acestei decizii de a da frau liber casatoriilor intre persoane de acelasi sex cat si promovarea acestora si a acestui comportament.
  Energia, viata in sine, provine din chimia dintre 2 fiinte de sex opus.

 4. In California acum vreo 10 ani a fost un referendum pentru casatoriile gay si cetatenii au spus nu.
  Casatoriile gay au fost oprite, dar un judecator, din citadela homoxesualitatii, San francisco, a spus ca se incalca drepturile omului si a anulat rezultatul referendumului.
  Asa ca grija la judecatorii acestia nealesi de nimeni.
  Am inteles ca sunt pe teava sa fie numiti judecatori sorosisti la CSM si Curtea Constitutionala.

 5. Un ostas al lui Vlad Tepes // 23 februarie 2017 at 14:28 // Răspunde

  Cred ca le-ar sta bine intr-o teapa!

 6. cetățeanul tulburat // 24 februarie 2017 at 5:46 // Răspunde

  Democrații ăștia nu sunt în cădere liberă, au ajuns precum hârtia igienica… cine mai crede în ei?

 7. Ar trebui sa le trimitem cadou 41 de tepe la care sa adăugăm instrucțiuni de folosire!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii