Noutăți

Începe războiul religios în Franța? 100 de francezi au încercat să oprească rugăciunile făcute de musulmani pe stradă… VIDEO

 •  
 •  
 •  

ActiveNews.ro: Tensiuni au izbucnit vineri, la Clichy-la-Garenne (Hauts-de-Seine) după ce mai mulți oficiali francezi și locuitori ai unei suburbii din Paris au încercat să blocheze musulmanii să-și țină rugăciunea în stradă, scrie site-ul francesoir.fr.

Purtând un banner mare pe care scria „Opriți rugăciunile ilegale de pe străzi”, primarul Remi Muzeau s-a aflat în fruntea unei coloane de peste 100 de demonstranți, toți având eșarfe tricolore, într-un marș în forță, menit să descurajeze musulmanii să se mai roage în piețele orașului. Zeci de musulmani s-au rugat acolo în fiecare zi de vineri, în ultimele săptămâni, la apelul Uniunii Asociațiilor Musulmane din Clichy, pentru a protesta față de închiderea unei moschei.

În timp ce musulmanii scandau „Allahu Akbar”, demonstranții intonau cu voce tare imnul național francez, Marseilleza, fluturând steagul Franței și înălțând un Crucifix. În timpul ciocnirilor,  un banner pe care musulmanii îl afișaseră și pe care scria „United for a Grand Mosque of Clichy” a fost rupt.

Scutierii au intervenit, separând cele două tabere, moment în care musulmanii și-au așezat covoarele pe trotuar, și-au scos pantofii și și-au început rugăciunile.

Închinătorii la Semilună au început apoi să aplaude, iar primarul a promis că va reveni săptămâna viitoare, cu același mesaj, împotriva rugăciunilor ilegale în stradă. „O vom face, dacă va fi necesar, în fiecare vineri”, a spus Muzeau. „Trebuie să asigur liniștea și libertatea oamenilor din orașul meu. Nu trebuie să permitem ca acest lucru să se întâmple în țara noastră. Țara noastră, Republica Franceză, este pătată”, a declarat edilul francez.

Citește mai mult: ActiveNews.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

1 Comment on Începe războiul religios în Franța? 100 de francezi au încercat să oprească rugăciunile făcute de musulmani pe stradă… VIDEO

 1. Vizavi de manifestările musulmanilor în stradă este foarte stranie completa muţenie a neomarxiştilor de pretutindeni, care clamează agresiv peste tot în Europa şi America, şi mai ales în România cum că viaţa religioasă nu are ce căuta pe stradă, şcoală, instituţii, ci doar acasă sau la biserică! N-am văzut niciodată nici o reacţie de protest a marxist-progresiştilor ipocriţi când musulmanii se manifestă religios şi masiv în plină stradă ! Nici măcar una !

  Referitor la această problemă a invaziei controlate a Europei de către antieuropeni pe care toţi marxiştii o tratau ca fabulaţie şi populism chiar acum 60 de ani, când a fost rostit celebrul citat avertisment, confirmat deplin după decenii, de către ultimul lider autentic al Franţei, Charles De Gaulle :
  „E foarte bine că există francezi galbeni, negri sau tuciurii. Arată că Franţa e deschisă tuturor raselor şi că are o vocaţie universală. Dar, cu condiţia ca ei să rămână o mică minoritate. Daca nu, Franţa nu va mai fi Franţa. Suntem totuşi, înainte de toate un popor european de rasa albă, de cultura greco-latină şi de religie creştină. Să nu veniţi să povestiţi basme. Musulmanii? V-aţi dus să-i vedeţi? I-aţi privit cu turbanele şi djelada-urile lor? Vedeţi bine că nu sunt francezi. Cei care propovăduiesc integrarea au un creier de colibri, chiar dacă sunt foarte savanţi. Incercaţi să integraţi uleiul şi oţetul, agitaţi sticla şi după o vreme se vor separa din nou. Arabii sunt arabi, francezii-francezi. Credeţi că populaţia Franţei ar putea absorbi 10 milioane de musulmani care mâine vor fi 20 şi poimâine 40? Daca noi facem integrarea (Franţa cu Algeria) dacă toţi arabii şi berberii din Algeria vor fi consideraţi francezi, cum îi vom împiedica noi să nu vină în Franţa continentală când nivelul vieţii e mult mai elevat? Satul în care m-am născut eu nu se va mai chema Colombey-două biserici ci Colombey două moschei”

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii