Noutăți

INCENDIAR – Un oficial ARAB avertizează: “europenii SE VOR SINUCIDE”. De ce?!?

Germania și celelalte state europene care încurajează migrația arabă în masă, obligând toată Europa să facă la fel, nu mai au nicio scuză pentru permisivitatea impardonabilă cu care lasă  pe Bătrânul Continet migranții-refugiați din țările Orientului Mijlociu sau ale Africii, fără să știe cine sunt și de unde vin și fără să aibă vreo garanție că se vor integra aici.

Sami Aldeeb Abu –Sahlieh, director al Centrului de drept arab și musulman pentru Europa, un om care știe cu adevărat ce este islamul și care sunt problemele pe care le generează, avertizează cu multă onestitate că europenii “SE VOR SINUCIDE” dacă nu vor trata cu maximă responsabilitate această criză, subliniind că “refugiații musulmani primiți în ultima vremea cu miile, pun învățăturile Coranului și ale lui Mahomed deasupra drepturilor omului și a oricărei alte legi.”

Prin urmare, este Angela Merkel iresponsabilă, precum alți lideri europeni, sau face cu bună știință jocul unor interese mai mari, în numele cărora vrea să genereze o amestecare rasială și religioasă în Europa, născătoare de conflicte interetnice și religioase?!? Să nu uităm că rechinul George Soros (ultimul om în care am putea avea încredere) a declarat chiar în aceste zile că Europa AR TREBUI să primească un milion de imigranți arabi pe an…

Care sunt sfaturile date de Sami Aldeeb Abu – Sahlieh, puteți afla citindu-i mesajul, mai jos.

Daniel Roxin

TEXTUL LUI SAMI ALDEEB ABU-SAHLIEH:

Dacă Europa nu vrea să se sinucidă pe plan civilizațional, ea trebuie să știe că refugiații musulmani primiți în ultima vremea cu miile, pun învățăturile Coranului și ale lui Mahomed deasupra drepturilor omului și a oricărei alte legi.

Pornind de la acest adevăr, țările occidentale care primesc refugiați musulmani trebuie să-i avertizeze că aceste învățături islamice nu-și au locul pe teritoriul lor și că doar legile votate de parlament trebuiesc respectate.

Acest avertisment trebuie făcut în scris și fiecare refugiat trebuie să se angajajeze, tot în scris, că va abandona învățăturile islamului contrare drepturilor omului și legilor țării de primire. Încălcarea acestui angajament va duce la retragerea dreptului de azil și la expulzarea imediată din țară.

Aceste țări trebuie să arate, negru pe alb, normele islamice care intră în conflict cu drepturile omului și legile țării de primire, astfel încât totul să fie clar.

Aceste țări trebuie să-i învețe pe copiii solicitanților de azil că normele islamice contrare drepturilor omului și ale țării gazdă nu sunt valabile în aceasta.

În plus, acestea trebuie să controleze strict moscheile care au devenit, din păcate, cuiburi de teroriști în toate țările occidentale. Fiecare imam care predică normele islamice contrare drepturilor omului și legilor țării trebuie să fie expulzat și moscheea sa închisă.

Mai bine să superi la început, decât să regreți la sfârșit…și să vezi țările occidentale devastate. Trebuie realizat, în sfârșit, că învățăturile islamului sunt cauza distrugerii țărilor din care provin acești refugiați…și că aceste învățături vor distruge și țările de primire, dacă ele nu le vor interzice pe teritoriul lor.

Semnalez aici că, Convenția privitoare la refugiați stipulează la articolul 2:

“Fiecare refugiat are, față de țara în care se găsește, îndatoriri care comportă mai ales obligația de a se conforma legilor și reglementărilor, cât și măsurilor luate pentru menținerea ordinei publice.”

Sami Aldeeb Abu – Sahlieh

sursa: flux24.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

11 Comments on INCENDIAR – Un oficial ARAB avertizează: “europenii SE VOR SINUCIDE”. De ce?!?

 1. Daca ai avea putin respect fata de tine si fata de cei ce te urmaresc sau te citesc nu ai mai posta astfel de articole. Articole care nu au o sursa credibila si care au poze nereale facute pe calculator. Spre exemlu sursa ta de aici nu zice de unde a preluat spusele lui “Sami Aldeeb Abu – Sahlieh”, oricine poate publica o astfel de stire neadevarata.

  Postand astfel de articole nu faci decat sa instigi la violenta.

  Eu pot spune ca te-am urmarit datorita emisiunilor si publicatiilor tale despre originea dacica a poporului roman. Din pacate vazand foarte multe astfel de articole ale tale m-a facut sa imi pierd increderea in cele publicate/spuse de tine.

  • Dragul meu Bogdan, Scumpul meu Bogdan
   Daniel Roxin prezinta aceste articole si are legatura cu Dacii si alti stramosi ai nostril.Asa cum ne-au pacalit cu cristianismul as ne vor pacali si islamismul.Oricare dintre religii au fost impuse prin viclesug si forta armelor si au progresat din cauza ca au fost lasate sa se infiltreze cu bunavointa noastra pe teritoriul culture noastre dominate in Europa la acele vremuri.Daca te vei informa in deajuns vei constata ca mai toti istorici nu au putut constata conflicte majore pe teritoriul actual al Europei PINA LA APARITIA ACESTOR RELIGII SI GRUPURI DE INTERESE, INVADATOARE,INFECTIND TRAIUL PASNIC PRACTICAT LA ACEA VREME DE STRAMOSI NOSTRI.
   Daniel probabil incearca sa prezinte o situatie si niste evenimente si sa va informeze in legatura cu ce se intimpla care nu sint prea prezentate in mass media Roumaneasca.
   NU INSTIGA LA VIOLENTA,VIOLENTA SE FORMEAZA IN FUNCTIE DE CUM VEZI TU LUCRURILE,INFLUNTAT FIIND DE GRADUL TAU DE CUNOASTERE.
   SI EL ARE TENDINTE SA CORECTEZE IMEDIAT O GRESEALA DE ORTOGRAFIE SAU ALTE LUCRURI NELUND IN CONSIDERARE ANUMITE CONDITI/DETALI SAU IMREJURARI DAR ASTA NU INSEAMNA CA ACELE PERSONE CARE AU FACU GRESELI
   SAU SI-AU EXPRIMAT UN PUNCT DE VEDERE SINT ANALFABETE SAU ALTCEVA.
   CA SA TE AJUT SA INTELEGI MAI BINE CAM CE SE PREGATESTE PENTRU “INFIDELI” DIN ROMANIA CAUTA MATERIALELE PUBLICATE DE –ERIC JON PHELPS— (DA… JON SI NU JOHN).ROUMANI SINT CONSIDERATI “INFIDELI”SI DE PAPALITATE SI DE ISLAMICI. DECI SINTEM INTRE CIOCAN SI NICOVALA SI NE AFLAM LA MOMENTUL ACTUAL IN PERICOL SA FIM EXTERMINATI ATIT DE PAPALITATE CIT SI DE ISLAMISTI.
   PAPALITATEA ESTE FOARTE ACTIVA SA DISTRUGA ORICE POPOR RELIGIOS SI LIDERI CARE NU CREDE IN DOCTRINA CATOLICA IAR ISLAMISTI FAC ACELASI LUCRU. DE AICI SI CONFLICTELE ARMATE SI ZINZANIA DIN ULTIMI 2000 DE ANI PE TOT GLOBUL.MAI INFORMATI-VA SI O SA INTELEGETI.
   SUCCES ROXIN

  • Ptietene nu trebuie sa scrie nimeni nici macar un articol asta este adevarul Europa va disparea nu va mai fi a europenilor nu azi nici maine dar poate poimaine…

 2. GEORGE TEODORESCU // 5 octombrie 2015 at 18:38 // Răspunde

  Are dreptate in ce scrie.

 3. Eu consider ca Daniel are mare respect fata de sine si fata de noi, cititorii. Si daca posteaza “astfel de articole” personal nu simt deloc “instigare la violenta” din contra, ma simt foarte relaxat si multumit ca sunt informat corect. Unii dintre noi chiar au nevoie sa inteleaga ceea ce se petrece in jurul nostru. Si, fie vorba intre noi, suntem “imuni” la alti “stimuli” 🙂

 4. În mesaj se face trimitere la îndatoririle refugiaţilor. Mi-a reţinut atenţia acum o săptămână o ştire: în Germania li s-au distribuit liste traduse cu drepturile pe care le au. Listele cu îndatoririle or fi încă în lucru.

  În mass-media se foloseşte în continuare doar termenul general, de musulmani. Pentru informarea corectă, explicarea diferenţei între islamism şi mahomedanism ar fi trebuit să fie subiectul emisiunilor de largă audienţă. Necunoaşterea diferenţelor încă hraneşte în mulţi iluzia că refugiaţii vor fi la fel de paşnici ca şi mahomedanii noştri, alături de care noi trăim în armonie.

 5. Nu stiu de unde se trage aceasta tendinta a Roumanilor sa arunce imediat cu chesti negative in oricine si orice. In special in oameni care depun eforturi si consuma timp sa caute si sa przinte celor care probabil se uita la TV, MATERIALE CARE NU SINT USOR DE GASIT SI ACCESAT.
  Nu va mai uitati la TV.Analizati si va veti convinge.
  TE=??????
  LEVI=??????
  SION=??????
  (IN Roumaneste-televizor-televiziune)

 6. Draga Bogdan si restul ca tine am un mesaj : Si cand o sa vina Islamul peste voi in casa nu o sa vedeti realitatea. Tot ce se intampla in lumea asta e mana Guvernului. Cand o sa va treziti fratiloooor cand ???

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii