Cunoaste lumea

Noutăți

INCENDIAR: Rabinul Eli Caufman despre Elie Wiesel: Se vrea antisemitism pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani. VIDEO

 •  
 •  
 •  

Eli Caufman, rabin şi istoric de origine română, emigrat în Israel în anii ’60, a făcut declaraţii foarte dure şi extrem de interesante la adresa liderilor comunităţii evreieşti de la noi, în emisiunea „În arenă”, realizată de Codruţ Burdujan la Litoral TV din Constanţa.

„Pentru noi, evreii religioşi, comunismul este mai extremist decât nazismul. Iar liderii comunităţii evreieşti din România sunt oamenii Anei Pauker, foşti comunişti.

[…] Astfel de oameni sînt cei mai extremişti, foarte cinici, nu le pasă de viaţa omului… Un om care poate spune că viaţa unui copil evreu valorează mai mult decît viaţa altui copil este un nazist şi un fascist.

[…] Evreii din România nu prea au ce face în cultură şi religie, pentru că sunt asimilaţi şi atunci fac activism, iar activismul lor este holocaustul – ei primesc bani peste bani pentru asta. În Ungaria, lui Wiesel îi e frică să facă ce face în România. Nici statistica nu e adevărată: în România nu au murit aşa de mulţi la holocaust, pentru că o parte din România era sub Ungaria şi acolo ungurii i-au omorît pe evrei. Mulţi evrei au fost salvaţi de români.

Unde sunt poveştile despre aceste fapte? Să vă mai spun ceva: un domn istoric din Iaşi, Cioflîncă, a făcut mare poveste pe un progrom în Iaşi, dar era o poveste antiromânească, făcută pe bani primiţi de la organizaţii din America… Ăştia aduc ură între români şi evrei.

Eu de şapte ani vin în România, merg îmbrăcat ca evreu, nu am văzut niciodată antisemitism în România. Doar comunitatea evreiască spune că e antisemitism, pentru că vrea să fie antisemitism, pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani.

Sursa: http://www.presalibera.net/videorabinul-eli-caufman-despre-elie-wiesel-se-vrea-antisemitism-pentru-ca-antisemitismul-asta-le-aduce-bani_1834197.html


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

6 Comments on INCENDIAR: Rabinul Eli Caufman despre Elie Wiesel: Se vrea antisemitism pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani. VIDEO

 1. Respect pentru înţelepciunea rabinului Eli Caufman!

 2. Viorica Bălteanu // 18 august 2015 at 22:54 // Răspunde

  Un mare Om, care iubeşte ADEVĂRUL!

 3. Comunistii Anei Pauker faceau parte din Cominternism care a fost adus in Rusia de evrei sa nu uitam acest lucru deci nu sunt tot una cu socialistii lui Ceausescu!

 4. Georgeta Lukacs // 31 martie 2016 at 19:57 // Răspunde

  Rabinul Eli Caufman sustine un adevar pentru care ii multumesc siil felicit. Romanii sunt dublu loviti:
  1. exterminati sau deportati in Siberia de catre evreii cominternisti ,unii reveniti la putere cu nume modificat dupa 1989 .
  2.obligati, pe nedrept sa plateasca despagubiri in loc sa fie ei insisi despagubiti ca victime autentice si salvatori ai evreilor!

 5. Vezi si”Tehran Holocaust Conference 2006.Robert Faurisson in the discussion forum part 2/2″ cautati exact ce am scris eu pe youtube.La minutul 0:28 veti auzi ceva interesant despre Elie Wisel.
  Succes.

 6. Scoateti institutul asta in afara legi din Romania.
  Vezi si:”SIX MILLION JEWS reference in ten newspapers between 1915-1938″ PE YOUTUBE.
  Va recomand deasemenea sa va informati si despre ZYKLON B pe Wikipedia si alte materiale pe „http://www.vho.org”-German Rudolf: The Rudolf Report.
  Apoi vizionati si materialele/documentele prezentate prof. Robert Faurisson -you tube.
  Luptati pentru adevar si nu pentru invrajbire sau razbunare.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii