Noutăți

În sfârșit: Palate țigănești construite din infracțiuni, puse sub sechestrul ANAF. Începe asaltul asupra Mafiei Țigănești?

 •  
 •  
 •  

Mă tot întrebam de o vreme: când va veni momentul în care infractorii din țigănime, ăia care și-au construit ditamai castele cu turnulețe din bani obținuți în urma infracțiunilor din străinătate, vor fi luați la țintă de autorități și li se vor confisca averile ilicite.

Cu toții am văzut tupeul cu care acești indivizi, protejați de autorități până acum, își etalau într-o manieră exhibiționistă casele cu turnulețe, de cel mai prost gust, în centrul sau la marginea unor localități. Cu toții știam că în spatele acestei prosperități se află traficul de carne vie, prostituția, cerșetoria, hoțiile și tâlhăriile din occident + afacerile cu fier din România. Știau la fel de bine și autoritățile dar nu s-a legat nimeni de ei că, na, Iliescu și alții ca el, le vroiau voturile, la grămadă.

Chiar și așa, după ani de zile în care DNA-ul și ANAF-ul s-au întrecut să la dea la picioare marilor afaceriști români, nimeni nu se lega, în continuare, de mafia țigănească.

Astăzi, aflăm din ziarul Adevărul că: “Cele mai bogate familii de romi din Hunedoara au fost somate să îşi achite datoriile către stat, iar bunurile unora dintre ele au fost sechestrate. Proprietarii palatelor cu turnuleţe sunt în proces cu Finanţele Publice şi riscă să îşi piardă averile dobândite ilegal. Lucian Heiuş, directorul general al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Timişoara (DGRFP) a declarat că printre cei vizaţi de controalele din cadrul Programului de conformare al persoanelor fizice cu averi mari s-au aflat proprietarii palatelor cu turnuleţe din zona Hăşdat a municipiului Hunedoara, unde în ultimii ani au fost construite circa 50 de palate cu turnuleţe.”

Să sperăm că acesta este doar începutul. Multe alte mii de familii țigănești infractoare trebuie luate la bani mărunți. Mafia țigănească a făcut prea mult rău oamenilor din jur și imaginii României!

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

5 Comments on În sfârșit: Palate țigănești construite din infracțiuni, puse sub sechestrul ANAF. Începe asaltul asupra Mafiei Țigănești?

 1. SCRI DE ANI DE ZILE,M-AM ADRESAT PESTE TOT INCLUSIV AVOCATUL POPORULUI DAR NIMENI NU MI-A RASPUNS, NUMAI LA CEDO DAR URMEAZA. EU CETATEAN ROMAN MA SIMT DISCRIMINAT IN TARA MEA ADICA EU TREBUIE SA RESPEC LEGILE,TIGANI NIMIC ADICA,AUTORIZATI NU,LEGI DE CIRCULATIEW RUTIERA NU,I9MPOZITE NU,EI NU AU NICI O OBLIGATIE NUMAI DREPTURI. AM PROPUS INCLUSIV LA PARLAMENT AICA- TOATE LOCUINTELE PT CARE NU AU ACTE DE PROPRIETATE SA FIE NATIONALIZATE SI DUPA ACEEA SA FIE VANDUTE PRIORITAR LA LOCATARI SI PRIN ACEATA INTRA IN LEGALITATE,SA PLATEASCA TOATE DARILE.SA INTRE IN RANDUL CETATENILOR CINSTITI.

 2. Bine punctat !
  Si eu ma simt diacriminat la mine in tara. Nu mi se pare normal ca eu sa platesc taxe si impozite iar tiganii sa isi permita sa faca orice din tara asta si sa primeasca ajutoare sociale. Ajutoare sociale care sunt platite de noi, oamenii cinstiti, care muncim de dimineata pana seara…

 3. IVANESCU TRAIAN // 13 octombrie 2016 at 10:43 // Răspunde

  SA SE FACA DREPTATEEEEEEEE …..SA SE AUDA ….PENTRU AUTORITATI …CE AU SURZIT?…..

 4. Vor fi inchisi si politistii si politicienii care i-au ajutat, prin mita luata in ultimii 26 de ani, sa distruga natia romaneasca prin transformarea a zeci de mii de tinere romance in prostituate? Acele femei trebuiau sa fie mamele unor intregi generatii viitoare de romani nu sursa de bani pentru niste ggunoaie care au pretentia sa fie numiti oameni.

 5. Dl. Iliescu cum sa-i interogheze pe acesti oameni cu asa zise palate de unde au avut atatia bani,daca si el este din rasa lor.Datortita tiganilor si-au insusit bani ,voturi care sa-i sustina in campania electorala ca doar numai tiganii au bani multi si i-au sponsorizat alegirile.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii