Noutăți

În seara asta Bucureștiul va fi sub asediu! Vin oameni și din țară să protesteze împotriva guvernului. Se vor aduna 100.000 de protestatari?

  •  
  •  
  •  

Cred că toată lumea a aflat despre grozăvia ordonanțelor de urgență ale Guvernului marioanetă Grindeanu, ordonanțe date în folosul penalilor de azi și de ieri, așa că nu mai insist asupra conținutului lor…

De astăzi vom trăi sub riscul destabilizării României, pentru că șmechereala PSD-istă poate genera așa ceva. Iar PSD-iștii știu acest lucru, dar, așa cum ne-a obișnuit întreaga clasă politică de 27 de ani, interesul lor a fost întotdeauna mai important decât interesul românilor și al României. Și cum cea mai mare teamă a penalilor din PSD, în frunte cu Dragnea, este cea de a ajunge în închisoare pentru mizeriile comise până acum, au forțat orice se putea forța și cu orice risc s-au grațiat singuri!

Desigur, și-au pregătit mișcarea cu “mita” dată populației sub formă de măriri de salarii și reduceri de taxe, sperând că lumea va sta liniștită atunci când vor da lovitura hoțească cu grațierea și modificarea Codului Penal sau că măcar o parte a populației îi va susține…

Iar de astăzi va începe războiul! Lumea se adună în București de prin toată țara și acum nu va mai dori doar oprirea ordonanțelor, ci și demisia guvernului. Și s-ar putea ca astăzi,în București, să avem o masă imensă de oameni, poate chiar 100.000. Ce vor face în această situație autoritățile? Vor trage în populație cu pușca?

Amintiți-vă că, acum câțiva ani, pe vremea guvernului Ponta, oamenii au protestat masiv în toată țara pentru Roșia Montană, luni de zile. Și atunci nu s-au adunat decât de două ori câte 20.000 de oameni în București… Acum sunt vremuri diferite iar lumea este sătulă de politicieni până peste cap. Ceea ce face ca să existe o disponibilitatea mai mare de a ieși în stradă.

Și dacă până acum protestele au fost pașnice, cine ne garantează că nu vor degenera sau nu vor fi create provocări pentru a degenera? Iar de un astfel de lucru ar putea profita dușmanii României, interesați să destabilizeze țara. De la Est stau rușii cu ochii pe noi, de la Vest, ungurii. Și unii și alții ar lua o felie din România!!!

În orice caz, Guvernul Grindeanu ar putea să cadă pe parcursul lunii februarie și, poate, să avem alegeri anticipate. Tragedia e că nu ai pe cine să pui în loc. Opoziția e din același aluat!

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

4 Comments on În seara asta Bucureștiul va fi sub asediu! Vin oameni și din țară să protesteze împotriva guvernului. Se vor aduna 100.000 de protestatari?

  1. Uita-ti aici o analiza politica, pertinenta zic eu, a unui om de rand ca si mine, care sunt de acord in proportie de 95%. Sper sa aveti rabdare sa-l ascultati pana la capat.www.youtube.com/watch?v=S6Y83NUl5IY

  2. Rusine tuturor votantilor si pupatorilor PSD-ului,tuturor naivilor care au crezut in minciunile lor patriotarde,avand mintea prea scurta ca sa isi mai aduca aminte de tot ce facut PSD-ul de cate ori a fost la guvernare! Multi dintre ei,treziti brusc,gasesc drept scuza vesnicul ,,nu am avut cu cine vota”! Jalnica minciuna! Ba da, ati avut cu cine vota,iubitori de PSD,dar pur si simplu v-ati lasat dusi cu presul inca o data,pentru a cata oara? Rusine si celor care au stat acasa si nu au votat, invocand tot felul de motive prostesti,neintelegand ca daca nu votezi tu, pur si simplu alege altul pentru tine! Ne-am intors cu mai bine de 20 de ani in urma…vai de tine,tara,vai de noi…

  3. Demisia in bloc va rezolva totul!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii