Noutăți

În România se deschide cea mai mare plajă urbană din Europa! 30.000 mp de plajă, 1500 de șezlonguri

Cea mai mare plajă urbană din Europa se deschide la doar 15 minute de Bucureşti. Plaja va măsura 30.000 de mp, va avea o piscină tropicală de 720 de mp şi 1500 de şezlonguri de nisip.

Vara aceasta, vacanţa e mai aproape ca niciodată. La Therme te aşteaptă 30.000 mp de plajă, o piscină tropicală de 720 mp şi 1500 de şezlonguri pe nisip, totul la doar 15 minute de oraş.

În piscina înconjurată de plante tropicale şi palmieri, cu apă la o temperatură constantă de 30 de grade Celsius şi o adâncime de 1,26 m, te poţi delecta cu un cocktail special de la poolbar, scrie romani-buni.info

therme 2

Potrivit unor informaţii pe surse din piaţa de profil, un fond de investiţii din Orientul Mijlociu este dispus să finanţeze deschiderea unui complex Therme şi la Cluj Napoca, asemănător celui de lângă Bucureşti.

Momentan se caută un teren (zona Ocolitoarei) dar şi o companie sau persoană cu experienţă în domeniu care să gestioneze afacerea.

therme 1


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on În România se deschide cea mai mare plajă urbană din Europa! 30.000 mp de plajă, 1500 de șezlonguri

  1. Mai,a dreq si europenii astia.Nu vor sa ne cucereasca cu nici un pret!Am incercat sa-i aducem cu forta,as, nu vor sa stea!O idee buna,poate ai putem pacali…Parerea mea!Ca din cite am observat, majoritatea romanilor au alte probleme si ai cam doare in ,,poolbar”, de ele tropice!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii