Noutăți

În război cu sistemul? Familia Alexandrei Măceșanu a strâns o echipă de investigatori independenți

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, care suspectează faptul că o parte din autoritățile locale sunt complice cu criminalul din Caracal și că există un interes major la cel mai înalt nivel pentru a se îngropa cazul lui Gheorghe Dincă, a declarat pentru Antena 3 că: „Lucrez la realizarea unei echipe independente de investigatori, oameni care au lucrat în Parchete, în Poliție, în cadrul serviciilor de informații. Vor respecta legea, vor acționa în cadrul lega, orice informație pe care le vor afla le vor face publice. Este o echipă care va ajuta anchetaorii și ancheta.”

Alexandru Cumpănașu a mai anunțat că  depune luni la Parchetul General o serie de documente care ar pune în evidență legăturile pe care Gheorghe Dincă le-ar fi avut cu persoane influente din Caracal.

„Gheorghe Dincă s-a simțit în siguranță în toți acești ani, pentru că avea acest cerc de apropiați, care erau influenți la nivel local și nu numai”, a mai spus Cumpănașu, care a invocat și declarația unui martor potrivit căreia Dincă era în relații apropiate cu oameni influenți din Caracal.

„Martorul vorbește despre relațiile pe care Gheorghe Dincă le avea . Este un martor incredibil, deși am dreptul la rezervă. O să-l cunoașteți la un moment dat. Este o persoană destul de cunoscută, este o persoană cu cel puțin o experiență de 30 de ani în presă și cunoaște anturajul lui Dincă de 45 de ani, de când acesta era în liceu”, a mai spus Alexandru Cumpănașu, pentru antena3.ro.

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii