Noutăți

În locul în care s-a petrecut INCIDENTUL ROSWELL au fost descoperite fragmente de material care ar putea avea o origine nepământeană

Incidentul de la Roswell s-a petrecut în anul 1947 și stârnește și azi un viu interes. Probabil că nu există vreun pasionat de ozenistică care să nu fi citit despre acest eveniment al secolului XX. Se presupune că la Roswell (SUA) s-ar fi prăbușit o navă extraterestră și că autoritățile americane ar fi încercat să ascundă dovezile, din acea zonă a prăbușirii fiind preluate inclusiv trupurile lipsite de viață ale unor extratereștri. Incidentul Roswell este și azi un subiect foarte controversat.

Printre persoanele pasionate de acest subiect se numără și geologul Frank Kimbler, cadru didactic la New Mexico Military Institute. Vreme de șapte ani, prof. Kimbler a cercetat locul în care s-a produs incidentul de la Roswell. Oficiali ai armatei SUA au susținut, în trecut, că la Roswell nu au fost recuperate rămășițele vreunei nave extraterestre, ci numai resturile unui balon de mare altitudine, utilizat în cadrul unui proiect secret numit „Mogul”.

Potrivit techtimes.com, prof. Kimbler consideră că a găsit probe ce ar putea indica faptul că obiectul ce s-a prăbușit la Roswell în vara anului 1947 este de proveniență extraterestră și nu un aparat fabricat pe planeta noastră. Folosindu-se de un detector de metale, geologul a descoperit 20 de fragmente metalice de mici dimensiuni, în locul în care s-a prăbușit obiectul misterios, care a iscat atâtea controverse.

Unele dintre fragmentele de metal găsite au fost analizate în laborator și, după cum afirmă Kimbler, „prezintă anomalii ce sugerează că s-ar putea să fie de origine extraterestră”. Aceste fragmente de material ar putea fi rămășițe ale navei extraterestre prăbușite la Roswell. Nu este exclus, spune geologul, ca unele dintre „piesele” găsite să fie doar deșeuri rămase în urma unor activități umane, însă alte bucăți de metal au proprietăți atipice, aspect care sugerează că e posibil să nu fie originare de pe planeta noastră.

Descoperirea lui Kimbler ar putea furniza dovezile care să confirme teoria ce susține că la Roswell s-a prăbușit un obiect zburător de origine nepământeană, ale cărui rămășițe au fost ridicate, cu promptitudine, de la fața locului, de către personalul militar.

 

Surse: www.techtimes.com, dailystar.co.uk, wikipedia.org

Autor: Tomi Tohaneanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii