Noutăți

În Canada, dacă ești pastor, NU poți înfia copii! Dacă ești Gay, atunci totul este în regulă…

ActiveNews.ro: O firmă de avocatură pentru drepturile omului din Canada acuză o agenție guvernamentală pentru adopții de discriminare împotriva unui cuplu creștin care a dorit să adopte un copil. Centrul de Justiție pentru Libertăți Constituționale a trimis o scrisoare către Serviciul pentru Copii, Adolescenți și Familie Simcoe Muskoka, din Ontario, cerând ca această instituție să pună capăt „discriminării religioase” împotriva cuplului.

În scrisoare se subliniază că aplicația cuplului pentru a deveni părinți adoptivi nu a fost respinsă „datorită deficiențelor legitime în privința aptitudinilor, ci numai datorită prejudecăților Serviciului Copilului față de convingerile religioase ale cuplului”, scrie cbnnews. com

Conform epistolei, cuplul de canadieni a depus o cerere, în noiembrie 2017, pentru a adopta un copil,  iar anul trecut, cei doi soți s-au întâlnit cu un asistent social al Serviciului Copilului.

Asistentul social a dorit să afle dacă, soțul, care este pastor, „încă” mai crede „în unele învățăuturi ale Bibliei” și dacă homosexualitatea este un păcat. Răspunsul bărbatului a fost acela că și el și biserica lui cred în Biblie. Asistentul social a continuat interogatoriul,  dorind să afle dacă este de părere că homosexualitatea e un păcat, subliniind că el însuși are un băiat gay, iar biserica, așa cum se știe, condamnă homosexualitatea. Bărbatul a răspuns că deși Biblia identifică comportamentul homosexual ca fiind un „păcat”, el crede că toți oamenii sunt creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și merită să fie respectați. Și a mai spus că, în conformitate cu convingerile relgioase, el și soția lui vor acorda copilului iubire necondiționată, respect și compasiune, indiferent de sexualitatea acestuia.

Dar, pentru că nu s-a lepădat de Biblie, cei de la Serviciul Copilului au decis că nu merită să adopte un copil. Răspunsurile date de cei doi soți au făcut ca ei să primească după câteva luni o scrisoare din partea Serviciului Copilului, în care erau informați că li se refuză cererea întrucât „regulile agenției noastre nu par să fie în concordanță cu valorile și convingerile dvs”. (Sursa: ActiveNews.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on În Canada, dacă ești pastor, NU poți înfia copii! Dacă ești Gay, atunci totul este în regulă…

  1. Este clar ca lumea este invers de cum ar trebui sa fie. Schimbarile climatice atat de violente si rapide, au legatura directa cu aceste derapaje de la normele elementare de morala. Printre altele, in Biblie exista o referire clara de la Dumnezeu cu privire la asta: Daca veti pazi legile si poruncile Mele, atunci va voi trimite ploaie la timp. Acesta este doar un simplu exemplu. Rezultatele incalcarii acestor legi, a moralei este de asemenea mentionat de multe ori: Seceta, un cer ca de arama, adica ca in desert.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii