Noutăți

În această seară, de la ora 20:00, se difuzează noul sezon din URZEALA TRONURILOR

HBO.RO: Serialul HBO de succes, câștigător al premiului Emmy pentru Cel mai bun serial dramă, se întoarce de astăzi cu un nou sezon plin de duplicitate și trădare, aristocrație și onoare, cucerire și triumf.

Cel mai vizionat serial din istoria HBO, care a devenit un fenomen global, continuă să fie un hit al postului de televiziune. Cu șapte episoade, sezonul 7 o să se concentreze pe o convergență a armatelor și atitudinilor pe care legiunile de fani le-au anticipat de ani de zile.

La începutul sezonului, Daenerys Targaryen, împreună cu armata ei formată din Cei Nepătați și alături de aliații Dothraki/ din Insulele de Fier și trioul ei letal de dragoni, a pornit, în sfârșit, spre Westeros cu Tyrion Lannister, care este noua sa Mână.

Jon Snow, care a fost readus la viață în sezonul 6, și-a consolidat puterea în Nord după spectaculoasa înfrângere a lui Ramsay Bolton în “Bătălia Bastarzilor” și după ce Winterfell a revenit sub controlul Casei Stark.

În Debarcaderul Regelui, Cersei Lannister, rămasă fără niciun moștenitor, a cucerit Tronul de Fier după ce a folosit focul sălbatic ca să-i incinereze pe Înalta Vrabie și pe alți dușmani în Marele Sept al lui Baelor.

Dar pe măsură ce toate aceste lucruri nu fac decât să ducă spre noi alianțe sau (cel mai probabil) conflicte, spectrul rece al unei alte amenințări apocaliptice – sub forma unei armate de Umblători Albi care se așteaptă să treacă de Zid și să invadeze Sudul – riscă să submineze actuala situație și să distrugă rezultatul acestor rivalități mai mici, tipic umane…

Noul sezon se va difuza începând cu această seară, de la ora 20:00, doar pe HBO

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on În această seară, de la ora 20:00, se difuzează noul sezon din URZEALA TRONURILOR

  1. Pe mine ma lasa rece.Nu ma agata cu nimic.
    Prea multa reclama.
    De fapt,cred ca am prea multa treaba.
    Oi fi defect io!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii