Noutăți

Imperiul Khazar cucerește România folosind o tehnică veche de 2.500 de ani. Despre ce este vorba?

 •  
 •  
 •  

“Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, distruge-le tradițiile, dezbină-i, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt! Astfel, nu va trebui să lupți pentru a-i cuceri, pentru că, speriați de ceea ce vor fi devenit, te vor implora pe tine să vii și să-i salvezi de ei înșiși.”

Acest text, scris în urmă cu 2500 de ani de generalul chinez Sun Tzu în “Arta Războiului“, descrie perfect tactica folosită de decenii pentru cucerirea României. Dacă luăm orice parte din acest citat vom vedea că el este realitate concretă în țara noastră.

Astăzi, cucerirea unei țări se face mai ușor prin astfel de metode subversive decât cu sabia; pentru că în acest fel, cel mai mare dușman îți poate apărea ca prieten și nici nu mai știi de cine trebuie să te aperi.

Chiar dacă, din teamă, nu prea se vorbește despre acest lucru, realitatea este că cei care coordonează astăzi acest proces de cucerire a națiunilor lumii, inclusiv a României, prin metode economice, dar nu numai, sunt urmașii Imperiului Khazar sau… evreii nebiblici. De ce nebiblici? Pentru că în anul 740, undeva în Asia (destul de departe de Israelul de astăzi), un popor cu o filozofie feroce de cuceritor a trecut în masă la iudaism, fără a fi însă evrei. Din acel moment ei s-au răspândit peste tot, iar astăzi urmașii Imperiului Khazar constituie “elita financiară” a lumii, Oculta care conduce lumea din umbră spre așa-numita Nouă Ordine Mondială, adică spre o Dictatură Globală, spre un nou tip de comunism!

De reflectat asupra acestui lucru!

Adrian Albu

imperiul-khazar


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

21 Comments on Imperiul Khazar cucerește România folosind o tehnică veche de 2.500 de ani. Despre ce este vorba?

 1. Trăim un proces de imbecilitate totala. E greu de crezut ca astfel de masuri pot fi luate de niște oameni no al la cap. Iar dacă nu sunt, ar trebui înlocuiți urgent cu alții normali pana nu distrug totul.

 2. Romanaia este inca una dintre putinele tari din Europa unde inca mai locuiesc ” oameni” .In tarile dezvoltate si super dezvoltate populatia e formata din super bogati si ” robotei ” imbracati in carne si oase , programati sa asculte ordine, sa respecte reguli , sa plateasca taxe si sa hraneasca pe cei care-i conduc .Cei ce locuiesc afara pot sa confirme spusele mele , ma rog, nu toti , ma refer la cei care au un gram de creier si vad un pic mai sus de acest orizont invizibil pe care unii incearca sa-l ingradeasca si sa-l coboare din ce in ce mai mult .As putea sa dezvolt subiectul dar m-as intide pe cateva pagine si mi-e teama ca nu multi ar trece de jumatatea textului , daca ma gandesc bine nu foarte multi au ajuns pana ”aici” cu cititul 🙂 . Un sfat pentru Romania si pentru parintii de acolo : ”Lasati copii sa se joace impreuna cat mai mult posibil , aceasta este cheia pentru a pastra umanitatea in tara noastra ”

  • NEAGU MARIANA // 9 decembrie 2017 at 2:06 // Răspunde

   … NU MAI E TIMP ! … NE-AU DISTRUS, PLĂTIM CONSECINȚELE VÂNZĂRII PE 30 DE ARGINȚI ! ..NU A MAI MURIT NIMENI DE LA ”REVOLUȚIE ” PENTRU A-ȘI APĂRA ȚARA , FAMILIA SAU COPIII ! E TIMPUL SCADENȚEI PENTRU TOȚI …, INCLUSIV EI ! NU VA RĂMÂNE NIMENI VIU !

   • Din pacate tot ce au scris cei de dinaintea mea au spus adevarul.Traim ultima speranta de supravietuire inaintea resetarii omanirii,pentru ca derbedeii astia sociopati o vor face curand.Pacat ca majoritatea oamenilor nu inteleg asta!

 3. cristian c. n. // 8 noiembrie 2016 at 17:37 // Răspunde

  Subiect greu!Acum ne-am trezit si cu legi care ne impiedica sa ne manifestam critic la adresa acestora.

  • Marius,
   Romania este atacata din toate directiile de aceste hraparete, razboinice si avide de putere si dorinta feroce de a stapani lumea, foste triburi khazare care sunt azi oculta mondiala.
   Romanii sunt pe cale de a fi imbecilizati de acesti criminali si sunt deja inrobiti in propria lor tara.
   Daca poporul roman nu se trezeste, va fi inghitit si va dispare sub tavalugul acestui APRIG NAVALITOR !
   Poporul roman trebuie sa se ridice si sa lupte impotriva ACESTUI POPOR ALES de SATANA, pentru a BICIUI POPOARELE LUMII, pana nu este prea tarziu !

 4. silviu brucan (nume real saul brukner) impreuna cu evreii lui ilici iovanovici iliescu, neulander petre roman, weissman gelu voican voiculescu au realizat evreolutia din `89 cu ajutorul kgb la ordinul b nai b`rith (creatie Rotschild iar soros omul bun (executant) la toate al Rotschilzilor)pentru distrugerea romaniei si au reusit cu brio, cititi ,,Protocoalele sionului, Cucuveaua cu pene rosii etc.ulterior am avut alti presedinti evrei care sa puna in aplicare protocoalele sionului …cozbici constantinescu, braunovici basescu etc. Valter Roman (tatal lui Petre Roman), ortografiat uneori Walter Roman, născut Ernő Neuländer a militat pentru infiintarea statului independent “Transilvania”. Autor al celebrei sintagme “Dupa noi, vom veni tot noi. Noi nu scriem istoria, noi o cream .Nevasta lui brukner saul (silviu brucan) sidorovici l a condamnat pe ion antonescu iar brucan pe ceausescu deh afacere in familie si cu ,,tribunale ale poporului,,”. .In istoria Romaniei au fost doi Boeri ,primul ,Boeru la impuscat pe N Iorga ,al doilea Boeru ,un capitan de parasutisti ( s au cel putin asa era uniforma ) a impuscat pe Ceauşescu …si amindoi jidani, Scopul actual al Francmasoneriei este să „rezidească templul lui Solomon”, ceea ce înseamnă, vorbind fără metaforă, să restabilească dominaţia lui Israel asupra tuturor națiilor pământului.J. Bidegain (Le Grand Orient de France, Paris, 1905, p. 186. CbpiihAIbanceffi), fost francmason, spune:
  – „Rasa ovreiască, care e organizată secret şi internaţional, a creat asociaţia secretă şi internaţională a Francmasoneriei, în care toate riturile, formulele şi legendele sunt jidoveşti”
  – „Francmasoneria, care este incontestabil de origine ovreiască, este pentru israeliţi un instrument de acţiune şi de luptă, de care se servesc în mod secret Jidovii, atât de remarcabili prin instinctul lor de dominaţie şi prin ştiinţa lor de a guverna, au creat Francmasoneria ca să înroleze într-însa oameni care, ne-aparţinând neamului lor, se angajează totuşi să-i ajute în faptele lor, să colaboreze cu ei la stabilirea domniei lui Israel printre oameni”. „ Evreii isi vor folosi toata influenta si puterea pentru a preveni progresul si prosperitatea tuturor celorlalte natiuni si sunt decisi sa adere catre destinul lor istoric , acela de a cuceri puterea mondiala „Ariel Sharon, fost prim ministru Israel:„Virgil Magureanu (asztalos nume real), fostul sef al SRI, a declarat la Realitatea TV ca in decembrie 1989 am avut o lovitura de stat militara, reusita partial, si ca aceasta ar fi fost organizata de KGB si CIA. Fostul sef al SRI spune ca datele loviturii de stat se stiau din septembrie ’89.Magureanu spune ca inca din a doua jumatate a anilor ’70 se stia ca succesorul regimului Ceausescu si a lui personal va fi Ion Iliescu si crede ca marginalizarea lui Iliescu din ultima perioada a regimului comunist a fost si din aceasta cauza.

 5. Sunt de acord cu ce scrie Marius J.
  Am venit in Canada cu parintii cu mai mult de 20 ani in urma.
  Este adevarat ca suntem niste sclavi, abea reusim sa platim, sotul meu si cu mie, cheltuielile, din doua salarii bunicele. Vacantele au devenit un lux, a avea o casa a devenit un lux. Traim in suburbie si alerg in fiecare dimineata la tren, si nici macar modern sau fiabil nu este. Nivelul de trai scade vertiginos de la an la an.
  Aici oamenii nu spun ce gandesc, nu se opun in vreu fel la casatoriile intre persoane de acelasi sex, desi nu sunt de acord. Le este frica, este cam cum era pe comunism pe vremea lui Ceausescu, cand nu aveam voie sa vorbim la scoala ce auzeam acasa.
  Coruptie este, de aceea si platim enorm de multe taxe si impozite…prea putin ajunge la saraci sau cei care au nevoie.
  Ca popor, cel canadian sau quebecuaz mi-i se pare net inferior poporului roman. Nu vreau sa dezvolt aici.
  Am intrat des in discutii cu romani care isi denigreaza tara si neamul. Cred ca au fost manipulati, pt ca ce spun ei nu are sens, au plecat din Romania desi aveau de lucru, iar aici traiesc tot de pe o zi pe alta, ca noi toti de altfel. Unii spun ca au plecat din cauza coruptiei. Ei bine, au cazut din lac in put. Sau a sistemului medical, tot din lac in put…Este adevarat ca o minoritate a emigrantilor se descurca bine, dar probabil s-ar fi descurcat la fel de bine si in tara lor de bastina…Si cam aceleasi mentalitati le-am vazut si la alte natii, dar parca la romanii nostri e mai rau.
  E bine macar ca avem biserici romanesti, care sunt pline. Cred ca ar crapa de ciuda dl Cernea..
  Am fost in Ro vara aceasta, dupa o absenta lunga, si am fost placut impresionata. In primul rand, Bucurestiul este un oras frumos, la mare, la munte, este superb, la tara, oamenii sunt gospodari…nu am intrat in vreo casa, (sau chiar si la spital), in care sa nu fi vazut o cruce sau o icoana.
  Intr-adevar, nu mai vezi copii jucandu-se in strada, cum faceam noi, si asta este trist. La televizor numai cretinisme americane, expresii traduse mot-a-mot din engleza in romana, sau expresii in engleza de-a dreptul…cam penibil.

 6. Marius unde traiesti? Pe luna? Tu crezi prostiile care le scrii? Robotei sint la noi . Muncesc aprope pe gratis si asculte manele

 7. Manuel Transmission // 8 noiembrie 2016 at 22:03 // Răspunde

  – Proiect de tara – Calin Georgescu
  https://www.facebook.com/VALDEVIS/videos/vb.100001162273388/1293478357367561

  – Legile Afacerilor – Calin Georgescu – 05 septembrie 2016
  https://www.youtube.com/watch?v=mhPyLLadmgs

  – Cumpăna României
  http://www.logos.tm.ro/carte.php?id=104

  • Inca mai exista romani, urmasi demni ai lui Stefan, Brancoveanu, Vlad, nu cred sau nu vreau sa cred ca am ajuns neam de manelisti, sau niste oameni cu simturile traditionale, nationaliste atrofiate.

 8. Daniel Roxin, transmite’i lui Albu că este în eroare flagrantă: ”a trecut în masă la iudaism, fără a fi însă evrei”, este o formulare greșită.
  Probabil Albu a vrut să spună ”fără a fi israelit”, altfel orice iudaic convertit devine evreu.

 9. EVRÉU, evrei, s. m. (La pl.) Populație de religie iudaică (mozaică), descendentă din vechii locuitori ai Palestinei și din alte populații care au adoptat iudaismul…sursa: DEX ’09 (2009).
  Nu punem prea mult bază pe dex, dar este o definiție logică.

 10. Minciuna! Khazaria a fost o tara multietnica. Evreii au fost alungati de Asiria spre nordul Caucazului. Treaba cu evreii nebiblici e o unealta satanica! Profetia s-a indeplinit, din pacate, trebuie sa se intampla.

 11. Evreii din Israel sunt oameni normali. Problema e Miscarea Sionista la nivel mondial. Vi-l recomand pe gen. Emil Strainu sa il urmariti. Mi se pare un om responsabil de afirmatiile lui, un patriot cu o vasta cultura generala. Si mie imi pare rau sa vad atatea nulitati date drept exemplu urmasilor nostri. Fac parte din generatia post decembrista si sunt mandra de natiunea si tara din care fac parte. Uneori ma bucur ca nu am copii pentru ca traiesc aceleasi sentimente ca si voi. Dumnezeu sa ne ajute!

 12. Bag de seamă în ultimul timp uneltirea vrăjbașă între regiuni … Khazari + Dacii = Bănățeni

 13. si totusi ei ne sunt pe undeva rude ,se pare ca se trag din vechii masageti.

 14. nu va mai bateti capul pentru ca doar evolutia spirituala personala ne poate ajuta..fizic suntem invinsi dar asta inseamna doar 10 procente din potentialul fiecaruia..lupta adevarata se da in plan spiritual

 15. Nu mai inghititi prostia asta cu Khazarii!!! Ideea asta a fost facuta pentru a abate atentia de la adevaratii vinovati ai crizei si nenorocirilor in care se zbate omenirea acum, evreii, spre dusmanii lor de moarte, rusii si chinezii. Si asa cum stiu ei sa lucreze o fac metodic pe bucati. Acum se concentreaza pe rusi, drept pentru care au creat aceasta falsa poveste cu Khazarii. Nu exista niciun fel de dovada arheologica sau izvor scris (intreabati orice istoric) in sprijinul acestei idei. Daca va va spune cineva ca exista sa stiti ca acele dovezi au fost fabricate la fel cum ne-au fabricat si noua minciuna cu etnia “rroma”. Dupa ce le reuseste planul de a distruge Rusia faramitand-o in bucati pentru a lua toate resursele ei, asa cum au facut si cu noi, va veni si randul Chinei. Dar se pare ca cele doua mari popoare, rus si chinez, au inteles in sfarsit cum functioneaza politica evreilor si au spus STOP la NOM-ul jidanesc. Personal imi doresc o Noua Ordine Mondiala, una in care sa nu se mai taie padurile de dragul profitului, una in care sa nu mai avem cutremure din cauza fractarii hidraulice, una in care sa nu se mai opreasca migratia pestilor de dragul obtinerii energiei electrice cu ajutorul barajelor pe rauri sau fluvii, una in care sa nu mai fie razboaie pentru a fura petrolul sau gazele popoarelor mici, adica a celor care n-au armata mare, etc.. Insa astia care cred ca ei conduc lumea acum nu vor o astfel de NOM. EI vor o NOM in care toti oamenii sunt sclavii lor si toate resursele acestei planete le apartin lor dupa bunul plac si in care noi, sclavii vom deveni din ce in ce mai putini omorandu-ne si sterilizandu-ne metodic cu fel de fel de vaccinuri si alimente otravite. Cine sunt EI? Rotschild, Rockefeller, Soros, Kissinger, etc. insa toti vestici! Ce remarcam la ei? Toti sunt sariti bine de 80 de ani. Rockefeller chiar are peste 100 iar Rotschild peste 90. Ce inseamna asta? Ca nu mai sunt normali la cap! Peste 80 de ani, oricate transplanturi de organe ai face asa cum a facut Rockefeller 6 de inima, la creier nu poti schimba nimic. Ori dupa 80 de ani legaturile neuronale si neuronii din creier se deterioreaza ireversibil. Uitati-va la ce se petrece in acest moment in lume! Ridicarea casatoriilor homosexuale la rang de lege, mancarea modificata genetic (de parca am trai in spatiu), vaccinarea obligatorie pentru sterilizare, distrugerea naturii, insclavizarea omenirii (nu ca am fi fost vreodata liberi, dar ca acum…), razboaie duse doar de dragul ideologiei si a orgoliului nemasurat, atentate teroriste inscenate, amestecul rasial si multicultural prin exodul diferitelor populatii necontrolat, etc., toate astea sunt cele mai bune dovezi ca cei care le-au gandit si zamislit nu mai sunt intregi la creier. Si parerea mea e ca tot ce se intampla acum in lume e ultima mare basina a acestor bosorogi mondiali. Lumea se schimba si insusi termenul de NOM e unul care arata ca vechea oranduire carmuita de ei e pe cale sa fie inlocuita de o alta guvernata de altii: chinezi, rusi si indieni! Astia-s atat de destepti incat s-au prins de jocul lor si au inceput sa-si uneasca eforturile si “sa le dea la gioale”. Iar bosorogii astia sunt atat de sclerozati incat nu realizeaza ca lumea asa zis civilizata chiar de stramosii lor, si pe care ei inca o mai guverneaza azi, Europa si America de Nord, se scufunda si distruge chiar din cauza lor. E normal cand te-ai ticnit rau de tot sa-ti distrugi propria creatie. Ori asta se intampla acum in SUA, Canada si Europa. Tot ceea ce fac cu aceasta falsa criza e sa-si distruga singuri fundatia pe care se bazeaza si se sustin. La fel au pierit toate marile imperii pe baza maretiei si schizofreniei care le-a cuprins liderii. In timp ce concurenta lor i-a bine de tot viteza in dezvoltarea propriilor tari si regiuni pe care le controleaza. Degeaba aceste asa zis “ELITE” au cel mai mare buget din lume alocat pentru razboi! Nu mai pot controla nimic. Degeaba i-au ucis pe Lincoln, Kenedy, Ceausescu, Gaddafi, Hussein, etc., ca acum cu Putin si cu Xi Jinping li s-a infundat. Oricum roata istoriei se invarte si mi-e teama ca si ei vor avea aceeasi soarta cu a celor pe care ei i-au condamnat la moarte si i-au executat!!! Personal urasc Rusia care ne-a luat Basarabia si nordul Bucovinei dar iubesc Rusia care ne-a ajutat sa ne luam independenta de sub turci si la fel de mult imi plac declaratiile si atitudinea lui Putin. Si la fel iubesc America, cea care a revitalizat vestul Europei dupa WW2 dar o urasc pentru ca ne-a lasat pe mana comunistilor sovietici, tot de ei creati si finantati, si o urasc pentru ca acum, de mai bine de 16 ani ne tot fura resursele si ne distrug ca tara si popor. Iar vis a vis de acesti mari bosorogi mondiali, sclerozati si alzheimerizati, le iubesc inaintasii pentru revolutiile care au saltat omenirea din Evul Mediu in Epoca Moderna dar ii urasc pe ei pentru cum distrug acum lumea. Personal prefer stilul de viata occidental celui oriental. Si ma intreb oare n-au si bosorogii astia copii sau nepoti? Sa-i lase pe ei sa conduca, sa incerce si urmasii lor poate o iesi ceva mai bun si pentru noi. Oricum stirile noi care mai rasulfa pe ici si colo spun ca deja li se pregateste debarcarea de catre inalti generali de la Pentagon si oficiali CIA! Se pare ca nici aia nu-i mai suporta….

 16. Domnule Roxin va sfatuiesc sa cititi Arta razboiului scrisa de generalul Sun Tzu.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii