Noutăți

Imigranți africani devastează un orășel din ITALIA!!! Video

  •  
  •  
  •  

Acest filmuleț din anul 2008 ne vorbește despre conflictele etnice și religioase care vor distruge Europa în anii următori dacă nu se oprește valul de imigranți. Semnele sunt peste tot – de la atentatele teroriste din Franța, la agresiunile sexuale din Germania și țările nordice.

Acești oameni nu vin să se adapteze la cultura occidentală, ci vin să și-o impună pe a lor. De aici, calea unui conflict generalizat este deschisă.

În filmulețul de mai jos puteți vedea expresia unui astfel de conflict. Șase imigranți africani din Domitiana sunt uciși de mafia italiană, iar ca reacție comunitatea africană devastează orașul…

Ăsta este viitorul pe care îl programează Europei marii sforari care vor Dictatura Globală mascată sub sintagma Noua Ordine Mondială?!?

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Imigranți africani devastează un orășel din ITALIA!!! Video

  1. De ce nu postezi ceva de actualitate? Nu toata lumea se uita la datarea filmuletului !Cauta pe youtube,,CU PORTILE DESCHISE-refugiatii musulmani ucid Europa”ca sa fii la zi cu ceea ce se intampla !

  2. Cretinizarea populatiei vestice de la razboi incoace, pe un fundament de bunastare si o politica de desacralizare va duce la disparitia omului alb european si a culturii lui, conform lui Kalergi, Soros etc. Europa trezeste=te.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii