Noutăți

IMAGINI INCREDIBILE. Curajul acestui pilot de avion pare vecin cu inconștiența. Însă riscul nu-i prea mare!

Un pilot de avion a realizat și a publicat o serie de imagini, în care apare într-o ipostază în care nicio altă persoană n-a mai fost văzută până acum. După cum se vede, pilotul își face selfie-uri în timp ce jumătatea superioară a corpului său iese, primejdios, în afara cockpitului aeronavei cu reacție.

În această ipostază, tânărul pilot brazilian, pe nume Daniel Centeno, pare să își riște nu doar propria viață, ci să pună în primejdie și viețile pasagerilor aflați în aparatul de zbor Boeing 737-800, doar pentru a realiza câteva selfie-uri cu totul ieșite din comun. La viteza atinsă de către aparatul de zbor dotat cu motoare cu reactie, gestul pilotului este, dacă ne luăm după imagini, vecin cu nesăbuința absolută.

d

a

Unii dintre internauți s-au întrebat, șocați sau revoltați, până unde poate ajunge inconștiența. Ei bine, pilotul Daniel Centeno a știut perfect la ce se va expune, la publicarea imaginilor și în timpul realizării lor. Realitatea este că, pentru ca aceste imagini spectaculoase să fie obținute, n-a fost nevoie de niciun strop de curaj. Și nici nu e vorba despre riscuri inutile sau iresponsabilitate, piloții de avion fiind printre cele mai temeinic verificate categorii profesionale, din punct de vedere al sănătății psihice.

Este vorba doar despre ingeniozitate și pricepere… în utilizarea programului Photoshop. Pentru că, așa cum și-au dat seama din prima unii dintre internauți, imaginile nu sunt reale. Sunt compuse cu ajutorul programului de editare foto amintit. În ochelarii de soare ai pilotului se observă, reflectată, pista de decolare, imagine care, evident, nu are ce căuta la o înălțime de mii de metri. De altfel, însuși ofițerul cel poznaș nu se ferește să declare: „Trebuie să vă informez că această imagine este trucată, dacă mai era nevoie…”

f

Dar chiar și așa, au fost multe persoane care s-au mulțumit cu o privire superficială a imaginilor și, fără să citească lămuririle pilotului, au luat aparențele drept realitate și au emis comentarii pe măsură, unele dintre ele extrem de dure și pline indignare.

S-au lăsat înșelați de către aparențe!

c

e

Sursa: www.boredpanda.com

Autor: Tomi Tohaneanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on IMAGINI INCREDIBILE. Curajul acestui pilot de avion pare vecin cu inconștiența. Însă riscul nu-i prea mare!

 1. Pionierul Timpului // 16 septembrie 2017 at 19:32 // Răspunde

  Nu credeam ca , cunoaștelumea poate publica o astfel de aberației.
  Mai oameni buni chiar nu stiti nimic despre avioanele comerciale?
  Ușile atît cît si ferestrele unui avion comercial nu pot fi deschise decît in momentul depresurizarii,adica atunci cînd motoarele sunt oprite.
  Copilotul depinde in totalitate de Comandant si niciodata un comandant nu ar permite un astfel de comportament.
  Si ma opresc aici

  • Nu credeam ca avem cititori care pot abera atat de tare in conditiile in care in articol scrie clar ca ESTE O FARSA FACUTA DE PILOT, ca imaginile sunt prelucrate in Photoshop! Dar de ce sa mai citim articolul inainte de a comenta? Ca doar stim tot ce contine articolul doar citind titlul, nu? Nu v-a iesit cu clarviziunea, de data asta…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii