Noutăți

Imagini cu un OZN urmărit de către avioanele militare F-18 deasupra coastelor Californiei (video)

Potrivit unui raport făcut public la finele anului trecut, doar între 2007 și 2012 americanii au „pompat” peste 20 de milioane de dolari într-un program care își propunea investigarea fenomenului OZN. Programul se numea Advanced Aerospace Threat Identification și a cercetat incidentele mai multor piloți militari cu astfel de obiecte neidentificate, care păreau să „încalce regulile fizicii”.

Acum au apărut detalii proaspete despre un astfel de incident petrecut în 2004, cercetat în cadrul acestui program. Potrivit documentelor descoperite, între 10 și 16 noiembrie 2004, piloți americani care conduc avuioane F-18 au întâlnit în timpul unei misiuni de patrulare de-a lungul coastelor Californiei un obiect zburător capabil să coboare extrem de rapid de la aproape 18.000 de metri la 15 metri, să zboare pe traiectorii imposibile pentru avioanele americane sau să rămână într-un loc o anumită perioadă de timp, apoi să țâșnească din acel punct cu o viteză uimitoare.

Din mărturiile unui membru al echipajului portavionului de pe care au decolat avioanele F-18 în misiunea de urmărire, AAV-ul sau obiectul anormal, cum a fost acesta denumit, nu a fost vizibil pe radar. Obiectul avea în jur de 14 metri în diametru și crea o perturbare a apei deasupra căreia zbura pe o suprafață de cel puțin 50 de metri. Potrivit piloților care l-au văzut, era “solid, alb, neted, fără margini colorate. Uniform, fără însemne, antene sau aripi“. Iată filmarea care a ajuns disponibilă pentru public (oare câte astfel de filmări, sau mai complexe, sunt ținute încă secrete?):

sursa: https://www.sciencealert.com/multiple-inexplicable-ufo-encounters-exposed-in-leaked-pentagon-report-aavs-uss-nimitz-tic-tac-princeton

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Imagini cu un OZN urmărit de către avioanele militare F-18 deasupra coastelor Californiei (video)

  1. Nu exista extraterii! Ceea ce numim noi extraterestrii sunt tot baietii lor. Videoul este total nerelevant, ca sa nu zic ca are relevanta pe dos.

    “Extraterestrii” sunt foarte terestri.

    E mana acelorasi baieti, doar ca pe un nivel foarte inalt de secretizare.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii