Noutăți

Iliescu, Băsescu și Constantinescu, membri ai Institutului Wiesel – cel care vrea să ne șteargă istoria. Află care sunt ceilalți membri:

Institutul Elie Wiesel condus de Alexandru Florian se află în subordinea directă a premierului Victor Ponta (Unii cârcotași zic că de fapt guvernul ar fi în subordinea Institutului Elie Wiesel!!! – n.n.). Institutul Elie Wiesel, prin directorul său general, Alexandru Florian, a cerut zilele trecute ștergerea din istoria României a mai multor intelectuali interbelici în baza recentei legi anti legionari. Unii dintre aceștia nu au fost condamnați de nici o instanță, alții au fost condamnați în perioada comunistă, de bolșevici.

Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” a trecut din subordinea Ministerului Culturii şi Cultelor în coordonarea prim-ministrului, potrivit unei Hotărâri de Guvern, publicate în Monitorul Oficial în august 2012.

„Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România «Elie Wiesel» este instituţie publică cu personalitate juridică, coordonată de primul-ministru, prin Cancelaria primului-ministru”, se arată în hotărârea de modificare şi completare a HG 902/2005 privind înfiinţarea Institutului.

Între atribuţiile Institutului stipulate în HG se prevede că acesta propune Secretariatului General al Guvernului iniţierea proiectelor de acte normative în domeniul său de activitate.

Institutul este condus de un director general, numit şi eliberat din funcţie prin decizie a primului-ministru.

wiesel

Colegiul de onoare este format din: Otto Adler, Andrew Baker (SUA), Traian Băsescu, Tova Ben Nun (Israel), Sarah Bloomfeld (SUA), Randolph Braham (SUA), Emil Constantinescu, Wesley Fisher (SUA), Radu Gabrea, Mircea Geoană, Menachem Hacohen (Israel), Carol Iancu (Franţa), Ion Iliescu, Vasile Ionescu, Sorin Iulian, Saul Kagan (SUA), Marco Katz (Israel), Ion Bogdan Lefter, Oliver Lustig, Dan Mariaschin (SUA), Mona Muscă, Majestatea Sa Regele Mihai I, Meir Rosenne (Israel), Avner Shalev (Israel), Aurel Vainer, Simone Veil (Franţa), Mihai-Răzvan Ungureanu, Elie Wiesel (SUA). Din Consiliul ştiinţific fac parte Viorel Achim, Lya Benjamin, Liviu Beris, Denis Deletant (Marea Britanie), Mihai Dinu Gheorghiu, Radu Ioanid (SUA), Andrei Pipidi, Liviu Rotman (Israel), Michael Shafir, Paul Shapiro (SUA), William Totok (Germania), Raphael Vago (Israel), George Voicu, Virgil Niţulescu.

Comitetul educaţional este alcătuit din: Irina Cajal, Adrian Cioflâncă, Ioan Ciupercă, Alexandru Elias, Delia Grigore, Ladislau Gyemant, Andrei Oişteanu, Victor Opaschi, Ion Pătroiu, Maria Radosav, Gabriel Stan, Irena Steinfeldt (Israel), Felicia Waldman, Vasile Morar.

Sursa: http://www.flux24.ro/cine-sunt-cei-care-vor-sa-ne-rescrie-istoria-alexandru-florian-si-institutul-elie-wiesel-sunt-in-subordinea-directa-a-premierului-victor-ponta/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

15 Comments on Iliescu, Băsescu și Constantinescu, membri ai Institutului Wiesel – cel care vrea să ne șteargă istoria. Află care sunt ceilalți membri:

 1. Tori romani unu SI unu….adica domnii evrei ne pun la zid SI noi …mucles

 2. jidovii astia chiar nu se intreaba ce or avea toti cu ei….mizerile astea le fac de mii de ani si tot nu se potolesc, daca ar sta in banca lor ce bine ar fi….dar nuuuu ei vor sa o domine si pe masa…

 3. ok EVREII sunt victimile holocaustului din 1944 ok , asa este ! (1) da tr sa amintim ca sunt 74 de milioane de suflete ucise in perioada 1940-1944 despre care nu vb nimeni, dc ?!!!(2) acum reamintesc de mai multe HOLOCAUSTURI DE EXPLU 1400 – 1920 holocaustul din america de sud produs de spania,(3) 1500 -1920 holocaustul produs de englezi si francezi pe teritoriul americi de nord,(4) dc nu vb nimeni despre alinga dintre germani si SUA si ANGLIA in perioada 1912-1916 si 1940-1944 ?!!!!) (5) holocaustul din JAPONIA in 1945 atacati cu bombe nucleare de SUA , este crima de razboi pt ca au fost crima in masa (6) holocaustul din ORIENT pt jefuirea petrolului , care a inceput in 1960 SI ince continua, dc nu vb si despre aceste probleme , ppe acesta planeta exista numai EVREII ?! OK DC EXISTA ce au fc acesti bun pt omenire ?!!! au cumparat oarse tarai economia unor tarii si apoi au fost distruse , dc ???!!!! aceste evrei sunt specia divina si restul omenirii trebuie sa stea in genuchi in fata lor,dc ?!! pina si biblia a fost crisa de ei in benieficiul lor exp , dc AVRAM avea sclavii si dc fc copii cu lavele lui ?! dc copii egptului au fost omoriti de DUMNEZEU pt ca nu voia elberarea poporului EVREI , cum este posibil sa fie scris asa cv in biblie cum de dumnezeu fc crime PT poporul EVREU , asta este o miniuna evreiasa ,

 4. ION ILIESCU , BASESCU , CONSTATINESCU , ADRINA NASTASE , SI 90% DIN clasa politica sunt etnicii , acestia fc politica de stinga asa cum este si normal pt etnicii care vor sa acapareze bunurii, dc in 1990 constitutia a fost inzestrata cu un sistem politic POLICOLOR UMAN ( polietnic ) ?!!! , acesta tara a fost condusa de hotii etnici pt ca intrega clasa politica este etnica 90% sunt tiganii exp PSD PDL PC PNL , CAUTAI TRECUTUL FIECARUI OM POLITIC SI DE UNDE VIN STRABUNII LUI SI AFLATI CA IN 1944 refuzau arama si frontul pt deportatre in baragan , dc nu spune dimeni despre deprotarea in baragan , dc nu spun ca acesti etnicii au refuzat sa lupte pt poporul roman si au preferat baraganu sau expulzarea din tara, arhivele militare pot dovedi asta da tinind cond ca sisteml politico-mafiote-etnic cinduce tot sistemul bugetar aceste documente satu ascunse

 5. Radu Gyr Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

  Nu pentru-o lopată de rumenă pâine,
  nu pentru patule, nu pentru pogoane,
  ci pentru văzduhul tău liber de mâine,
  ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

  Pentru sângele neamului tău curs prin şanţuri,
  pentru cântecul tău ţintuit în piroane,
  pentru lacrima soarelui tău pus în lanţuri,
  ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

  Nu pentru mania scrâşnită-n măsele,
  ci ca să aduni chiuind pe tapsane
  o claie de zări şi-o căciula de stele,
  ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

  Aşa, ca să bei libertatea din ciuturi
  şi-n ea să te-afunzi ca un cer în bulboane
  şi zărzării ei peste tine să-i scuturi,
  ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

  Şi ca să pui tot sărutul fierbinte
  pe praguri, pe prispe, pe uşi, pe icoane,
  pe toate ce slobode-ţi ies inainte,
  ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

  Ridică-te, Gheorghe, pe lanţuri, pe funii!
  Ridică-te, Ioane, pe sfinte ciolane!
  Şi sus, spre lumina din urmă-a furtunii,
  ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

 6. Gheorghe- Ioane // 17 august 2015 at 23:20 // Răspunde

  Trist ,foarte trist ca lasam jidanimea sa ne dicteze, sa ni se urce in cap, sa ne interzica sa-l omagiem pe marele erou ,Maresalul Antonescu.Dar despre ei,care ne-au tradat rusilor,dupa ce am fost cei mai ospitalieri cu acest neam de javre,nu spune nici un cuvint?Si apoi ma intreb,ce este acest institul,acest mare farsor si mincinos,Ellie Wiesel, taie si spinzura in tara mea? Nu ma pot mira cit de lasi si netrebnici sint romanii care-l lasa sa faca ce vrea in tara mea.

 7. Marian Magureanu // 18 august 2015 at 16:47 // Răspunde

  Doamne ajuta!

  De 25 de ani Romania nu mai e condusa de romani si nici pentru romani. Asa ca nu trebuie sa ne mire faptul ca apar pe piata asemenea aberatii legislative. E trist faptul ca noi ca romani ne lăsăm batjocoriti mereu si mereu. Atât timp cat nu vom actiona împreună in aceasi directie toti, ne meritam soarta.

  Gand bun pentru o Românie a Romanilor!

  Doamne ajuta!

 8. De ce nu spune nimeni adevarul despre impostorul Wiesel, condamnat in austria pentru identitate falsa. A fost dat in judecata de un evreu coleg de camera in lagar cu adevaratul Wiesel, si care citind cartile impostorului a sesizat ca marturiile sunt mincinoase. L-a intalnit si imediat si-a dat seama ( dupa fizionomie ) ca are de a face cu un impostor. Procesul a aratat ca avea dreptate.

 9. Fraierul roman // 23 august 2015 at 18:46 // Răspunde

  Sa le fie tarana usoara

 10. UNICA SOLUTIE; DESFIINTAREA ACESTUI INSTITUT!

  • smaranda moise // 14 octombrie 2015 at 11:58 // Răspunde

   Iliescu,Constantinescu,Basescu ,Ponta , ministri, jurnalisti,oameni ai legii,nu sunt evrei.Noi nu trebuie sa condamnam evreii, ci pe cei ce tradeaza.Aaaaa, nu mai avem articolul in codul penal pentru tradare de tara !Dar codul penal cine l-a aprobat ? Alesii nostri.Deci cine-i de vina? NOI…atunci, noi sa reparam greseala,sa nu asteptam pe altii,ca nu vor veni niciodata.

 11. Elisabeth Brod // 21 octombrie 2015 at 14:26 // Răspunde

  Pana mai ieri, elie wiesel era subiect de desene animate, prezente pe toate prosturile tv, de la cartoon network la tvr si ARTE, ca doar se platea o aceeasi taxa pe stalp, nu? dupa care pe tv a inceput sa apara simona apel, si alte caricaturi de acest tip, gunoaie jurnalistice si mediatice etc. si programul a fost inlocuit, de glumele de prosti ale conducatorilor si simona apel+ statui monumente de prostie- astea in mediul real, si nu jurnalistic;
  Inca o pagina scrisa cu succes la Istoria Prostiei

 12. Roman din Romania // 21 mai 2016 at 14:26 // Răspunde

  Evreii sunt malefici pt istoria romanilor. Personalitatile de origine romana din istoria noastra trebuie promovate. Ne madrim cu ei, romanii nostrii, pt ca au stat fermi in fars invadatorilor.

 13. Cand i-or sterge rusii pe Stalin, nemtii pe Hitler si ungurii pe Horthy, mai vedem. Istoria nu poate fi selectiva, fiind ceea ce s-a intamplat in trecut, cu oameni ca noi, cu ai nostri. Daca nu o intelegem, nu stim cum sa nu gresimla fel, sau sa facem un bine inca odata, nu? Hmmm! Daca vrei sa limitezi istoria, oricare ar fi, la selectii, nu poti avea decat un singur scop – sa invete toti cei din jur doar ce-ti place tie, si nimic altceva. Dar ce ne facem daca nu iti place de noi, draga institutule, si dragi colegiu si comitet educational? Cum lui Ponta smile nu-i place de noi, de ce n-ati fi la fel?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii