AIM radionica curs online

Noutăți

IERI – Donald Trump, atac la Germania și Angela Merkel: “Merkel a comis o eroare catastrofică.” Află despre ce este vorba…

Extrase dintr-un interviu comun, acordat de Trump publicaţiilor „The Times“(Marea Britanie) şi „Bild“(Germania)…

***

Preşedintele ales american, Donald Trump, a apreciat că Angela Merkel a comis „o eroare catastrofică“ deschizând ţara migranţilor şi a acuzat Germania de dominaţie asupra Uniunii Europene. El a apreciat că consecinţele acestei politici s-au făcut recent „clar simţite“ în ţară, într-o aluzie la atentatul comis asupra unui târg de Crăciun la Berlin, pe 19 decembrie, care a făcut 12 morţi şi a fost revendicat de gruparea Stat Islamic.

Trump a apreciat că Berlinul, mai degrabă decât să primească refugiaţi, ar fi făcut mai bine să militeze mai susţinut pentru obţinerea creării de zone de excludere aeriană în Siria pentru a proteja populaţia locală de bombardamente. „Ţările din Golf ar fi trebuit să plătească pentru asta, au mai mulţi bani decât oricine altcineva“, a spus Trump.

El a mai acuzat de asemenea Germania că domină UE, aceasta fiind practic „un instrument“ pentru Berlin. „Este motivul pentru care eu cred că Regatul Unit a avut dreptate să iasă din UE“, a spus preşedintele ales al SUA. Trump a apreciat de asemenea că „alte ţări vor părăsi“ UE, urmând exemplul Londrei, din cauza crizei migraţiei.

Citeste mai mult: adev.ro/ojvfxv

Nota mea: Angela Merkel are zilele numărate la conducerea Germaniei. Datorită politicii ei, Europa este în pragul colapsului, tot mai multe țări punând problema ieșirii din UE. Dar poate că nu asta este soluția, ci o schimbarea a politicii europene, care să facă cu adevărat din UE o comunitate a națiunilor și nu terenul de experimentare a politicilor neomarxiste. O Europă a națiunilor care își afirmă identitatea într-un proiect comun. Astăzi, din păcate, Europa lui Merkel si Hollande aplică Planul Kalergi de metisare a europenilor, de distrugere a identității lor naționale. De aceea tot mai mulți vor să plece…


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on IERI – Donald Trump, atac la Germania și Angela Merkel: “Merkel a comis o eroare catastrofică.” Află despre ce este vorba…

 1. cetățeanul tulburat // 16 ianuarie 2017 at 18:12 // Răspunde

  Toate s-au întâmplat cu un scop clar New world disorder!
  Mercăl umblă cu săru’mâna la Washington prin tot felul de trimiși să îi bage limba în ureche lui Trump să fie partener cu Germania și ue în continuare… vipera….

 2. Imi place din ce in ce ai mult de Trump!

 3. Eugenia Abrudan - Oradea // 16 ianuarie 2017 at 19:33 // Răspunde

  Petitie impotriva islamizarii Romaniei: https://petitieonline.net/petitie/48114146
  Si semnatura ta conteaza!

 4. desigur o Europa a natiunilor – cu state independente , cu economii propii , nu subjugate , cu comert facil ; nu GEuropa . iar acum … si musulmanii . si asa tarile care sufera cel mai mult sunt : Romania , Bulgaria , Grecia , Cipru – ORTODOXE – de aceiasi credinta cu … rusii . iar nordicii protestanti , o duc cel mai bine !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii