Noutăți

Iată de ce Legea Referendumului obligă la formularea: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma aprobată de Parlament?”

Oamenii neinformați bine, ca și agenții neomarxiști promotori ai agendei LGBT pretind, de mai multe zile, că NU ar trebui să participăm la Referendumul pentru Familie deoarece întrebarea la care trebuie să se răspundă în Buletinul de Vot este neclară și ascunde intenții necurate ale PSD-ului. Prin urmare, cum am putea da un vot în alb la un Referendum organizat de un partid corupt? Ei bine, lucrurile NU stau așa și este necesar să ne informăm mai bine, înainte de a stabili dacă mergem sau nu mergem la vot.

Astfel, întrebarea este pusă în acest fel, nu pentru că PSD-ul (oricât ar fi el de corupt) ascunde ceva în spatele ei, ci pentru că Legea 3/2000 (Poți verifica legea AICI), “Legea referendumului”, prevede la articolul 7 urmatoarele:  “(1) Cetăţenii care participă la referendum au dreptul să se pronunţe prin „DA“ sau „NU“ la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma aprobată de Parlament?”. Asta înseamnă că cei care participă la vot trebuie să fie oameni informați, ceea ce implică un grad ridicat de responsabilitate civică și de cultură democratică.

Desigur, dacă întrebarea s-ar fi referit clar la căsătoria dintre un bărbat și o femeie, lucrurile ar fi fost mai simple. Probabil că legislatorii au stabilit această formulare, atunci când au conceput legea, special pentru a îngreuna implicarea poporului, prin Referendum, asupra deciziilor de interes național, pentru că, într-adevăr, așa cum este acum, formularea naște suspiciuni și unii nu se vor prezenta la vot din acest motiv…

Cu toate acestea, prezența la vot este foarte importantă și nu trebuie să vă lăsați păcăliți de manipularea: cine participă la Referendum, face jocul PSD-ului. Interesul este al României, al copiilor noștri, în realitate, și trebuie să fim inteligenți și responsabili. Așadar, mergeți la vot și spuneți DA! Pe 6 și 7 octombrie! Și nu uitați nicio clipă: Acest Referendum NU este al PSD-ului. PSD-ALDE doar îl organizează…
Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii