Noutăți

Iată cum este desființată propaganda LGBT. Merită văzut! Video

Benjamin Aaron „Ben” Shapiro – avocat, jurnalist și om de radio, îi lasă FĂRĂ REPLICĂ pe ”tinerii frumoși și liberi” ai propagandei LGBT. „Nu poţi sacrifica adevărul doar pentru că unii suferă din cauza lui. Nu aşa se conduce o societate!”


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Iată cum este desființată propaganda LGBT. Merită văzut! Video

 1. Phai de mineee!!!
  Zdrobitor!
  Se poate pune chestia asta si pe you tube?

 2. … Teodor Baconschi postează o cugetare amară pa pagina sa de Facebook.

  „Stângiștii de azi nu prea cunosc istoria Stângii. Să le amintesc un episod: Paul Lafargue, autorul unei căți despre ”Dreptul de a fi leneș” (1880) a fost un anarho-comunist căsătorit cu Laura, cea de-a doua fiică a lui Karl Marx.
  Soții Lafargue s-au sinucis simultan, prin injecție cu cianură. Așa arată panteonul leftist: un cult al morții, promovat ca incendiu final, în care poate să piară întreaga lume, dacă REFUZĂ să se supună utopiei. O colecție de pozitiviști îndrăciți, de maniaci ai ateismului agresiv și de complexați ai resentimentului generalizat.

  N-au contribuit cu nimic la evoluția științei, la dezvoltarea morală a persoanei umane, la cunoașterea universului, la prezervarea civilizației. Revoluționari de profesie, vânători de oameni, heralzi ai distrugerii. Teoriile lor (începând cu marxismul însuși) n-au fost decât o maculatură ucigașă, într-un limbaj obscur, delirant și demonic. Refugiul lor: ”dialectica”. Rezultat concret: 80 de milioane de victime”, a scris Baconschi.

  http://www.activenews.ro/stiri-social/Teodor-Baconschi-despre-noii-si-vechii-marxisti-%E2%80%9EPanteonul-leftist-un-cult-al-mortii-promovat-ca-incendiu-final-in-care-poate-sa-piara-intreaga-lume-daca-REFUZA-sa-se-supuna-utopiei-143886

 3. Casapu Ioan // 11 iunie 2017 at 23:54 // Răspunde

  Păi pe site-ul acesta doar reclamele funcţioneză,cândva am donat ceva lei, dar reclamele s-au înmulţit înzecit, deci întreţinerea acestuia costă chiar atâta încât să nu poţi găsi un text simplu printre reclame???.
  Ioan C.

 4. SaBashitBenShapiro // 21 septembrie 2017 at 18:57 // Răspunde

  Evreii cauta pe unu charismatic, inteligent care atrage un larg numar de sustinatori. Impotriva avortului dar pro pedepsei capitale il pune in pozitia de a sustine moral inlaturarea vietii unui individ considerat vinovat dupa ce este judecat de societate. Normal societatea ar trebui sa nu aibe dreptul acesta precum ori si cine.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii