Noutăți

Iată cât lemn românesc ajunge în curtea austriecilor de la Holzindustrie Schweighofer: 70 de camioane pe zi, 420.000 de tone pe an!!!

ActiveNews.ro: Austriecii de la Holzindustrie Schweighofer au recunoscut că 70 de camioane sosesc pe zi, în medie, la fabricile de cherestea operate de compania care se ocupă cu prelucrarea lemnului. Dorind să arate că au implementat un sistem prin care identifică transporturi neconforme, austriecii au detonat o bombă în propria curte.

Un astfel de camion transportă 20 de tone, ceea ce înseamnă că Schweighofer reușește să taie 1400 de tone pe zi. Într-un an de zile, aceștia reușesc să taie 420.000 de tone de lemn.

Grupul este lider în industria europeană a prelucrării lemnului și are aproximativ 3.500 de angajați. Holzindustrie Schweighofer exportă produsele sale în peste 70 de țări din întreaga lume.

Gerald Schweighofer este omul decorat de Ion Iliescu și cu legături și la actualul președinte Klaus Iohannis. (ActiveNews.ro)

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Iată cât lemn românesc ajunge în curtea austriecilor de la Holzindustrie Schweighofer: 70 de camioane pe zi, 420.000 de tone pe an!!!

  1. Să le ajungă ptr sicrie și cruce !

  2. Rusine guvernantilor !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii