Noutăți

Hotelul exclusivist construit în stil victorian în mijlocul mării (galerie foto)

  •  
  •  
  •  

La sfârșitul anilor 1800, Lordul Palmerston, premierul britanic al acelei perioade, a comandat construirea mai multor forturi marine în Solent pentru a proteja portul Portsmouth de invazia franceză. Atacurile nu s-au materializat, totuși forturile au continuat să fie fortificate , înarmate și ținute în funcțioune aproape un secol. După ce au fost scoase din uz în anii 1980, forturile au fost vândute către mai mulți armatori și oameni de afaceri. După o investiție de 3 milioane de lire sterline, aproximativ 4,85 milioane de dolari SUA, unul dintre aceste forturi a fost transformat într-un hotel de lux exclusivist. Spitbank Fort a fost transformat într-un hotel de lux, în stil victorian, departe de agitația marilor așezări urbane.

În anul 1982, Ministerul Apărării a dezafectat fortul și de atunci reperul istoric a fost în mâinile proprietarilor privați. În această perioadă, fortul a fost folosit pentru a găzdui diverse programe, cum ar fi Festivalul de coaliție din 2009, petreceri de dans și spectacole de televiziune. Pe o durată scurtă, Spitbank Fort a devenit muzeu. Actualii proprietari au cumpărat fortul în 2010, iar după renovări extinse au transformat acest loc într-un minunat hotel care și-a deschis porțile în a doua jumătate a anului 2012. Spitbank Fort Hotel găzduiește acum nouă camere de lux, trei baruri, trei restaurante, cramă, bibliotecă, piscină, saună și zone pentru plajă.

spitbank-fort-142 spitbank-fort-32 spitbank-fort-22 spitbank-fort-12 spitbank-fort-115 spitbank-fort-105 spitbank-fort-9[5] spitbank-fort-8[5] spitbank-fort-7[5] spitbank-fort-12[6] spitbank-fort-13[6]

sursa: MyModernMet, CNtraveller

traducere si adaptarE: Radu Ungureanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii