Noutăți

Halucinant: Poliția din Germania a primit ordin să nu sancționeze infracțiunile migranților!!!

 •  
 •  
 •  

Nota mea introductivă (Daniel Roxin): Iată că începem să înțelegem contextul în care poliția și autoritățile germane au mușamalizat sute sau mii de infracțiuni, inclusiv agresiunile sexuale din noaptea de Anul Nou. Toate aceste lucruri se fac cu un singur scop – ca populația să nu AFLE ADEVĂRUL și astfel, revoltată, să blocheze planul de colonizare arabă a Europei.

Încăpățânarea cu care liderii europeni caută să convingă cetățenii europeni chiar și în aceste zile că totul este ok și că migranții nu reprezintă un pericol, prin urmare că trebuie primiți mai departe în Europa, cu milioanele, arată un plan clar, o agendă a unor forțe foarte bine organizate care, prin slugile de la cârma UE, vor cu orice preț să transforme Europa, după modelul american, într-o comunitate multiculturală, în care identitățile popoarelor europene să se piardă; o mixtură rasială și religioasă al cărei obiectiv final este distrugerea definitivă a rădăcinilor culturale, nivelarea identităților naționale. De ce? Pentru că în felul acesta, rezistența la planurile instaurării așa numitei Noi Ordini mondiale va fi minimă.

Din această perspectivă trebuie privită discriminarea pozitivă a migranților din Germania unde poliția a primit ordin să nu investigheze migranții pentru anumite infracțiuni. Vă puteți imagina o aberație mai mare, un act de trădare mai mizerabil la intereselor cetățenilor germani?!?

Iată ce ne spune evz.ro în acest sens:

Mai mulți ofițeri de poliție au dezvăluit existența unui ordin intern, emis cu doar două luni înainte de agresiunile din Koln, în care li se solicita negru pe alb să nu aplice legea în cazul migranților care comiteau delicte penale minore. ”Lăsați migranții în pace dacă fură sau comit acte de vandalism. Tragerea lor la răspundere e pierdere de timp”, stipulează ordinul intern al poliției orașulului Kiel, capitala landului Schleswig-Holstein, nordul Germaniei.

Potrivit dezvăluirilor publicate de Bild săptămâna aceasta, ordinul intern deconspirat de ofițeri de poliție din Kiel, oraș în nordul Germaniei, fusese emis în octombrie 2015, cu doar două luni înainte ca sute de femei din Koln să fie jefuite sau molestate sexual de migranți în noaptea de Anul nou, relatează dailymail.co.uk.

Acest năucitor ordin le recomandă efectiv polțiștilor să-i lase pe solicitanții de azil din Germania să trăiască în afara legilor pe motiv că oricum acțiunea lor ar fi avut puține șanse de izbândă atâta timp cât cei mai mulți dintre migranți fie aveau documente false, fie nu aveau deloc.

Opinia publică din Germania a luat foc când a aflat, acuzând că oamenii legii și politicenii s-au predat în fața migranților și i-au lăsat de capul lor. Poliția din Kiel a bălmăjit ceva despre retragerea ordinului în luna decembrie, dar jurnaliștii germani au demontat aceste scuze arătând că, în realitate, poliția minte cu nerușinare, acesta fiind în vigoare în momentul producerii nenorocirilor de la Koln.

Citiți mai multe aici: http://www.evz.ro/halucinantul-ordin-intern-al-politiei-din-germania-care-stabileste-ca-imigrantii-sa-nu-mai-fie-trasi-la-raspundere-pentru-anumite-infractiuni-video.html

VIDEO cu momentul agresării sexuale a une femei în Germania de către migranți. Cutremurător:

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

9 Comments on Halucinant: Poliția din Germania a primit ordin să nu sancționeze infracțiunile migranților!!!

 1. Video-ul n-a fost in Germania, a fost in protestele din Egypt 2013.

  https://www.youtube.com/watch?v=2ZiA5PHpYTg

  • PAI NU O FI FOST CEEA CE POTI SA FACI ESTE SA INCHIZI OCHI SI SA ITI IMAGINEZI CA ERAU IN GERMANIA.
   CE TE FACE SA CREZI CA UNII CARE AU ACTIONAT IN GERMANIA NU SINT TOT AIA DIN EGIPT SAU FRATI DE-AI LOR.
   NUMAI CA POATE ESTE O DIFERENTA,IN EGIPT DACA ERAI PRINS CA FACI ASA CEVA POATE CA ITI TAIAU…. MEMBRUL IAR IN GERMANIA O POT FACE CA SINT PROTEJATI DE MERKEL & CO.,PAI NU SEAMANA CU O TURCOAICA,(MUSLIM-BARAK HUSSEIN OBAMA,MUSLIM-MERKEL…..)SAU POATE CA SINT IN EUROPA MULTI DINTRE EI CARE AU FACUT FAPTE DE “EROISM” SI ACUM CER PROTECTIE CA ACASA NU SE MAI POT INTOARCE CA II STIU AI SI II CIOPIRTESC.
   CERCETATORI AU CONSTATAT CA 99,99% DIN CE ZIC SI GINDESC MAJORITATEA ESTE BS(BULLSHIT).IAR ALTI CUM SINT AI CARE IMI TOT CENZUREAZA COMENTARIILE SI SINT DEPASITI DE ANUMITE SUBIECTE LA FEL, LE PLACE SA AUDA CE VOR EI EXACT PRECUM SPALATII PE CREIER.

 2. Rușinos și dezumanizate ceea ce fac liderii europeni.

 3. cine vre integrare in UE? ASTA URMEAZA,LACOMIA, EGOISMUL,NAU LIMITE,EMIGRANTI NU VIN SA SE INTEGREZE SI SA LUCREZE, DACA GERMANIA NUI POATE INTEGRA, POATE ROMINIA?VISATI FRUMOS CA O SA VA TREZITI MAI TIRZIU CU UN COSMAR.

 4. VA RECOMAND SA VEDETI:”ENOCH POWELL “Rivers of Blood” The Grate Betrayal. Pe youtube.
  Si apoi sa vedeti viitorul si consecintele primiri de refugiati in viitor peste 15-20 de ani in Romania.
  “ENOCH WAS RIGHT PART 3” – TOT PE YOU TUBE
  FARA COMENTARI MAI DEPARTE.
  DATI SHARE DUPA ACEEA.BINE…. INTELES CU PERMISIUNEA DACILOR.

 5. E foarte greu de crezut ca asta se întâmpla acum in Germania.
  Din câte știam eu in Austria si Germania aveau cele mai severe reguli in ceace privește ordinea socială.
  Mie imposibil sa cred ca sa întâmplat asa ceva si poliția nu a făcut nimic.
  Dacă videoul postat într-adevăr este din Egipt si nu din Germania atunci întreg articolul este făcut de un excroc si nu dau doi bani pe el.
  E foarte evident ca ceva se ascunde in spatele emigrantilor, e mult prea mult umanism invocat in spatele acestei probleme ,pt a trece peste opinia propriului popor (sa ti sacrifici propriul popor practic)ca si politician.
  E foarte greu de zis ce se întâmpla ,alți lucrează mult ,plătesc taxe si parca din contra sant împiedicați , in loc sa fie ajutați sa se integreze.
  Consider ca noi santem prea mici sa pricepem ce se întâmpla.
  Tot ce putem face este sa avem încredere in socotelile celor care ne conduc si sa speram ca totul se va termina cu bine.

 6. in locul lor (cetatenilor nemti), incepeam sa-mi fac singur lege cu nenorocitii astia.

 7. Abrudan Eugenia-Oradea // 21 aprilie 2016 at 7:08 // Răspunde

  Petitie impotriva cotelor de migranti si a unei mega-moschei in Bucuresti
  https://petitieonline.net/petitie/48114146

  Petitia sustine demersurile oficiale si legale ale lui Catalin Berenghi si ale aliatilor sai impotriva islamizarii Romaniei

  Semnati si distribuiti, daca va pasa!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii