Noutăți

Halloween sau una dintre cele mai mari sărbători din an pentru SATANIȘTI… Iată povestea reală:

 •  
 •  
 •  

De ce Halloween este în fapt o sărbătoare ocultă? Ba, mai mult, rădăcinile sale îndeamnă la sacrificii umane, la răzbunare, la tot ce este mai rău și negativ în ființa umană. Prin tradiție, Samhain, este un festival al focului ce se sărbătorește timp de trei zile, în care focul este „jertfit” în numele zeului soare. Samhain este un festival dedicat morților, așa cum Beltaine este un festival al celor vii, în credința celților. Există o mulțime de tradiții care au loc în timpul acestui festival care se desfășoară în perioada 29 -31 octombrie, cu punctul culminant în noaptea de Halloween. Samhain este pentru Celți, stăpânul morților și este descris ca un zeu cerb. Un zeu cerb în ocultism este întotdeauna o referință la masculin, la zeul antic Nimrod, care era descris ca având un corn, sau mai multe coarne, precum Moloh, cel mai venerat dintre zeii tărâmului întunecat.

hallow1

Încă din antichitate, Moloh (sau Molek, Molekh) a fost asociat cu un anumit tip de sacrificii: pentru a-și ispăsi greșelile, părinții își sacrificau copiii în foc. În Vechiul Testament, Gheena era o vale din Ierusalim, unde cei ce credeau în diferiți zei precum Moloh, își sacrificau copiii prin foc (2 Corinteni 28: 3, 33:. 6; Ieremia 07:31, 19: 2. -6).

IlluminatiWatcherDotCom-Occult-Holiday-Horned-God-2
Potrivit textelor biblice, legile date lui Moise de către Dumnezeu avertizează impotriva acestui zeu și a sacrificiului în numele său: „Nu da nici unul din copiii tăi să fie sacrificați pentru Molek, pentru că nu trebuie să necinstească Numele Dumnezeului tău.” (lev.18:21)

Un templu din Amman (1400-1250 î.e.n.) descoperit de către JB Hennessy în 1966, arată sacrificiul bestial și uman prin foc.

În scrierile lui John Milton „Paradisul pierdut” din 1667, Moloh este descris ca unul dintre cei mai mari luptători ai îngerilor căzuți. El este considerat drept șeful îngerilor lui Satana în Cartea I și este prezentat ținând un discurs în fața „Parlamentului Iadului” în Cartea 2:43 – 105, unde susține ideea unui război imediat împotriva lui Dumnezeu. Mai târziu, devine venerat ca un zeu păgân pe Pământ.

druids-on-halloween
Sărbătoare celtică, festivalul Samhain a fost preluat astăzi de multe popoare din lumea occidentală, răspândindu-se cu precădere în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi în Statele Unite ale Americii. Aici, idea de Satanism s-a dezvoltat liber și și-a însușit toate părțile negre ale credințelor antice.

Misionarii catolici veniți în Statele Unite din Britania și Irlanda, căutau să convertească populația la catolicism, introducând și ritualurile Druizilor în ritualurile catolice. Catolicii au transformat astfel ritualul festivalului Samhain, în festivalul de Ziua Tuturor Sfinților (Eve of All Saints, Eve of All Hallows, Hallows Even), o zi de sărbătoare și rugăciune pentru sfinții morți. De aici și numele sărbătorii de Halloween.

Anton LaVey fondatorul Bisericii lui Satana și autorul Bibliei satanice, spune: “cele două sărbători satanice principale, după ziua de naștere a cuiva, sunt Walpurgisnacht și Halloween.” Așadar Halloween-ul este considerat cea mai mare a treia zi din calendarul satanic. Așa a început Halloween-ul modern să glorifice și mai mult moartea și să se închine lui Baal, sau diavolului!

antonlaveyAnton LaVey

Pentru adepții lui Anton LaVey și a culturilor satanice, în noaptea de Halloween, toți diavolii se dezlănțuie. Este o noapte plină de ritualuri hidoase care, de la an la an, devin tot mai puternice. Ceremoniile dedicate acestor ritualuri au folosit, încă din cele mai vechi timpuri, costumația! De aici și obiceiul actual de fi costumat în ziua și noaptea de Halloween. “Aceata este ziua când milioane de copii și adulți vor fi îmbrăcați ca diavoli, vrăjitoare, și spiriduși… pentru a-l sărbători pe Satana. Ei nu-și dau seama ce fac.”, a explicat Pat Robertson, fondatorul televiziunii creștine în SUA (Christian Broadcasting Network).

Johanna Michaelsen, membră a unor grupari ocultiste, dezvăluie, “Halloween-ul este, de asemenea, un sezon de recrutare pentru sataniști.” (Michaelsen, Johanna. Like Lambs to the Slaughter, p. 192)

În timp ce mulți consideră ziua de Halloween ceva distractiv și inofensiv, această sărbătoare afectează, în special în rândul copiilor, discernământul față de vrăjitorie și ocultism. Practicarea vrăjitoriei ca religie, cunoaște în prezent cea mai rapidă creștere în SUA. Prin costumarea în ziua de Halloween, aproape fiecare fetiță devine o vrăjitoare… Iată un început promițător pentru cei ce-și recruteaza viitorii adepți. Și este doar un exemplu. Cum interpretăm măștile de morți, de diavoli și alți demoni pe care le oferim cu bucurie copiiilor noștri pentru a se transforma în personaje oculte? Cărui ideal servesc aceste măști, aceste schimbări de personalitate și îndemn la satanism?

masks
Istoricul Jean Markale descrie oferta costumelor de Halloween drept o invitație la o “călătorie inițiatică” ghidată de cineva [Satana] “ascuns în umbră”. El consideră că nimeni nu se “întoarce de la Halloween nevinovat”: „Pasajul de trecere în lumea Halloween-ului este cu adevărat o călătorie inițiatică. Dar această călatorie, chiar dacă este făcută de unul singur, nu s-a făcut fără un ghid, un inițiator, cineva care a determinat căutarea și care, uneori ascuns în umbră, veghează asupra călătorului și drumului său prin acest labirint, pentru a se asigura că ajunge, fie și metaforic, în cealaltă lume.” (Markale, Jean. The Pagan Mysteries of Halloween, p. 127)

„Practicile de Halloween deschid ușile pentru ocultism și introduc forțele negative în viețile oamenilor, forțe pe care inițial nu le înțeleg și de multe ori nu le pote combate. . .” a declarat dr. David Enoch, de la Royal Liverpool Hospital si University of Liverpool.

Poate că ar trebui să ne gândim de două ori înainte de a îmbrățișa cu bucurie această sărbătoare și poate ar fi nevoie de mai mult discernământ atunci când îi indemnăm pe cei mici să se bucure că pot deveni, pentru o zi, o vrăjitoare sau un drac!

lollitop_days_of_death_08356936__18
Reportaj, traducere și adaptare de Mădălina Corina Diaconu

Surse: huffingtonpost.com, The American Book of Days, Death Makes a Holiday, The Cultural History of Halloween


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

21 Comments on Halloween sau una dintre cele mai mari sărbători din an pentru SATANIȘTI… Iată povestea reală:

 1. Si datorita aceste sarbatori “satanice” au murit tinerii aceia aseara in colectiv, nu? Nu datorita faptului ca imbecili care nu sunt in stare decat sa traduca niste articole scrise de imbecili mai mari decat ei sustin ca e mai bine sa ai biserici decat spitale si ingroapa intr-o catedrala 400 de milioane de euro din banii nostrii, ai celor care muncim… bine ca datirita voua avem unde sa ne plangem mortii, in loc sa avem unde sa ii salvam… ma mir ca acest articol a ajuns sa fie si publicat aici.

  • Penibilule! Ce vina are biserica fiindca, aseara, acei tineri il proslaveau pe satana in loc sa stea acasa sa se odihneasca au sa se roage Lui Dumnezeu sa le lumineze viata?! E ca si cum as spune ca tu esti de vina ca am facut eu accident, fiindca tocmai m-ai enervat cu comentariul tau. Mantuirea e in Biserica, nu in cluburile sataniste. Pfffff! Doamne… da-le minte!!!

   • Imi e rusine ca in anul 2015 intr-o tara care se presupune a fi macar moderat educata mai sunt oameni care gandesc ca tine. Pentru binele speciei nu procrea, lumea nu are nevoie de mai multi indoctrinati ca tine si ca saracii tai copii care nu au facut nimic ca sa merite un parinte ca si tine.

  • Mintuirea nu este in nici o biserica ca institutie. Biserica este formata din oameni care cred in Dumnezeu si salvarea tuturor este in Isus, El este singurul prin care poti fi salvat.

  • Doar pentru faptul ca tu nu crezi ca exista satana si ca si el are aderenti si inchinatori nu inseamna ca nu este adevarat. Si asta nu iti da dreptul sa numest imbecil pe o persoana care a depus un efort sa aduca la cunostinta celor cear putea crede sau ar putea fi intersati si ar vrea sa fie informati doar pentru ca tu nu crezi.

 2. 400 de milioane de euro pentru o catedrala si locuri insuficiente in spitalele Bucurestiului pentru nici 200 de tineri arsi de vii… asta e tara in care traiesti, draga Ancuta… esti mandra de ea? Construim case ale inchinaciunii pentru a ne jeli mortii, iar vii ii lasam sa moara… aprindem lumanari si inganam un prea-cuvios “Dumnezeu sa-i ierte!”, dupa care ridicam din umeri si spunem ca asa a fost sa fie. Tie ti se pare normal, draga Ancuta? Asa ai vrea sa fie tratati si copiii tai?

 3. In clubul ala tocmai se canta “…azi e ziua mortii noastre”. Sunt de acord cu Anca pt. ca, “Ceea ce semeni aia culegi”. Da sunt necesare spitale, da sunt necesari specialisti, dar cine sa ceara lucrurile astea, a iesit cineva in strada pt ele? Tot ii dati cu Biserica. Biserica sunt oamenii nu institutia. De ce trebuie sa ne rugam la Dumnezeu si sa prevenim dupa ce a avut loc o tragedie si nu o facem inainte?

 4. da este nevoie si de biserici pt ca de aia se intampla atatea nenorociri ,boli si altele.In biserica omul gaseste multe raspunsuri si multa pace ,acolo il gastesc pe HRISTOS!

 5. Cosmin Maris // 1 noiembrie 2015 at 1:40 // Răspunde

  Aia nu e biserica adevarata ci lacasul lui Satana. Orice institutie bisericeasca care ar pune mai mult pret pe fala lor decat pe a salva vietile oamenilor sincer nu dau 2 bani pe ea.

 6. Nu e ciudat?! Sa spui si sa canti “Azi e ziua mortii noastre” si chiar asa sa fie?! Tinerii din Colectiv au murit cantandu-si moartea si bucurandu-se de ea. Eu cred ca e un act de curaj si intelegere superioara a vietii si a mortii pentru persoanele care celebreaza moartea. Cum era si pentru vechii daci. Se spune ca adevarata viata incepe abia dupa moartea pe acest pamant. Din pacate se mai spune si ca gandul pe care-l ai in momentul mortii te indreapta exact spre taramul fortelor care-l stapanesc.
  E un articol bun care ne atrage atentia sa fim mai constienti la fortele pe care le atragem in jurul nostru.

 7. “Crestinilor” ……. 18/04/1930 …… au murit intr-o BISERICA din jud. Arges tot tineretul dintr-un sat, 118 oameni …….. la slujba, in biserica, in casa D-lui ……. acum ce mai ziceti? Aia tot satanisti erau?
  http://www.ziare.com/cultura/documentar/tragedia-de-la-costesti-arges-care-a-zguduit-europa-anului-1930-documentar-1233619

  • Domnule Radu, acela probabil era un sat cu promiscuitati si Dumnezeu a decis ca este mai bine ca acei tineri sa ajunga la varsta aceea frageda in Rai, decat sa creasca in niste mahalale sataniste.
   Astazi nu exista limita, cu totii sunt niste derbedei satanisti si ar trebui scosi precum buruienile.Cand esti la serviciu, contesti pe seful tau? NU! Nici pe Domnul sa nu il contesti vrodata!

   • Marcel, esti dus rau. De asta din ce in ce mai multi oameni se indeparteaza de biserica. Pentru ca fiecare interpreteaza ce vrea si toti prostii isi sustin religia in gura mare. Majoritatea “crestinilor” inversunati nu pot sa sustina o conversatie logica fara argumentul “asa a vrut dumnezeu”. Sa-ti fie rusine pentru ca insinuezi ca oamenii aia au meritat ce li s-a intamplat. Cu privire la derbedeii satanisti din ziua de azi, daca ai fi scos capul din biblie ai fi auzit de gesturile eroice ale unor nefericiti care au avut ghinionul sa fie la colectiv in noaptea aceea nefasta..daca te-ar fii interesat mai mult decat sa critici, ai fi observat solidaritatea tinerilor si implicarea lor in campaniile de ajutorare ale victimelor prin donatii de sange, bani si chiar si piele. Generatia tanara de azi este mult mai sensibila decat generatiile trecute, si are un potential fantastic. Din pacate nu toti pot sa isi valorifice potentialul pentru ca din toate partile li se spune ca sunt toti niste derbedei satanisti. Si apropo, vezi ca nu esti o carpa de sters pe jos. Daca consideri ca ai dreptate poti sa iti contrazici seful si poate chiar o sa fii de folos in felul asta decat sa fii o sluga fara minte proprie. Cu privire la Dumnezeu, eu aleg sa cred intr-o forta divina buna, iar daca exista un Dumnezeu care jertfeste oameni cand are el chef, eu nu o sa ma inchin lui. Constiinta proprie si o gandire rationala te poate ajuta sa fii un om mult mai bun decat unul care crede fara sa cerceteaze si interpreteaza cum vrea el sau cum ii spun altii, o carte scrisa acum mii se ani, care nu mai are nici o legatura cu lumea in care traim azi.

 8. Marcel esti un retardat cu mintea spalata de biserica si de crestinism…asta e clar ca lumina zilei.cum sa spui ca Dumnezeu a dorit ca acele vieti sa fie luate mai boul pu**i ca acuma m-ai enervat la culme.cum sa pretinzi ca o divinitate care spui ca e buna defapt aduce moarte??data viitoare cand mai vrei sa adaugi un comentariu scoate-ti capul din fund ca gandesti numai rahaturi.le spuneti satanisti celor care nu merg zi de zi la biserica sa linga icoane si sa umple buzunarele preafericitilor…ca doara de aceea sunt ei preafericiti.de mii de ani i.hr. au fost religii care venerau viata si fericirea,asta inainteca ele sa fie facute sa para sataniste de catre crestinism.

 9. Scuza-ma Radu , era vorba de Marcel

 10. Bai nu va faceți voi judecători oamenilor și ai biserici, ca nu sunteti așa de curați. și în legătură cu spitalele poate așa vrea Dumnezeu sa nu fie spitale sa fie mai multe biserici ca lumea sa se pocăiască de cele rele ( pocăință nu înseamnă sa ați schimbi religia ci doar sa te îndrepți sa mărturisești răul care l-ai făcut ) și o data ce ati vindeci sufletul bolnav, trupul nu ți se îmbolnăvește așa scrie și în Biblie, Neîngrijirea sufletului duce la îmbolnăvirea trupului,drept ca o pedeapsă de la Dumnezeu. Sa luați aminte asta . O seara buna sa aveti

  • Mai “credinciosilor”, imi testati rabdarea si educatia. Ma tot chinui sa intru in discutii civilizate cu voi, poate poate reusiti sa intelegeti ceva? Voi traiti in pesteri? Voi nu vedeti toti popii si episcopii cu masini de lux? Ce spune biblia voastra despre lux? Ce nevoie are un lacas de cult sa fie poleit cu aur? De ce cer toti popii taxe de inmormantare, botez si nunta, cand taxele astea teoretic nu sunt acceptate nici de “preacinstitul” BOR? Voi nu stiti ca popi care sunt de credinta buna si refuza sa intre in mafia bisericeasca si sa plateasca taxe stupide in randul BOR sunt repede dati la o parte. Cum poti sa sustii ca nu vrea Dumnezeu spitale? Stii ca bugetul tarii il face statul si nu Dumnezeu nu? E normal sa fie mai multe biserici decat spitale, dar nu e normal ca bisericile sa fie poleite cu aur si spitalele cu rugina!! Nu vrea nimeni sa desfiinteze bisericile, dar majoritatea oamenilor considera ca sunt destule biserici, si ca majoritatea preotii sunt mult prea bogati. Nu trebuie sa renuntati la religia voastra, dar deschideti putin ochii si vedeti ce se intampla in jurul vostru. Nu mai contribuiti cu pensia voastra sau cu salariul vostru minim la cutia milei. Daca vreti sa faceti fapte bune organizati impreuna cu biserica voastra campanii de ajutorare, care o sa conteze mai mult la mantuirea voastra decat 2 lei la cutia milei sau un acatist platit.

   • Domnisoara potoleste-te si gandeste rational si logic ..parca ziceai ca esti educata..Biserrica nu-i a preotului sau a altcuiva.. este patrimoniul nostru ..Nu poti sa ai spitale dupa bunul plac.. avem 6.3 paturi de spital per 1000 locuitori si suntem fruntasi in Europa ..( sursa OECD) comasarea spitalelor a fost dictata de FMI si UE, aveam prea multe si cheltuiam prea mult cu ele..Tu stimabila domnisoara platesti undeva la 50 bani / lunar la bugetul cultelor .. si probabil arunci cateva sute pe alcool si tigari ( nu ca ar fi o problema dar eu de ex. de ce sa iti sustin viciile ? platesti 5,5% la sanatate dar daca patesti ceva din banii mei esti tratata.. de ce? simplu gandeste) Statul suporta 50% din salariul preotilor ( toate cultele) adica undeva la 500-600 lei pentru fiecare preot insa preotul este incadrat cu 1000 lei deci este impozitat de stat pentru 1000 lei .. pricepi? Romania are aproape 18000 biserici ( toate cultele) adica undeva la 1 biserica la 1055 credinciosi ortodocsi, ai priceput pana aici? Pe basilica.ro gasesti statistica referitoare la ajutorul statelor din tarile europene cand vine vorba de culte.. cauta nu fi lenesa.. lenea este un pacat si te indeamna sa mergi si prin cluburi..ai grija ( ironie intentionata) statul cheltuie 0.65 euro anual cu fiecare crestin..( sursa bugetul Romaniei) cauta nu fi lenesa.. domniasoara ai fost in alte tari? ai vazut cat de somptuoase sunt bisericile pe acolo? te-ai intrebat de ce? nu ei bine nu fi lenesa.. domnisoara majoritatea preotilor sunt bogati? :)) imi cer scz. dar nu m-am putut abtine… domnisoara tu in ce secol traiesti? scoate capul din pestera capitalismului..domnisoara biserica are centre de asistenta sociala, biserica ajuta oameni nevoiasi, diserica face donatii, biserica se roaga pentru toti, biserica face x lucruri de care iluminatia ta nu stie.. poi de pe “facebuci” cum sa afli ceva despre biserica? din cluburi nici atat, de baruri nici nu mai vorbesc.. asta numesti tu evolutie? cand iti dai salariu pe nimicuri? domnisoara daca esti ateista, foarte bine este alegerea ta, liberul arbitru functioneaza insa..pastreaza-ti sofismele pentru tine si amici tai. Daca ai fi dat dovada de ratiune si logica si lipsa de ipocrizie ai fi admis ca oamenii gresesc, oamenii trebuiesc corectati, oamenii trebuiesc ajutati, oamenii trebuiesc iertati. dar dupa cum expui problema am impresia ca esti un dumnezeu printre noi…domnisoara admit tot ceea ce spui daca esti fara pata… ei bine esti evazionista? iti declari toate veniturile la fisc? Imi poti lasa un nume intreg? Nu fi ipocrita…spalata pe creier observ ca esti, educatia nu are nimic in comun cu intelepciunea…educatia, si ea, este o forma de indoctrinare…si ti-o spun din propria-mi experienta…Te rog revizuieste-ti comportamentul si invata sa gandesti rational si logic..dupa care revin-o si reformuleaza-ti intrebarile.

 11. in acel club era loc de venerare a diavolului. nu aveti idee ce tip de concerte se tineau acolo,, cautati pe youtibe, te trec toti fiorii. Imi sustin idea ca ce s-a intamplat acolo a fost sacrificiu in masa, al unora dintre ei chiar voit! Nu sunt o persoana bisericoasa, insa Il am pe Dumnezeu in suflet intr-atat incat sa simt ca ce s-a imtamplat acolo nu a fost un accident!!!!!! Iar ce se petrece acmum in strada, este urmare a fortelor dezlantuite ca urmare a sacrificiului. Urmeaza sa vedem unde vor duce toate acestea, insa manipularea este in mintea tinerior din strada, iar fortele dezlantuite in noaptea de Halloween sunt dincolo de puterea de intelegere a omului de rand! Dumnezeu sa ne ajute!

 12. Fie ca Dumnezeu sa vegheze asupra noastra si sa rupa norul raului ce s-a lasat peste noi! Sa iasa iar lumina in mintea si inima noastra, iar tinerii din strada sa nu fie manipulati in directii demult planuite!

 13. foarte putine referiri la halowen pe site-urile ortodoxe , iar unii preoti se si laudau ca accepta muzica rock !!! Vai -vai de unii din pastorii nostrii . Dar mai vai de noi si de copii si nepotii nostrii care sunt “educati” de statul antiteu sa-l proslaveasca pe zeul BAN – ului , pe satan si nu pe Dumnezeul Cel Adevarat .

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii